zorance 1 Napisano Avgust 31, 2018 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Crkao senzor brzine na atlanticu 500 2002,gde ima zamenski ili polovan da se kupi,hvala unapredПослато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branislav1985 0 Napisano Septembar 18, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari nov sam clan i neznam bas najbolje kako funkcionise sajt..treba mi pomoc...vozim apriliu atlantic 500..prevrnuo sam i nebo i zemlju da nadjem zadnju desnu lajsnu,onu hromiranu..da li neko zna gde mogu da nadjem..po netu sam okrenuo sve sto je moglo,nema niko a nova je samooo 21500..strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 18, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šanse su gotovo nikakve da to nadješ, mislim na polovnu u stanju nove. A temu o AA500 imaš već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 19, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nema nigde kada ima? Cena jeste ta ali znaci da ima. I ja sam sediste za MP3 narucio novo 42000 i cao, pošto polovno dobro nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4937 Napisano Septembar 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Moto klinika kod Micka pa zatim e-bay, sto se tice polovnih. Novo si vec nasao... A sto se tice teme, posto vec postoji tema o AA500, ovu cu da spojim sa postojecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pomoc... Drugaru je na svom Atlanticu crkao termostat a nov je dosta skup,ima li neko zamensko resenje,odgovara li od neceg drugog ili sta vec predlazete...ako ima predloga? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16091 Napisano Septembar 21, 2018 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo original.....3 srafa i gotovo, ispiranje sistema i G12 se podrazumeva, jacina ne preko -30C ako je napolju....garaza do -20C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 26, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme da se radi na skuteru.. Problemi se nakupili.. Kocnice gube pritisak pri duzim spustovima.. Gume kaput, za zamenu Struja slaba.. Auspuh pusta na sastavu.. Skroz neodgovorno tek sam pre neki dan skinuo varijator, posle 13000km kod mene, i kod predhodnog vlasnika oko 2-3000km, nije strasna situacija, 3 rolnice su se pojele, premerene na vagici 27g. Varijator moze jos malo da posuzi. Morao sam da napravim kluc, blokator varijatora, nije bas umetnicko delo( mozda i jeste, Iron art) ali radi, prvi put sam uzeo aparat za varenje u ruke heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 26, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Nego da idem redom, jel zna neko kako da ispitam punjenje, odnosno kako da ispitam regler i namotaje? Ili mozda moze nesto trece da bude? Na leru puni sa 12v, sa svetlima je oko 11,5v, u voznji je bez svetla oko 13v a sa svetlima oko 12,8v. Bas slabo puni, tako radi zadnje dve sezone i zadnjih 13000km.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Decembar 28, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i nova obuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Decembar 28, 2018 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ono kako sam ja ispitivao kod mene. 1. Razdzekas regler i proveris izmedju faza punjenje. Trebalo bi na leru da daje neke rezultate od 15 pa gore i kada das gas da se penje i preko 50. 2. Izmeris i omski izmedju faza i izmedju svake bi trebalo da bude manje od 1. 3. Izmeris izmedju faza i minus klemne i tu bi trebalo da bude svuda beskonacno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano Mart 25, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svim, ja sam stari clan al nisam nesto ucestvovao u razgovorima. Pratim ovaj forum za AA500 vidim da se mucite sa delovima pa reko da vam kazem de mozete da nadjete vecinu stvari. Vidim da nas clan ima problema sa desnom lajsnom hromiranom ispod sedista. Ta lajsna moze da se nadje na placu Motoroom-Novi Sad i kosta 30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Mart 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i nova obuca Koje su ovo gume, bas dobro izgledaju i koja im je cena. Mozes da preneses neke prve utiske.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Mart 26, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ово би требала да је нова Митас гума, двокомпонентна. И мене занимају утисци Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Mart 26, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde ima malo vise pisano o Mitas gumama, prekopiracu moj post otuda.. **** Proslog vikenda sam ih probao, oko 100km, Bovanska klisura, suvo toplo vreme bese, sta znam, ja ne primecujem neku razliku u odnosu na predhodne stare Miselin City Grip, ok drze, nisam smeo da ih forsiram,toplo vreme ali hladan alsvalt, sve u svemu ok mi deluju skroz. Dobro drze u krivinama. Videcemo na mokrom kako ce da drze.. Ono sto primecujem su neke vibracije pri manjoj brzini, oko 40/50kmh, toga nije bilo, ali predpostavljam da nije do guma, menjao sam i lezajeve, prenos i svasta jos, verovatno nesto nisam lepo napakovao.. Takodje u odnosu na stare primecujem da su na dodir bas meke, jos je rano za neke utiske, videcemo na dalje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Mart 27, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 26.3.2019. at 8:45, bracabgd je napisao: Ово би требала да је нова Митас гума, двокомпонентна. И мене занимају утисци Ипак исправка самог себе , Митас не прави двокомпонентну гуму за скутере, само за моторе. Т.ј. веће точкове Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da pitam nesto ako neko zna odgovor. Imam AA500, 2003,ali izgleda da amortizeri nisu njeni, mnogo su tvrdi i nema da se podesavaju. Ako znate nesto o ovome kazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Mart 29, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu njeni definitivno, ali iz ovog ugla ne mogu da provalim s čega bi mogli biti. Slikaj sa zadnje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam jos neku sliku, ali posto nema podesavanja za njega pretpostavljam da nije original. Ako znate nekog ko prodaje polovne u dobrom stanju kazi te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod majstora koji je predstavnik P. G. S. - a u Nisu. Kaže da su i to fabricki amortizeri samo nemaju podesavanja, kaže da su ugradjivani u nekim serijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4937 Napisano Mart 29, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E ako predstavnik PGS-a tako kaze... Dobro ti nama dosao na ove stranice. Potrazi dobre polovne 'mortizere od Silvera/Burgmana 650 (cca 100-tinak eura par). Trebaju sitne prepravke da se ubudzi na Atlandzu i ondaK nakrivis sesir i kez od uveta do uveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Mart 29, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš kako Alexanto kaže, obojica smo stavili od Burgmana 650, preporod. Vidim da sad na Silveru imam te iste, zlata vrede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano Mart 29, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam na svemu, videcu sta cu uraditi. Kazite mi samo o kakvim se prepravkama radi dole ili u gornjem delu amortizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano Mart 31, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li znate koja velicina kaisa i koji ide za AA500, 2003.god i koliko rolnica, trebao bi da menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Mart 31, 2019 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trenalo bi da je 1011x27.7x28 Mada nije ti ni bitno. Okrenes radnju i trazis kais za taj model oni ce videti u katalogu. Trazi Micuboshi ili original. Broj rolnica moras prvo da skines varijator pa da vidis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...