Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 7, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ima jezero? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo oces li ti konacno spomenuti neko prase i sisatu pekarku Pekarku nažalost nemam ali u Mladenovcu sam ranije uzimao prasad od jednog tipa pa mogu opet da ga potražim. Kako vidim pojedinačno izjašnjavanje i dosadašnje rezultate glasanja - prepreka za ovaj susret nema. Jedino što sam planirao da skinem prikolicu sa Crnca jer mi baš treba motor onakav kakav jeste tako da bi, ako nema drugih kombinacija za prasad, neko morao da ide samnom da bi se životinje potovarile. Mladenovac je blizu ali je još bolje ako neko ima svoje prasiće ili bar od nekog poznatog, kad već dajemo pare da idu poznatom čoveku a ne u klasičnoj trgovini nakupcu. Neka neko otvori spisak, vreme je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zezamo te Vujooooo.. nikom nije do prasetine u ovoj krizi, naprimer nemam ni za benzin kamoli za prase.. Vazno je da se skupimo svi na jedno mesto i uzivamo!! A tebe Bobane ocekujemo na novom MZ-u ili nekom pozajmljenom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 8, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo naš mali skup organizovali na sledeći način : 1000din unapred, po odrasloj muškoj glavi, žene i deca ništa ili ko vodi svoje ako hoće da doda ako neće naćiće se. Od tih para sleduje pola kile mesa, vekna hleba, salata, ostatak pivo. Potrošili smo ako se dobro sećam, 12.5kg mesa, 8 vekni hleba, 4kg salate i 4 gajbe piva, tri flaše soka i vode. I to se rasporedilo na tri obroka, kako se ko zatekao. Sami smo roštiljali. Bilo nas je sve ukupno 20-ak, sa ženskadijom i decom koji su svi zajedno potrošili jedva za dve muške osobe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 8, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan iako mi je jawa sinonim za skart robu (poredjenja tipa prolupao ko jawa pred generalku ili smara se ko jawa u shupu) nemam nista protiv. ako nista drugo, nekad je tu vladala ostra konkurencija i svadje ko je bolji - jawa ili mz (sto se mene tice bezvezno pitanje... ) Moram da dodam, skorašnji slučaj - drugar je terao skoro 100km sa poluzavrnutim svećicama, sa suvozačem i stigao je. Ja sam terao skoro 10 000 sa oguljenim karikama, kud nisam prošao. Za tri ipo sezone, tri puta je stala i sva tri puta nešto oko struje - nosač četkica, namotaj rotora, živi + iz dioda ka regleru. Od toga, samo rotor nisam mogao sam da popravim pored puta I što se mene tiče takođe, pitanje je bezvezno Koji vikend odgovara većini ? Ajd' pa da svodimo konkretne stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara bilo koji vikend u septembru... I odgovara mi i lokacija (Bela Reka)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 8, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara bilo koji vikend u septembru... I odgovara mi i lokacija (Bela Reka)... Dvojica nas je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi moram da te razocaram da moj nece biti jos u voznom stanju jedino da donesem 111 E2 pa ako bude nekog asfalta da malo prozuji A sto se tice prasica jeste zezanje ali mislim da je najeftinija klopa za vece drustvo ja sam ZA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 8, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na poslu oslobodio 17-18 i 24-25 vikende tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 8, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara bilo koji vikend u septembru... I odgovara mi i lokacija (Bela Reka)... U to ne sumnjamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara bilo koji vikend u septembru... I odgovara mi i lokacija (Bela Reka)... U to ne sumnjamo Procitao si me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 9, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da me neko ne shvati pogresno... a jel' moze neko okupljanje da se napravi malo juznije(zapadnije, istocnije...) od Beograda?? Hvala na paznji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 9, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo okupljanje u Bukoviku kod Aranđelovca, doduše, to nam je bio prvi skup, čisto da vidimo kako to sve ide. Sad organizujemo na jezeru Bela reka, tj. na livadi IZA jezera, 24. i 25. septembra. Za sad nas je prijavljeno oko 5 (ne verujem da će se pojaviti ijedna Jawa, splet okolnosti), tako