Alexa90 11568 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno moj je bio 2200 evra, od poznatog coveka (clana), kupljen sa 30.440km na satu, uspesno gazi 43-cu hiljadu bez problema, a vecinu stvari koje sam ja dodavao su jer sam hteo a ne morao. A koliko znam MASTER agregati prelaze 100k km bez problema. Da li blicaju ne znam posto je danas sklopljen motor, tj veceras kada sam ga i slikao, Satelisovih ruku delo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9091 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno moj je bio 2200 evra, od poznatog coveka (clana), kupljen sa 30.440km na satu, uspesno gazi 43-cu hiljadu bez problema, a vecinu stvari koje sam ja dodavao su jer sam hteo a ne morao. A koliko znam MASTER agregati prelaze 100k km bez problema. Da li blicaju ne znam posto je danas sklopljen motor, tj veceras kada sam ga i slikao, Satelisovih ruku delo je. E pa vidis, ja bi mozda za taj tvoj i dao 2500, jer citaju ovu temu, vidim da si da prostis ``picajzla`` e sad ne bih dao za neki sa oglasa u koji ja u startu treba (HOCU) da ulozim jos 200e i uradim to sto se inace radi.. Ma ok prelaze, ali nekako uvek postoji taj faktor iznenadjenja kad kupis polovan motor, ja sam svoj zadnji motor koji mi nazalost sedi dole u LE kupio nov, ali je to quad koji jeste za grad, oni niski sa alu felnama i tako to, ali taj motor je neupotrebljiv za grad, jer trosi 8 litara na otvorenom, koliko bi trosio ovde u gradu ja ne bi da proveravam.. Ovako atlantic i jEvropa je moja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11568 Napisano Februar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da nastavimo sa slikama, ponovicu i onu iz prethodnog posta. Dnevna svetla famozni projektorcici ili maglenke..kako ko zove I to bi bilo to, za cene i tako to imate PP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Dragan - Dobro ako mora red, onda stajem samo ubrzaj malo to.. Da znas jedva se suzdrzavam da ne pozovem jednog iz oglasa da mu ponudim neku cifru pa ako pristane da uzmem. Al se sve nadam da ce neki bolji biti na prodaju pa da se ne zeznem. Kuku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 3, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posle duzeg vremena pozabavio sam se sklapanju odnosno zavrsetku Alexovog AA sve je bilo spremno sem instalacije ( da je ovo Alex video slogirao bi se ) instalacija prepravljena i moze se udenuti far i naravno proba sve sklopljeno, vraceno na svoje mesto i izgleda ovako Da pojasnim kako radi prednja svetlosna grupa: - startovanje agregata - kada se na desnom prekidacu ukljuci poziciono svetlo pali se "dnevno svetlo" ( gde je nekad bilo dugo sv. ) silueta dnevnog svetla na zidu samo preko dana ce raditi preko dana je dobro vidan, pritom nikome ne smeta - cim se ukljuci oboreno ( projektor ) svetlo, automatski se gase dnevna svetla i pale mini projektorcici u maglenkama i obrnuto Alex pored toga sto te cuju od sad ce te bogme i videti u saobracaju 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9091 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast! Komentara bez.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno bih da pitam ja sve nas da l' smo mi bre normalni!!!??? Definitivno treba da napravimo temu koja bi se zvala PERVERZIJE ATLANTIKA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan ekipa da vas pitam ima li igdje da se uzme nov ili polovan vizir za atlantica 200, 2003 god u BIH. Hvala unaprijed.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 4, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan skoiko@ ako ti kolege nadju ovde vizir mogu ti dobaciti kad budem isao u Bijeljinu ( Balatun ) ako nema kod tebe da se kupi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11568 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A eventualno da ga Ivan napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neće da može motora bez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Februar 5, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Oce da moze, ako ima kalup. Rupe kuci moze sam da probusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala prijatelju ako budem nesto nasao obavijestit cu te, uglavnom hvala ti.... skoiko@ ako ti kolege nadju ovde vizir mogu ti dobaciti kad budem isao u Bijeljinu ( Balatun ) ako nema kod tebe da se kupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Februar 6, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislite da napravi sam vjetrobransko staklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 6, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako zatreba vici Ivan vizirdzija pravi vizire za razne modele u ostalom i za AA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Februar 7, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa moze pomoc, mijenjao regler na atlantic 500 normalno kao i sve izasao me masno puni 250 maruna ali nije bitno sad to nego nece da mi svijetli od tablice svijetlo nije do sijalice radi a djek nisam skidao tokom postavljanja reglera, zna li itko do cega moze da bude da neidem opet u majstora nemam prebijene, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 7, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan skoiko@ ako ti svetli prednje poziciono svetlo najverovatnije ti je neispravna sijalica osv. tablice, zameni sijalicu ( ubodna ) pa probaj. nego sta znaci "izasao me masno puni 250 maruna" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 250 konvertabilnih maraka ili ti 120 i neki evrić... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 7, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh uhhhh, ljute papuricice, przi usi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja ja 250 markica izasao me regler jer punio mi preko 14,5 cak dolazila struja punjenja do 20 volti ja mislim i gasila mi se svjetla u voznji ja gledam sta je a cim dadnem gas ona lampica EFI mi vazda gorila ja se raspitivao sta je ovaj ovo ovaj ono kad ono bi radi reglera sad nista kao nov ali eto nece mi tablica da svijetli ali nije do sijalice mijenjao sam 3 sijalice ispravne ali nece opet zice do buzira sto vidim zdrave su nisam pametan sta je sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 8, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li si merio unimerom da li u samom konektoru ima 12V? Možda su tu loši kontakti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Februar 8, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislis u onom ubodnom dijelu gdje dodje sijalica e nisam, pa mi skroz cudno sad to nevidim razloga d ne svijetli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 9, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan bas tu meri unimerom "izmedju" ta dva kontakta ili ako nemas unimer mozes proveriti probnom lampicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Izvadim ja njega kako sam i najavio kad ono prc!!! Nece da upali!!! nedje masa ne radi kako treba!!! Nece da sastavi pa to ti je!!! Ne anlasuje uopste a sve drugo radi pun akumulator,sve ok ali negde nema kontakt,bar tako Dare kaze!!! Posto se ja razumem u struju k'o Marica u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan crveni prekidac na desnoj strani,ako ne pali efi lampicu onda je 99% upaljen kill switch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...