Milanezi 2637 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan meni se desava.... Gde si povezao onaj punjač za motocikl.Na akumulator ili neko drugo mesto? Ja sam uzeo struju sa grejača ručica,mislio sam da je tu problem ali je Arakis merio napon na pinovima i sve je ok. Druga stvar koja mi se dešava u zadnjih par dana je da ne može da nadje satelite.Poveže se na kratko ( par sekundi) i odmah se izgubi signal??? Na ovo me je upozorio prodavac da se dešava jer nešto kao petljaju oko satelita .Da ponovim da je ovo počelo da se dešava pre par dana,pre toga je radila odlično.Jel ima još neko ovakve probleme? Razmišljam da je vratim i uzmem drugu ili pare nazad ako je samo kod mene problem. Navigacija proradila.Skinuo sam bateriju i mem.karticu i ponovo vratio i radi normalno kao pre.A kod punjenja preko pinova mislim da je problem u poklopcu baterije."Stariji" je od ostatka kućišta za oko 1 mm pa zbog toga gubi kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 13, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje iskustvo sa putovanja po Francuskoj. NAVIGACIJA JE RAZBIJENA U PARAM PARCAD. Prokleo sam dan kada sam pomislio da govnjivi Kinezi nesto mogu da naprave kako valja. Ljudi, nemojte sebi zagorcavati zivot, dodajte jos 100 evra i kupite nesto sto radi posao. Uvek kada sam pomislio da sam ustedeo i da cu imati nesto dobro za male pare, ispalio sam se ko konj. Evo i pojedinosti: Punjac sam dobio neispravan, pa sam ga popravio i kada je konacno proradio onda je navigacija krenula da gubi kontakt svako malo, pa sam je morao rastavljati na putu da bi proradila. Usput, displej non stop kuca kursor po mapi sam od sebe pa prebacuje na drugu mapu, kao da hoces da biras poziciju sa mape. Kada zelis da ukucas adresu ne mozes da pritisnes na screenu ono dugme za destination, posto je displej govno. Onda kada najzad uspes da ukucas destination, onda opet displej kuca sam od sebe i bira adresu po sopstevom nahodjenju. U jednom trenutku umesto u centru Hyeresa sam zavrsio negde na sred brda u tri mamine, zato sto je navigacija ukucala nesto sama od sebe. Dobro pa za oprostiti joj je posto je bilo 40 stepeni... da, da, nemojte se cuditi, tajanstveni dogadjaji se desavaju kada je toplo i navigacija se jadna pregreje pa malo brlja. E, tu je bilo dosta, pljas o zemlju puce displej u param parcad, rece ona "recalculating route" i to joj bijahu poslednje reci. Izdahne na brdu i dovidjenja. Nisam dovoljno bogat da bi kupovao jeftine stvari... pogotovo nemam zivaca za kineska sranja. Eto, mozda ce me neko poslusati pa sacuvati sebi vreme i zivce. Zamalo da mi djubre upropasti odmor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 14, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi = lutrija. Zao mi je sto ti je napravila toliko problema. Moja i dan danas dobro radi, a od komponenti, jedine dvije stvari koja su nastradale je miniUSB konektor koji je pukao od vibracija i leziste nosaca koje je puklo od pretezanja sarafa. Konektor zalemio novi, kostalo me 3 eura u servisu mobilnih, nosac zavario tecnim metalom, radi uredno. Kisa, offroad, ispustanje motora po terenu, nista joj nije naskodilo. Koristim na njoj Garmin Mobile XT i OziExplorer CE, oba rade savrseno uredno, radi i glasovno navodjenje u Garminu, sve funkcionalno. Jedini stvarni problem koji me uzasno nervira ima veze samo sa Garminom, a to je da su trackovi u Mobile XT prikazani jako tankom linijom i tesko ih je "tecno" pratiti pri vecim brzinama. Cestovno rutiranje radi odlicno kao i prikaz ruta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Neko voli navigaciju posebno, kompjuter posebno, kameru posebno, komunikaciju posebno itd. Ja volim sve u jednom, kad već telefon nosim svuda sa sobom. Koristim IGO na Galaxy-ju S2, odlično radi. Nabavio futrolu sa držačem za volan, pomoću mikro USB kabla ide u utičnicu. Isto kad sam u kolima, nemam posebno navigaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 15, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da napomenem da mi je tri puta izvukla akumulator u roku od 2 sata i to ugasena na punjacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ovim korisnim informacijama. Razmisljao sam o ovoj navigaciji i dosao do zakljucka: ako kupujem kineza da to bude najjeftiniji ili da kupim nesto pouzdano. Izgleda da je kod tih kineskih bitna serija i da kucista izgledaju isto, a ono sto je spakovano ispod... Steta sto je Ivan razbio svoj uredjaj bas me zanima koja je oznaka modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13675 Napisano Avgust 16, 2013 Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novog Beckera Z100, nesto malo doplate za full aparatic u odnosu na kineza. Imam neku priliku da predjem na Zumo 550. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Moze i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Avgust 16, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem novog Beckera Z100, nesto malo doplate za full aparatic u odnosu na kineza. Imam neku priliku da predjem na Zumo 550. Kud i ja odmah nisam doplatio i kupio da valja, ovako ni tamo ni vamo. @zec nema tu oznaka to ti je jedini bear za motor, vodootporan i satro gistro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da joj los glas obara i cenu. TBEAR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 17, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih ipak vise varijanti, ali sve dijele isto kuciste. Juce mi je kolega donio jedan, fizicki isti ko moj, da mu nabacim navigaciju i mape. Druga verzija windowsa totalno i nisam uspio da natjeram Garmin da proradi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan026 22 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Motocikl: yamaha fzs 1000,yamaha mbk 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde moze da se kupi ova navigacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...