alexanto 4729 Napisano Octobar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Malossi varijator (Multivar 2000 se inače zove) je skroz dobra varijanta za Piaggio agregate, jer je Malossi fabrička tuner kuća za Piaggio. Boleće te oko 200 evrića. Remen je oko 80-90 eura. Ja sam jako blizu odluke da mog "čiču" počastim sa Multivarom na proleće ili ću staviti Dr.pulley rolnice tj slajdere. Što se tiče električara naš predobri i prepošteni čika Rajko alijas Arakis ti je zver za te stvari. Boljeg nema na daleko! Kontaktiraj ga na PP (mada on već čita ovo) i dogovori "seansu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko raste potrosnja sa ugradnjom Multivara 2000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Octobar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne biH smelo više od pola litre na 100 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad si me bas zaintrigirao... A sta su te rolnice koje bi ti stavio umesto Multivara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Octobar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ti si momak iz ove IT ere. Guglaj malo Dr.Pulley pa će vi'š šta te male zajebancije sve rade... Pričao sam na Rabu sa momkom koji ih je stavio na Bev 250 i prezadovoljan je. Trenutno vijam logistiku da se "izmejlam" sa prodavcima u "SR Njemačkoj" pošto je kod mene varijator sa 8 rolnica da mi daju gramažu koja mi treba. Uvek ide nešto lakše od redovnih rolnica a ne gubi se krajnja brzina - čak šta više... NAravno start i međuubrzanja su nemerljivi. Naravno čim budem im'o konkretne cifre - javljam ekipi šta nam je činiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 2, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno i ja pratim!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan MLogo mi je spor net ovde da bih guglao, i forum jedva otvaram. Kad saznas nesto konkretno objavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 9, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan SERGIO TACCHINI po najnovijoj modi Djurasinova pumpa goriva sa AA, komsije nam Rumuni prognozirali neispravnost iste zamorce je bio Peugeot Geopolis 400cc fabricka pumpa bez povratnog creva, provera pritiska u radu motora malo jace od 3 bara rasklopljena Djurina pumpa, proveren filter, motoric, regulator motoric ispravan, gura oko 6 bari bez regulatora par prepravki zbog probe na Geopolisu Djurina pumpa je ispravna, Geopolis sa njom pali, radi, prima gas najnormalnije, pritisak 3 bara zamenjene ostecene gumice na ulazu/izlazu iz pumpe Kako su rumunski majstori izmerili 1.5 bar ne znam pumpa je ispravna, moguci problem je instalacija,rele... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ajde majstore resi mu to pa da se vozi sa nama vec sledeci vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 9, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan a da neko nije bacio crnu magiju na djuksijev atlantic?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Geopolis zamorche....dobra fora....Detaljan i pedantan ovaj Dare nema sta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 9, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce Djurasin morati neku cigancicu od 20 leta da provoza do mraka ( nije daleko, oma iza zbuna ) imace sigurnih 7 godina srece sa AA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce Djurasin morati neku cigancicu od 20 leta da provoza do mraka ( nije daleko, oma iza zbuna ) imace sigurnih 7 godina srece sa AA hahahaha i to neku sto nema reku u blizini ,ma samo da se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eee a da nisam pitao 2 rumuna za savet i još guglao po netu .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari....nadam se da cu uz blagoslov mog majstora do kraja meseca kupiti atlantica koga sam juce isao da sacujem....e sad...interesuje me kod koga bih mogao posle kupovine da oteram masinu da zameni ulje,filter,plocice, ako treba i kais i rolnice i generalno da ga pregleda da se vidi da li je jos nesto za menjanje? P.S. u pitanju je Classic 500, 2002 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Octobar 16, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Laki@ shinko pre no sto ga pazaris daj ga Djurasinu na test, ako njega prezivi a da nista ne rikne kupuj salim se naravno Djuksi vozis li AA ili skuplja prasinu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Proverio, ošmirglao, pljucnuo WD u sve kontakte koje sam mogao da dovatim. Otvorio rele i ko nov je... Danas sklapam plastike i od sutra sam on the road again... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan to mačkoo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari....nadam se da cu uz blagoslov mog majstora do kraja meseca kupiti atlantica koga sam juce isao da sacujem....e sad...interesuje me kod koga bih mogao posle kupovine da oteram masinu da zameni ulje,filter,plocice, ako treba i kais i rolnice i generalno da ga pregleda da se vidi da li je jos nesto za menjanje? P.S. u pitanju je Classic 500, 2002 god. Za te radove ti je najpovoljniji i najbolji (sto se mene tice) Rados. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Laki_90 Samo slusaj alexu i neces pogresiti on ti je picajzla sto se tice AA skoro kao alexanto!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari....nadam se da cu uz blagoslov mog majstora do kraja meseca kupiti atlantica koga sam juce isao da sacujem....e sad...interesuje me kod koga bih mogao posle kupovine da oteram masinu da zameni ulje,filter,plocice, ako treba i kais i rolnice i generalno da ga pregleda da se vidi da li je jos nesto za menjanje? P.S. u pitanju je Classic 500, 2002 god. Za te radove ti je najpovoljniji i najbolji (sto se mene tice) Rados. Gde mogu da nadjem Radosa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Radosa ces naci na Petlovom Brdu, a evo ti i broj njegov 064 201 27 60. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 16, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...nego jel moram da donosim delove ili moze on da nabavlja....mozda glupo pitanje ali da znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na to pitanje će ti najpreciznije Radoš odgovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za ostale delove, ali ja sam kod njega kupio kais. Plocice i rolnice sam zasebno kupovao (jos nisam znao gde cu raditi servis). Najbolje je da ga zoves i pitas sta ima od delova, i sta treba da doneses u slucaju da nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...