BaneR 64 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Hondu NSR 125R. Motor je u dobrom stanju, mehanicki je potpuno ispravan, na nekim mestima na plastikama farba je malo ispucala od sunca. Motor je NE REGISTROVAN, registracija je istekla 7.9.2011 god. - Ne vodi se motor na mene, ja sam napravio samo kupo-prodajni ugovor sa vlasnicom motora. Zena na koju se vodi motor zivi u Kragujevcu. - 1990 god. - presao: 47 950 km. - prednja guma je dobra, zadnja je losa. - 124 cm3. - 9,6 KW. - sipano samo IPONE 2T 100% SYNTHETIC Samourai Racing ulje. - stavljena juce nova NGK BR9ECS svecica. U poslednja 2 meseca je zamenjeno sledece: - Ja sam moj cilindar probao da hilznujem pa nije ispalo kako treba pa sam kupio drugi polovan (u odlicnom stanju) cilindar bez hilzne sa klipom i karikama sa drugog NSR-a. - Zezalo me je paljenje (CDI) pa sam kupio drugi, tj dva CDI-a posto idu u kompletu, i sad motor pali perfektno. - Zamenjeni su semerinzi na radilici, ulje u menjacu. cena je: 850 EUR. Bane 061/60-54-510 Motor se nalazi u Batajnici. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Septembar 8, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Koliko zapravo ima ks, jel "otvoren"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor. Koliko zapravo ima ks, jel "otvoren"? Hvala. Ne znam koliko ima sad tacno KS. U saobracajnoj pise 9,6 KW, a da li je otvoren stvarno ne znam, ja mu nisam nista dirao sto se tice blokada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za skuter, samo do 50 cm3. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Cena u zameni ostaje 850 EUR. Za kes moguc dogovor oko cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan 800 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi je potreban kes, tako da je cena 700 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena i za Auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Nervirale su me te male linije (pukotine od sunca) na poklopcu od rezervoara pa sam ih izgitovao i nalepio preko Carbon 3D foliju. Da nebude samo taj poklopac u Carbon boji nalepio sam foliju i na vizir i jos malo oko rezervoara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan jel je prodato ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan jel je prodato ? Nije prodat! Aktuelno da aktuelnije ne moze biti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Octobar 11, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Otisao za 600 EUR. u Barajevo. Moze Lock. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...