da se ovo može nazvati "blejom" a ne skupom, zna se šta je skup. Zainteresovani nek' se prijave ovde, da bi smo znali šta i kako. Ja sam lično zadužen za meso, piće i slično, da ne bih unapred uzimao pare, podeliću ukupne troškove i ispostaviću račun na skupu, pa nek' svako da svoj deo. Eto tako, koga nešto zanima, tu smo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 9, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imali smo okupljanje u Bukoviku kod Aranđelovca, doduše, to nam je bio prvi skup, čisto da vidimo kako to sve ide. Sad organizujemo na jezeru Bela reka, tj. na livadi IZA jezera, 24. i 25. septembra. Za sad nas je prijavljeno oko 5 (ne verujem da će se pojaviti ijedna Jawa, splet okolnosti), tako da se ovo može nazvati "blejom" a ne skupom, zna se šta je skup. Zainteresovani nek' se prijave ovde, da bi smo znali šta i kako. Ja sam lično zadužen za meso, piće i slično, da ne bih unapred uzimao pare, podeliću ukupne troškove i ispostaviću račun na skupu, pa nek' svako da svoj deo. Eto tako, koga nešto zanima, tu smo... Ko kaze da se nece pojaviti nijedna Jawa!!! Ja sa svojom dolazim pa makar gromovi gonili zemljom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 9, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan A koliko sam shvatio i Tony treba da dojaše sa njegovom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 9, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan A, pa eto, 2 Jawe A pošto nekim članovima foruma ne odgovara 24; možemo 25. i 26. da se okupimo, pa čak, ako želite, SAMO 25. Još ništa nije finalno, pregovaramo, svaki predlozi i sugestije su dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 9, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mozda i 17tog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kzloca74 2 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Mladenovac, Markovac Motocikl: ČZ 175 Prijavi odgovor kao problematičan Alo pa ja dolazim sa mojom makinom Andreja dali ti to sumnjaš u mog vršnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 11, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd ovako, da rezimiramo : Datum : 25. septembar Mesto : jezero Bela reka, livada iza jezera Klopa : svako donese max. pola kile mesa ili kobaje (izbegavati kobaje i krilca jer će ih biti najviše, iz iskustva znam ) Piće : na licu mesta skupljamo kintu i ide se do najbliže prodavnice, tako i za 'leba Ko ne zna 'di je jezero (a većina ne zna), malo kasnije ću turim sliku sa GE ili GMaps ili Andreja 064-577-2-995 Lord 061-6-299-288 pa neko skokne po vas na Avalski, kod skretanja za Vrčin (ima tabla 3sa2 metra, ne mož' se omaši) ili još bolje (bliže), do železničke st. u Ripnju. Nekoga od nas će biti na lokaciji već od 10-11 h pa ko kad dođe, dobrodošao je ! Toliko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd ovako, da rezimiramo : Datum : 25. septembar Mesto : jezero Bela reka, livada iza jezera Klopa : svako donese max. pola kile mesa ili kobaje (izbegavati kobaje i krilca jer će ih biti najviše, iz iskustva znam ) Piće : na licu mesta skupljamo kintu i ide se do najbliže prodavnice, tako i za 'leba Ko ne zna 'di je jezero (a većina ne zna), malo kasnije ću turim sliku sa GE ili GMaps ili Andreja 064-577-2-995 Lord 061-6-299-288 pa neko skokne po vas na Avalski, kod skretanja za Vrčin (ima tabla 3sa2 metra, ne mož' se omaši) ili još bolje (bliže), do železničke st. u Ripnju. Nekoga od nas će biti na lokaciji već od 10-11 h pa ko kad dođe, dobrodošao je ! Toliko A kako cu ja nosim kobaje iz Arilja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Septembar 11, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako su neke provereno ekstraodlične, imaš pravo da ih poneseš Al' samo ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 11, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan To je to, Lord je sve rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Septembar 11, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi ti mo'š komotno u jednu manjerku pet kila pasulja za dimnu četu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Šumi ti mo'š komotno u jednu manjerku pet kila pasulja za dimnu četu. i to sto kazes... :lol: :jee: :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Gledacu da uhvatim slobodan dan 26. da mogu prespavati tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...