Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 7, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aj da probam, nista ne kosta. Elem, nasao sam motor koji bih radije vozio i oglas traje dok se taj motor ne proda. Nadam se da ce moj pre da ode... Yamaha FZ6 2005. godiste, na satu nesto malo vise od 24.000km (kupio sam ga sa 4.109km), 3 kljuca, servisna knjizica, odrzavan uvek u ovlascenim servisima, kupljen u Rodicu, dobre gume Bridgestone BT023, puno, puno opreme, registrovan do 05. 04. 2012., na mom imenu! Servis ce biti uradjen u naredna 3-4 dana, pre 15 dana stavljena nova original Yamaha sajla kvacila od R6 i sada je kvacilo neuporedivo mekse od fabrickog. Samo teraj! Oprema: - After market auspuh napravljen tako sto se montirao sraf na sraf umesto fabrickog, ali je ostao fabricki izgled repa jer mi je tako najlepse, zvuk odlican (fabricki auspuh se takodje dobija) - Scottoiler - Puig vizir - Puig crash pad - 12v uticnica - Nosac za telefon ili gps - Racing rucice kocnice i kvacila od aluminijuma u crnoj boji (plus fabricke) - Givi nosac kofera - Givi ploca - Givi V46 kofer - Givi Arrowbag bocne torbe - 4 led migavca (plus fabricki) - Bi-xenon - Prohromski distanceri za bocne torbe - Originalni Moto GP tank pad Valentino Rossi i Moto GP stikeri na bocnim poklopcima - Yamaha kapice na ventilima - Reflektujuca folija na felnama - Itd... Kod predhodnog vlasnika motor je imao blago klizanje, bez udarca, tako da je bio samo izgreban, nista nije slomljeno niti promenjeno zbog toga. Cim sam ga kupio (pre 3 god.), usledilo je farbanje i motor izgleda kao na slikama. Motor i mene zna dosta ljudi sa foruma, tako da nema lazi, nema prevare! CENA: 3700e za kes (bez kofera i bocnih torbi) 3950e sa Givi V46 i Givi Arrowbag torbama Tel: 065/877-7776 Dragan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 7, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slike kada sam krenuo na more, 11. jul. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slike iz povratka, avgust mesec! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos neka... I na kraju osmeh ispod kacige govori o kakvom motoru je rec. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Septembar 8, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja! Odlican primerak, jako povoljna cena 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 8, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Od ovakve picajzle treba uzeti motor ..,tvrdim najbolji FZ6n kod nas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Lutka Ako ga budes prodavao na zimu zainteresovan sam U svakom slucaju srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Septembar 8, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan 'De da prodaš ovo ćereslo što miriše na apoteku... Srećna prodaja i kupcu kupovina! Enduro u najavi? Samo da Ti kažem:''...blato je do kolena i seljaci se bodu noževima...'' Pa Ti vidi... . . . . . . . . . . (na enduru je ekipa...!) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni sledeci nije bas za blato, ali svakako moze da malo sidje i obeli gume nasusnom prasinom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li mozda neka cena za kofer i nosac bez bocnih torbi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kofer ce ostati kod mene ako ne ode sa motorom, a nosac ne bih skidao. Kontaktiraj Snupija, mislim da bi on prodao svoj nosac kofera i plocu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 354 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala... Uzgred kakva je Yamahca za put? Skoro sam pazario jednu, samo sto je S varijanta...ali jos uvek nisam izasao iz grada sa njom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 8, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, videces i sam, samo pod hitno bezi iz grada! Summer photos by Popsy! Full oprema za 2011. godinu. Jet kaciga i Crocs (Fila su za Sabane ) ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 12, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja ispod 5l kada se ganja do 120km/h. Mina je uzivo videla moj buduci motor i njen komentar je dodatno dolio ulje na vatru. NIkada nije dizan na zadnji i kidan od kako je kod mene a vozim ga vise od 20.000km. P.S. Imam slike motora kada sam ga kupio i na njima se mogu videti sva ostecenja, ali kao sto rekoh, sve je ostalo fabricki i ni jedan deo nije menjan zbog pada, vec cisto iz mog hira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 19, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja ispod 5l kada se ganja do 120km/h. Mina je uzivo videla moj buduci motor i njen komentar je dodatno dolio ulje na vatru. Ajde nek neko kupi ovu Yamahicu, mnogo mu je lep buduci motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A koji, a koji? p.s. poznajuci coveka.. ovaj motorin je to sto se vidi na fotkama.. kao da je sad izasao iz izloga.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 19, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj motorin više puta i svaki put mi je smetalo kako je bio bolesno čist Kako Jimmy reče, od ove picajzle stvarno treba kupiti motor SREĆNA PRODAJA (pa da pređeš na Afriku ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Septembar 19, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi! @ Mina Bolje da mi nisi poslala one slike... Motor je stvarno u top stanju i u to ce se kupac uveriti kada bude dosao da ga vidi. Motor je mazen i pazen, garaziran, nije nikada vozen po kisi, sija kao da je sada izasao iz salona! Zvali su neki ljudi, nude zamene za skutere, automobile, ali meni ni vlasniku mog buduceg motora te zamene nisu odgovarale. Slobodno ponudite nesto ako imate zamenu, mozda mozemo da napravimo neku menjazu u troje... Mozda bi mogli i na 2-3 rate da se dogovorimo, ko zna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi ti nama zasta ti je srce zaigralo? Cucnuo bi ti fosamsto npr.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Septembar 20, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, 1000 ccm... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 1, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Propala kombinacija za litru, trazi se druga... Motor jos uvek na prodaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Novembar 14, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slike od pre par dana. P.S. Motor je malo prljav ali u prirodi izgleda mnogo lepse jer, posle pranja, sija kao nov! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 12, 2012 (promenjeno) ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da dodam da od skora motor ima Hel carbon look teflonska creva sa dozivotnom garancijom! Cena ostaje ista. Mozda moze i neka zamena... Promenio Januar 13, 2012 član Zeljkamp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2701 Napisano Januar 13, 2012 Strucnjak, 1641 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze li samo podmazivac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...