Jump to content

Moto Zajednica

Prepravka sedišta - zagrevanje poliestera

Recommended Posts

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: đački pešački

Na motoru imam sedište koje mi je preširoku u predelu butina i hteo bih da ga suzim. Nikad nisam pokušavao da ga zagrejem stakloplastiku, navodno može, postane mekana i moguće je oblikovanje, a nakon hlađenja postane stabilna kao i pre. Jel neko ima iskustvo sa ovom vrstom budženja.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

Na motoru imam sedište koje mi je preširoku u predelu butina i hteo bih da ga suzim. Nikad nisam pokušavao da ga zagrejem stakloplastiku, navodno može, postane mekana i moguće je oblikovanje, a nakon hlađenja postane stabilna kao i pre. Jel neko ima iskustvo sa ovom vrstom budženja.

plastika-grijanje i savijanje da,

stakloplastika-nema šanse, ili izgori smola ili puca, ali savijanja nemaaa

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: đački pešački

Danas pričo sa momkom koji radi popravke plastika i ume da radi sa stakloplastikom. Načelno može da se i ona malo grejanjem omekne vrlo pažljivo da ne bi pregorela vlakna. Gledajući ovo Corbin sedište zaključio je da je predebelo plus je odlivak takav da ima kao bočna ukrućenja i veli da ne bi uspeli da ga dovoljno zagrejemo svuda a da ga ne pregorimo. Predložio mi je da uradimo kalup sa ovog postjećeg, naravno tanji i koji bi mogao da se dodatno savije po želji i da ga onda izlaminira ljudski pa na tpaciranje, tako da ću ako ne zamenim sa nekim to i uraditi.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja