đunta 4238 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru imam sedište koje mi je preširoku u predelu butina i hteo bih da ga suzim. Nikad nisam pokušavao da ga zagrejem stakloplastiku, navodno može, postane mekana i moguće je oblikovanje, a nakon hlađenja postane stabilna kao i pre. Jel neko ima iskustvo sa ovom vrstom budženja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru imam sedište koje mi je preširoku u predelu butina i hteo bih da ga suzim. Nikad nisam pokušavao da ga zagrejem stakloplastiku, navodno može, postane mekana i moguće je oblikovanje, a nakon hlađenja postane stabilna kao i pre. Jel neko ima iskustvo sa ovom vrstom budženja. plastika-grijanje i savijanje da, stakloplastika-nema šanse, ili izgori smola ili puca, ali savijanja nemaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4238 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Danas pričo sa momkom koji radi popravke plastika i ume da radi sa stakloplastikom. Načelno može da se i ona malo grejanjem omekne vrlo pažljivo da ne bi pregorela vlakna. Gledajući ovo Corbin sedište zaključio je da je predebelo plus je odlivak takav da ima kao bočna ukrućenja i veli da ne bi uspeli da ga dovoljno zagrejemo svuda a da ga ne pregorimo. Predložio mi je da uradimo kalup sa ovog postjećeg, naravno tanji i koji bi mogao da se dodatno savije po želji i da ga onda izlaminira ljudski pa na tpaciranje, tako da ću ako ne zamenim sa nekim to i uraditi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...