boban(guga) 293 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ti si bas vredan bio za svaku pohvalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan izgleda bolje nema sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 8, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke Scorpijo! Bravo, lepo , nema primedbi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Najvece je uzivanje u delima svojih ruku! Planiram jos po neke izmene ali o tome otom potom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 9, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ...samo napred Scorpija!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko izgleda nista neradi valjda dok se malo ne priviknemo na ovu zimu sto nas iznenadi ja sam nesto malo radio samo da zagolicam mastu u pitanju je auspuh za moju trkalicu 111 E2 kad budem slikao videcete kako izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 23, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Rodilo se nesto novo i otislo pravo tamo gde mu je mesto u MZ TRKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 7, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu vam opisati moje stanje kao odem ja da mi covek zavari Argonom deklu (poceo sam da ozivljavam jedan motor od etz 250) puko lanac i polomio deklu sa donje strane ispod izlaznog zupcanika i kad vec varis zavari mi i rupe za davac lera i nali preko cepa osovine valjka sa spoljne strane okrenem se da negledam kako se vari ( naucicu ) i covek vari vari vari i kaze gotovo ja da uzmem kad imam sta da vidim ZAVARIO RUPE I SA UNUTRASNJE STRANE SEST SATI MI JE TREBALO DA RAZBUSIM RUPU I DA DOVEDEM DA BIRAC RADI KAKO TREBA sledeci put nosim masku za varenje i stojim pored njega i gledam sve sto radi jer drugacije nemoze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Neznam za vas ali kad bi imao da se kupi nov ETZ 250 drage volje bi odvojio i poslednju paru da ga bude moj Secam se kao dete u robnoj kuci u Loznici NOV ETZ a meni voda curi na usta a ja jasem automatika i mastam da je MZ e ludi decacki snovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 13, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Neznam za vas ali kad bi imao da se kupi nov ETZ 250 drage volje bi odvojio i poslednju paru da ga bude moj Secam se kao dete u robnoj kuci u Loznici NOV ETZ a meni voda curi na usta a ja jasem automatika i mastam da je MZ e ludi decacki snovi IMA !!! Evo ja ti mogu ponuditi . NOV . Posto imam tri ista , nova , eto jedan ti mogu ponuditi . cena je 5 E . Jedini eventualni problemcic je njegova velicina , oko 5 cm . U pitanju je maketa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Daj fotku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 13, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da, stavi forografiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam bio malo vredan Potreban je finis i molio bi doktore poliranja za savet kako da to izvedem Na slikama ne izgleda lose ali u zivo nije bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam bio malo vredan Potreban je finis i molio bi doktore poliranja za savet kako da to izvedem Na slikama ne izgleda lose ali u zivo nije bas tako jaaao covece bas si bio vredan!!! sad smirgla 1000 pa 1500, pa 2000!! onda nekom finijom polir pastom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 14, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Radio si pripremu nekom zujalicom ili busilicom i tako si napravio neravnine.Priprema ravnih povrsina treba da se radi rukom, brusnim papirom , kao sto Šumi reće, po brojevima.Na posletku ide šajbna sa finom pastom, finijom od Purola.Ako hoceš visok sjaj i izjednačenost onda, ima dosta zezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 15, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da, stavi forografiju Evo slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Niko , nista !?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se ljutis ali malo su grubi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Niko , nista !?! Kacio sam ja slike ovakvog ili slicnog MZ-a mozda ih proslo odusevljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 16, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije zbog slika ! nego , bilo interesenata da kupe NOV MZ , pa ja nudio , NOV ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan -Nudiš, to znaći da je na poklon, hvala nisi trebao... -Prodaješ, napiši cenu i uslove....jednostavno. U ovoj opciji me interesuje samo da li mogu da biram boju? Moje misljenje je da je model radjen po sećanju Kineza koji je jednom, davno video MZ dok je bezao u Zapadnu nemačku preko istočne pa su ga jurili kljunovi na MZ-jima ali bez obzira na to ja bih ga model rado posedovao i drzao ga u garaži na vidnom mestu. Eto, čekam brzi odgovor!Nova godina samo što nije a ja bih sebe obradovao malim, novim MZ-om. PS Moželi da se skine dodatna policijska oprema, nije zgodno da takav model stoji u garazi , ne zbog mene već zbog društva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 16, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa cena je vec davno postavljena : Neznam za vas ali kad bi imao da se kupi nov ETZ 250 drage volje bi odvojio i poslednju paru da ga bude moj Secam se kao dete u robnoj kuci u Loznici NOV ETZ a meni voda curi na usta a ja jasem automatika i mastam da je MZ e ludi decacki snovi IMA !!! Evo ja ti mogu ponuditi . NOV . Posto imam tri ista , nova , eto jedan ti mogu ponuditi . cena je 5 E . Jedini eventualni problemcic je njegova velicina , oko 5 cm . U pitanju je maketa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće otstraniti taj vojno policijski dekor bez oštećenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 17, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lija@ Ponudio je Bobanu, pa rekoh da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće otstraniti taj vojno policijski dekor bez oštećenja? Moze , ali onda nema far .Bzv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...