Gremlin 24 Napisano Avgust 13, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko u BG ima Schubert C 2 flip-up kacigu, velicina XL, koju bi mogao da probam pre nego sto narucim. Moja samo 6 meseci stara NOLAN N-102 Com se pokvarila, tacnije desna strana ne zatvara kako treba (do kraja). Trenutno se nalazi na "servisu" u Hadzi Nikole Zivkovica gde je i kupljena. Vec jednom se desilo, i kao "sredili" su je, ali je trajalo samo 4-5 dana, mislim da je rech o fabrichkoj greshki. U svakom slucaju planiram da predjem na Schubert, ali bi ipak da probam pre narucivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 13, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti plan prijatelju , bas se ne razumes u kacige ! Ajde kad bude da je i mi vidimo . Pozz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti plan prijatelju , bas se ne razumes u kacige ! Ajde kad bude da je i mi vidimo . Pozz ! Ciao Zoki, Mislim sta da ti kazem, istresao sam 300 Eura za N-102 Com, i mehanizam se pokvario posle manje od 6 meseci. Ovi u NOLANU- pricaju pricice ali mi izgleda da od zamene kacige za novu na cemu ja insistiram nema nishta, nego ce da me zezaju mesecima, pominju slanje u fabriku i slicno. U svakom slucaju cu da napisem pismo NOLAN-u i da opisem njohov "nacin rada". Mislim da kad izadjem iz svega ovoga, samo Schubert C 2 dolazi u obzir, pa neka kosta 430 eura. Jel radi smudj sad kad je malo osvezilo ? Pozdrav, Gremlin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi BMW sa foruma da je u SLO 360e ! Covek ima istu a ja njegov broj tel. ... pa ako !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 17, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi BMW sa foruma da je u SLO 360e ! Covek ima istu a ja njegov broj tel. ... pa ako !? Ciao Zoki, Jos se boirim sa ovima u NOLAN-u, rekli su mi u ponedeljak da ce da me zovu za par dana. Nisu me zvali. Kaciga ostala kod njih. Pusticu im vremena do ponedeljka a onda cu da odem i da se strasno posvadjam sa njima ako mi ne zamene kacigu za novu. U svakom slucaju, baci BMW-ov broj telefona u PP, pa da vidim sta mi je ciniti. Naravno, moram prvo da se resim N-102 Com, ako je ikad dobijem nazad. Smudjevi ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 17, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan da... schuberth je u SLO jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Avgust 20, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Već sam pisao o tome na forumu ali me mrzi da tražim gde... lakše mi da napišem ukratko ponovo... Iz ličnog iskustva (ovog puta ja sam bio prodavac pa naj.bo od inspekcije jer to nisam znao) znam sledeće: 1. Imaš pravo da ti vrate novac ili da ti daju novu kacigu! 2. Možeš (ali nikako ne moraš) da tražiš da ti je poprave! Ako neće da ti vrate pare ili da je zamene za novu, odeš lepo u tržišnu i oni ti to reše u roku od 7 dana. Doduše tako je u u NS. Šta ti treba? 1. Račun za robu koju si kupio. 2. Garantni list Međutim, čak i ako nemaš garantni list imaš pravo na povrat novca ako nisi zadovoljan robom ili uslugom! Tako piše u Zakonu o Zaštiti Potrošača. Koga ne mrzi nek malo iščita. Ima tamo jako zanimljivih stvari na koje mi nismo navikli a na zapadu su sasvim normalna stvar. Problem je isterati svoje pravo ako u inspekciji nema volje za tim. U NS itekako inspektori vole da pomognu kupcima da ostvare svoja prava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Već sam pisao o tome na forumu ali me mrzi da tražim gde... lakše mi da napišem ukratko ponovo... Iz ličnog iskustva (ovog puta ja sam bio prodavac pa naj.bo od inspekcije jer to nisam znao) znam sledeće: 1. Imaš pravo da ti vrate novac ili da ti daju novu kacigu! 2. Možeš (ali nikako ne moraš) da tražiš da ti je poprave! Ako neće da ti vrate pare ili da je zamene za novu, odeš lepo u tržišnu i oni ti to reše u roku od 7 dana. Doduše tako je u u NS. Šta ti treba? 1. Račun za robu koju si kupio. 