jaxon86 7 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi pazar,srbija Motocikl: Suzuki Burgman an400 2000 Prijavi odgovor kao problematičan unapred se izvinjavam sto sam temu postavio na dva podforuma ali novi sam pa se bas i ne snalazim..... dakle,gde da nabavim far za moje motorce-atlantic 125 2003 god... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako ne mozes kod nas pokusaj preko e-bay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaxon86 7 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi pazar,srbija Motocikl: Suzuki Burgman an400 2000 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da nadjem polovan nigde cak ni na e-bay-u.....novih ima od 185e,250e pa cak i do 400e...ovo 185 je moze se reci pristupacno ali sumnjam u kvalitet istog,zato bi vise voleo polovan da nadjem... jos neko,predlozi,brojevi..??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5120 Napisano Septembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je samo staklo od fara razlupano ne moraš kupovati nov far. Ivan iz BG što radi vizire može da ti završi far. Meni je radio na mom Atlanticu i extra je ispalo. Koštalo me 60 eura a fara nije bilo ispod 350 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan potrazi po italijanskim sajtovima npr. http://www.subito.it/accessori-moto/faro-anteriore-atlantic-125-200-250-lecce-28263732.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan problematicni su farovi oko tih masina kod atlantika koliko se secam oba su spojena isto kao kod mene na x9 ne daj boze da se slomi ceo set se menja a u servisu kazu da nije ispod 400 e ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...