Sale_XT 1011 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan 2001 god 30000 km nov lanac i lancanici,semerinzi i ulje u vilama Remus auspuh,Acerbis stitnici za ruke,mini blinkeri + Yamaha kofer Menjam za XT 660 x Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Jel motor na prodaju? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan jeste,ali odmah da ti kazem da je skup Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Što je skup? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan zato sto je u fabrickom stanju i sto nema tako ocuvanog motora tog godista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Maj 7, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Kolko para? Stavi neke slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Maj 7, 2012 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan evo par slika....imam i kofer Yamaha...ne znam koliko l ali stane jedna kaciga nov lanac lancanici,redovno menjano ulje i filteri,disk plocice,ulje u kocnicama i nikad drugo nista nije pipnuto na njemu.....cak ni sajla nije pukla,zato sto se redvno podmazuje od ne fabrickih detalja ima:Remus top,mini blinkere (imam i originalne) i Acerbis stitnike za ruke...ima i nove silikonske rucke,stavljene neki dan sto se cene tice,moram da pogledam kako se krece Yamaha 660 XTX....namera mi je da prodam motor i da doplatim par stotina e za XTX Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Bolje ga čuvaj onda teško ćeš naći dobar xtx za te pare, meni se baš sviđa xt 600 deluje dosta jednostavno i izdržljivo Išli su naši sa njim kroz Južnu Ameriku XT600 i CB400 mislim: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...