AdrenalinSpeed 112 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko aprilia areu 51 ??? da li ima nedje dijelova?? oni koji su je nekada imali da li bi mogli da napisu kako ih je sluzila koliko su presli sa njom,,sta su sve radili na njoj,,da li su je tjunirali...auspuh,rolnice,varijator,kit,... ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Septembar 5, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao da sam je imao. Sto se tice penosa i masine za to ima delova koliko hoces. Minareli, vodom hladjeni... Sto se ostalih stvari tice u Srbiji nacisto kilavo sa delovima. Ide dosta dobro za jednu 50icu. Sa svim fabrickim delovima po satu ide nesto malo preko 90. Ne znam koliko je to tacno, ali znam da je brza bila od svih 50ica u gradu. Ne svidja mi se jedino onaj zglob na sredini. Guma na njemu kad strada pocne mnogo da se uvija i bude bas nestabilan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...