Squirrel 96 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ovogodisnji moto reli startuje 10.08.2008 iz B. Baste, prva etapa vodi preko Perutjca, Tare, Susice, Zlatibora, Vodica, do Kokinog Broda gde je obezbedjeno prenociste i vecera. Mk Ere je kao podrsku spremio dva pecena "klempa" (citaj praseta) i dosta pica za sve ucesnike. Posto sam bio u ekipi "podrske" nisam startovao iz Baste nego sam ih sacekao na Koki sa ostalima tako da nemam slike sa samog starta. Za vreme vecere atmosfera je bila opustena vreme prilicno toplo a pivo hladno, i naravno vecite teme o motorima i motoristima. Sve bi lagano proteklo da se nije desila jedna neverovatna slucajnost. Otprilike pred kraj vecere zapazimo da se nesto desava ispred motela, neka guzva stali je! Ubrzo se ispostavilo da je ispred motela parkiran autobus pun ruskinja u proseku 20-25g, vracaju se sa mora sve onako u plitkim pantalonicama i uskim bretela maicama uglavnom plavuse sa bronzanim tenom!!! Pa sta reci !!! Sa druge strane vecina nas gleda u neverici sta se desava dok se mladji slasno oblizuju i komentarisu neskrivajuci simpatije prema ruskinjama. Pravi se strategija kako stupiti u kontakt, sledi pitanje ko je ucio ruski jezik odgovor niko ali imamo nekoga ko je radio u Rusiji nekako ga nagovorismo da pridje i on se posle kraceg razgovora vraca i kaze nisu ruskinje nego beloruskinje pa se nerzumeju bas najbolje. Tada na scenu stupa Krce na BJB poznat kao Ere031 prvo pokusava na jako glasnom srpskom da ih pozove na pice kad to neprolazi onda radom ruku nogu glave pokusava ponovo a one ga smo gledaju i smeju se, posle nemackog, finskog, i kozna koliko jos jezika razumese se na engleskom i bi svima lakse. Naravno prihvatile su pice (pivo) a onda krece slikanje Krce jednu podize u narucje i krene snjom kao da bezi nastaju ovacije. One su krajnje opustene i srdacne vole da poziraju vole motore i gotovo uvek su nasmejane. Ali svaka prica ima kraj tako dodje vreme da nastave put, Krce je pokusavao na sve nacine da ih zaustavi molio kumio vukao za ruke i na kreaju legao ispred autobusa govoreci "vuda neces proci samo preko mene mrtvog" dok su se ostali valjali od smeha. Jedva smo ga odvoili od autobusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dolazak "fantomskog" autobusa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan A devojke sve Sharapove i Kurnjikove :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan A one sve lepsa do lepse ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Kako vidim svasta se desavalo na KOKI...Tema otvorena sa zakasnjenjem,moto reli zavrsen u Zajecaru na skupu.Bez obzira na sve imamo bar neke informacije o desavanju proteklih par dana u bajkerskom svetu,kod nas.S obzirom da je rally u organizaciji MAS-a koji broji clanstvo oko trideset klubova ako se ne varam,cije najave skupova mozemo propratiti na forumu,trebalo je o ovom desavanju blagovremeno obavestiti ljude pa bi se mozda i neko od forumasa nasao na tom putu,da ne kazem na KOKI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ocajnicki pokusaj Krceta da zaustavi autobus "samo preko mene mrtvog decooooooooooo busi ha ha ha ha ha" :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Na koki. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Eto Vlade sta si propustio, ali ko bi se nado? Zato ponekad treba ici i tamo gde ti u prvi mah izgleda bez veze,nikad se nezna. A sto se tice tvog komentara da se nije znalo za reli na BJB-u pa moglo bi se reci da krivica lezi u losim vezama izmedju BJB-a i MAS-a koi je organizator relija. U ostalom nije moje da pokrecem ovu temu, da je sve uredu to bi uradio neko od admina a mi bi smo dodavali svoje utiske, ali sta je tu je proslo je, valjda ce se nesto promeniti do sledeceg relija netreba nikoga kriviti i opterecivati zbog toga. Mada bi i meni bilo krivo da sam na tvom mestu kad vidim onu lepotu. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Eto propusta .Dobro u pravu si cisto komentarisemo temu,zasto da ne,kad su ti ljudi uglavnom ovde,mislim iz svakog kluba koji je u MAS-u ima po nekog na bjb-u,zar ne?Ili bar iz vecine klubova.. Eh steta a mogao sam se provozati,da legnemo ispred busa ;D Sta je sa fotkama gore???Vracaj brzo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Avgust 12, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema gore fotki, nema ruskinja!!!! Mozda je tako i bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Džabe ja brišem naočare...pa NIĐE NEMA FOTKI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za nestanak fotografija, ali prvi put koristim "photobucket" tako da sam grskom izbrisao fotose u phootobucket albumu sto je dovelo do nestanka istih, ali sam to sada doveo u red pa mozete uzivati u njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 13, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Eto Vlade sta si propustio, ali ko bi se nado? Zato ponekad treba ici i tamo gde ti u prvi mah izgleda bez veze,nikad se nezna. A sto se tice tvog komentara da se nije znalo za reli na BJB-u pa moglo bi se reci da krivica lezi u losim vezama izmedju BJB-a i MAS-a koi je organizator relija. U ostalom nije moje da pokrecem ovu temu, da je sve uredu to bi uradio neko od admina a mi bi smo dodavali svoje utiske, ali sta je tu je proslo je, valjda ce se nesto promeniti do sledeceg relija netreba nikoga kriviti i opterecivati zbog toga. Mada bi i meni bilo krivo da sam na tvom mestu kad vidim onu lepotu. :D Nisu losi odnosi izmedju BJB-a i MAS-a, vec tih odnosa nema i to nije namerno sa nase strane. Pretpostavljam da MAS zna za BJB i mogli su da nas kontaktiraju da objave takav reli, a sad sto nisu, ne znam. Eto, cisto da ne ispadne da smo sad mi nesto istripovani ili bilo sta. Ali bolje da ne kvarimo dalje temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 13, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Eto Vlade sta si propustio, ali ko bi se nado? Zato ponekad treba ici i tamo gde ti u prvi mah izgleda bez veze,nikad se nezna. A sto se tice tvog komentara da se nije znalo za reli na BJB-u pa moglo bi se reci da krivica lezi u losim vezama izmedju BJB-a i MAS-a koi je organizator relija. U ostalom nije moje da pokrecem ovu temu, da je sve uredu to bi uradio neko od admina a mi bi smo dodavali svoje utiske, ali sta je tu je proslo je, valjda ce se nesto promeniti do sledeceg relija netreba nikoga kriviti i opterecivati zbog toga. Mada bi i meni bilo krivo da sam na tvom mestu kad vidim onu lepotu. :D Nisu losi odnosi izmedju BJB-a i MAS-a, vec tih odnosa nema i to nije namerno sa nase strane. Pretpostavljam da MAS zna za BJB i mogli su da nas kontaktiraju da objave takav reli, a sad sto nisu, ne znam. Eto, cisto da ne ispadne da smo sad mi nesto istripovani ili bilo sta. Ali bolje da ne kvarimo dalje temu Beš MOS ruskinje rulez ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Aman daj jos neku sliku... Mislim slike tih Ruskinja Trebali ste da gurnete bus u jezero, pa da onda navalite da spasavate ribe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobro brate de bas sad nauci da stavljas slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Aman daj jos neku sliku... Mislim slike tih Ruskinja : Sliko sam ih ja u raznim pozama samo neznam sa cijim aparatom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...