2. Garantni list Međutim, čak i ako nemaš garantni list imaš pravo na povrat novca ako nisi zadovoljan robom ili uslugom! Tako piše u Zakonu o Zaštiti Potrošača. Koga ne mrzi nek malo iščita. Ima tamo jako zanimljivih stvari na koje mi nismo navikli a na zapadu su sasvim normalna stvar. Problem je isterati svoje pravo ako u inspekciji nema volje za tim. U NS itekako inspektori vole da pomognu kupcima da ostvare svoja prava. Evo epiloga sa N-102 Com. Posle nedelju dana cekanja (i jos nedelju sto sam ja zaboravio da napisem post ;D ;D ;D). Daklem posle nedelju dana cekanja i voznje sa nekom trash kacigom koju su mi dali, odem u prosli ponedeljak u NOLAN kod Autobuske stanice da vidim sta mi je sa kacigom, - naravno poljubim vrata, zatvoreno. Ne pise nista. Zasto ? Zato !!! Odem u YAMAHU pored, pitam gde su i kazu mi da su svi bolesni ili na odmoru. Zovem lika kome sam ostavio kacigu i on kaze cuvenu srpsku odrednicu za vreme: SUTRA !!! Sutra ? Sta sutra ? Sutra ce da mi zamene kacigu, i da dodjem u radnju posle 10. Utorak, posle 10, poucen prethodnim iskustvom, ne odem nego prvo okrenem telefonom radnju - NIKO SE NA JAVLJA, okrenem cantralu - ista prica svi su bolesni ili na odmoru. Okrenem na mobilni lika kome sam ostavio kacigu - NEDOSTUPAN. I tako do negde 3 sata popodne, taman sam krenuo iz grada prema kuci, zvoni nepoznat broj, ja stanem, javim se - kaze lik da dodjem po kaciigu. LM, kad sam stogao tamo, IZNENADJENJE, oni su od dve kacige napravili jednu !!! Daklem, moja kaciga sa pokvarenim mehanizmom je raskupusan a u najsitnije delove, sve je povadjeno i prebaceno u NOVU KACIGU (skoljku) Tacnije dobio sam novu plastiku, sa mojim vizirima i unutrasnjim sundjerima. Bio sam zgranut, posto sam ocekivao komplet novu kacigu i naravno izvinjenje posto kaciha nije ni neozbiljna ni jevtina. Ostao sam bez teksta, i izasao iz radnje. Jos uvek mi nije najjasnije kako oni to mogu da rade o koja su moja prava ??? Smucili su mi se od neozbiljnosti i nepostovanja musetrije. Sad sam u nekoj guzvi , ali spremam se da napisem ozbiljno pismo NOLAN-u. > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Septembar 4, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Ma citam ovo i ne verujem, kakvi slepci! Hohstaperaj na svakom koraku, moraju nesto da ucare. Umesto ko gospoda, izvolite drugu ovu cemo da vratimo i reklamiramo da ne valja, hvala dovidjenja. Strasno.I tako ti nasi trgovci ruse ugled renomiranih firmi. Ja bi ih u svakom slucaju prijavio inspekciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Iako moje iskustvo nema nikakve veze sa kacigama pomalo slici Vasem.Naime kupih pocetkom ove godine laptop kod Pakoma.Posle desetak dana shvatih da wireless modul uopste ne funkcionise i uredno se javih njihovom servisu u Bgd gde mi rekose u uvijenoj formi kako sam glup i da je greska u mojim softverskim egzibicijama.Molim lepo.Posle tri dana zovem tipa u servisu gde sam poslao laptop i on mi rece kako je crk'o wireless modul i da moze da mi ga zameni u roku od dva dana i da ce biti sve ok.Ali ovo je Srbija i ta dva dana postadose sedam dana da bi mi taj kreten koji se preziva Glavonjic rekao kako je ustvari crkla cela ploca i da istu ne moze da mi zameni jer se centralni magacin seli iz Poljske u picku materinu.Meni pukne film odem kod prodavca i lik cije je ime Milos mi lepo umesto smrdljivog MSI-ja da lepo odgovarajuci novi Fujitsu Siemens koji mi evo i dan danas lepo sluzi.Decku u Pakom shopu u Nisu svaka cast!!!.Zao mi je sto ste prosli lose i slazem se da im treba jebati kevu govnarsku da se jednom nauce pameti i prestanu da karaju ovaj narod u mozak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa tom radnjom je isto takvo - prilicno lose. Moram da kazem da ni sa Nolanom, tj X-Liteom nisam mnogo zadovoljan. Na X801R, starom 7-8 meseci jedan lufter i neke plastikice su otpale, a i sa kederom imam problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Septembar 12, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Na moju veliiiiku zalost nosim Nolan N101 evo vec drugu sezonu. Teska, bucna i sto je najgore PROKISNJAVA na gornjem spoju vizira. Zajebao sam se kao poslednji imbeci, sto letos u Svabiji nisam kupio Schubert C2 ili Shoei Multitec. Probao sam obe i razlika u odnosu na Nolan je kao ''nebo i zemlja'' + svi za njih imaju samo reci hvale. Jedino sto ti ne bih preporucio da kupujes kacigu, a da je ne probas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan C2 ima jednu veliku manu - nevidjeno je ruzna. Ipak bih na tvom mesti razmislio o Multitecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to je i mene upropastilo, sto ni ja nisam zeleo da kupim kacigu a da je ne probam. I tako se zajebem i kupim NOLAN N-102 Com. Nadam se da ce ponovo da se pokvari pa da trazim pare nazad i da kupim C2 ili Shoei. Svaka skola se placa.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 19, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E to je i mene upropastilo, sto ni ja nisam zeleo da kupim kacigu a da je ne probam. I tako se zajebem i kupim NOLAN N-102 Com. Nadam se da ce ponovo da se pokvari pa da trazim pare nazad i da kupim C2 ili Shoei. Svaka skola se placa.... ;D ;D ;D To je ona varijanta - ko pre devojci .... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...