stanko11 0 Napisano Mart 31, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Mart 31, 2019 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Po fabrici ti ide variator sa 6 rolnica od po 28g, kais od 88 zuba (kraci). E sad, ne mora da znaci.... ko zna dal je tako u CVT-u ili ti kao sto muljaz rece, rasturi pa vidi tacno sta ide (svasta s ezna zateci unutra). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod jednog majstora kaze da mi ide valjda neki kaissa oznakom 1063x26,tako nekako, i koje su razlike ako imam 6 ili 8 rolnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U performansama nikakve razlike nema i sta se bakces sa time ako je majstor otvorio i vedeo sta treba da vidi, valjda je on taj koji treba da razmislja sta ce staviti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan U tome je stvar nije otvorio, zato sto cu ja cim nadjem vremena, u nedelju najverovatnije, da vidim sta se desava.Izmedju 20 i 30 na sat mi zatrese ostalo je ok pa da vidim dal je nesto zrelo za menjanje. Sto moram da mu dam pare za proveru mozda necu odmah da menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajmemene u kom smeru razmisljas ili ti skroz pogresno. da bi video sta se desava u CVT-u, to treba da igleda ovako Dal ces ti otvarati il majstor je skroz nebitno, bitno je da se posao odradi kako treba, ako si vican....samo napred, ako nisi moraces kod majstora. ovo ti je kat. br. kaisa Moj ti je savet pre bilo kog otvaranja da se preispitas dal imas para za planinarenje/ulaganje. Nazovi neku moto radnju pa se informisi za kais, rolnice, klizace, roler za pocetak, cenu na papir pa vidi gde si u celoj prici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1860 Napisano April 1, 2019 Skuteras, 3688 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba jedno 30ak hiljada za ono sto se najcesce trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano April 1, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam dans u p.g.s. u Beogradu imaju sve nije nesto strasno skupo i ako treba sve da se menja. Kais 80e,rolnice 12e,ako treba kvacilo ono je oko 70e. U cetvrtak cu da otvorim masinu pa cu vam reci kako stvari stoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cudne mi nesto te cene da si dobio iz PGS-a al ajd kad su ti tako rekli nek bude tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano April 21, 2019 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano April 21, 2019 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro do krajaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano April 21, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan То се зове “chicken stripes” То скоро до краја што ти је остало 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12460 Napisano April 21, 2019 Ne silazi, 7284 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, zorance said: Skoro do kraja Sent from my iPhone using Tapatalk Jebeš to, vozi bezbedno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi Posle nekoliko godina pracenja ovog foruma, uzivanja u svemu lepom i ruznom sto vam se desava a vi ovde opisete i okrenete na salu, konacno je sazrelo da i ja sebe pocastim jednim lepim primerkom i nadam se pocnem uskoro da delim vase "muke". Od pre nekoliko dana vrlo ponosni sam vlasnik jedne lepe aprilie atlantic 500 classic, koja je do tada bila u vlasnistvu Nemanje iz Panceva, a do koje sam stigao na preporuku majstor Dareta. Obojica su mi pomogli dosta da odlucim da je bas taj model ono sto mi treba, a takodje prvi utisci su i da su mi obojica pomogli da kupim jedan dobro servisiran, odrzavan i ispravan motor . Zahvaljujem vam i jednom i drugom, i cim vreme dozvoli imamo neki rucak da vam se makar malo oduzim. A sa vama ostalima verujem da se uskoro vidimo na nekoj od voznji da zajedno uzivamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 14, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju se vozio. Mene je lepo služio jednu godinu pre Nemanje! Slike sa Vibera, pa lošiji kvalitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Da, rekli su mi da si ti bio prethodni vlasnik, i da si se lepo odnosio prema njoj Evo nekih svezijih fotki, iz Nemanjine garaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 14, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno vraća uspomene! Uživaj! A nadam se da je Nemanja prešao na nešto na šta je planirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prezime ime 249 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, Nemanja je pazario bas to sto je zeleo . No, pohvalice se on sam vec, da ne pisem ja. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 14, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom obojici! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 30 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je strom kod mene,otisao je atlantic kod Vlade. Nek te sa srecom sluzi. Pa da se vidimo na nekoj maxi voznji. A evo i jedna slika bivsi i sadasnji motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 14, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Bravo @macak213 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 30 Napisano Maj 14, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Maj 14, 2019 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo sto je dobra trava za ....... izlezavanje Srecno momci, srecno obojici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Maj 29, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Узео сам скоро Атлантика 500 приметио сам да ради на 1100,1300 обртаја на прво пањење ради на 1500 када обићем један круг и станем спусти на 1100,1300 варира, прочитао сам да је потребно очистити клапну гаса и неке сензоре мада слике које су постављене линкови не раде, па ако може неко мало боље да објасни шта све треба очистити на шта требам обратити пажњу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druze,imam Nexusa 500cc (isti agregati) i skoro sam imao slican problem.Upalim na 1600 obrtaja i onda ode na 2500.Resenje je bilo u ciscenju klapne gasa,nista nije dirano drugo nikakvi senzori kako mi je Majstor rekao.Evo od pocetka sezone radi kao sat (da kucnem u drvo). Pocni odatle jer je i najeftinije resenje.Pozdrav S 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...