kovac85 38 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! da li neko slucajno ima za hondu cbr600f4i od 2001-2003 spisak fi code kako bih ustanovio koja mi je greska na motoru posto mi blinka lampica fi...imam service manuel ali tamo nema to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo? http://www.bikersoracle.com/cbr600/forum/showthread.php?t=10110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan to vec imam u service manuel-u, kod mene na fi prvo dva puta duze zatreperi, pa onda tri puta krace zatreperi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Septembar 9, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bem li ga, i ja imam običan manual, pa da ne listam kada kažeš da tamo nema..., Probaj da postaviš pitanje na http://cbrforum.com/forum/f4i-main-forum-11/ Verovatno će neko znati... Aj' pa javi šta si uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 57 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 10, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dva duga i tri kratka blinka je kod defektnog O2 senzora. defektan u smislu da mu je crko grejni element ili je ceo senzor otkačen/skinut (npr pri zameni exhaust-a) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 10, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znači ECM ti pokazuje da je O2 senzor u problemu a šta je ustvari (crko /otkačen/skinut itd), ipak ti najbolje znaš (da li je nešto modovano pa se kod pojavio ili "onako"). kreni od konektora pa redom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan i javi šta je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stewasaki 0 Napisano Novembar 20, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA CBR 600 F4i Prijavi odgovor kao problematičan druze jako bi ti bio zahvalan ako bi bio voljan da mi das manual za bike..please!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...