Scapolo 117 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proveo sam tri dana "nezaboravna",, Voznja preko Obrenovca-Sabca-Loznice-Zvornika-Ljubovije i na kraju Vrhpolje... Mir tisina preljubazni domacin ,Drina ..ma uzivancija... prijatno iznenadjen u svakom pogledu... Domacin sluzio vojsku kod mene u Zadru i Benkovcu ..i rasprede se prica uz talandaru i ostale djakonije... smestaj vise nego odlican cak bolji cistiji kulturniji od vecine izvikanih hotela motela etno ovo ono... Manastir Sv.Nikolaja i Soko grad obavezno obici .. ja sam proveo skoro ceo dan...isao sam peske do grada od manastira tj planinario mada se moze izaci do vrha sa enduro motorima ... u okolini ima jos 4-5 manastira i raznih lokaliteta za obici ali ako se ide vikend varijana nemoguce je sve obigrati.. Drina... ko Drina mirna tiha hladna ali kupanjac obavezno Smestaj..ja sam krenuo u etno selo u Vrh polju ali na moju srecu nije bilo mesta pa su me poslali kod domacina u selo par sto metara dalje..sto je bio pun pogodak...sobe za 10-ku..sve cisto kulturno ..cekala me ujutro kafa , slatko, kolaci ...... mada to nije bilo dogovoreno...odusevljen Dvoriste ..travica garaza za motor ko hoce rostilj i ognjiste za talandaru i svrco nepoznate rase koji strazari..... Domacin...samo mogu reci veliko HVALA za tri predivna dana provedena u zapadnoj Srbiji... I naravno par slicica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan smanji slike drugi put inace su ljepe pogotovo onaj labrador. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IONE 14 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je kostalo prenociste? 10-og sam bio na biciklijadi u Ljuboviji i obisao Soko Grad i Vrh polje... Vredi obici i videti,na mene je najveci utisak ostavilo kuntanje pored reke(bukvalno sa terase se "bucnes"). Fotke https://picasaweb.google.com/114988580957901163308/LjubovijaBiciklijada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Octobar 25, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako kazem da sam vise potrosio za gorivo nego za spavanje i hranu za dve osobe ..sve ti je jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 25, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mala ispravka - nije Vrh polje (rastavljeno) nego Vrhpolje (sastavljeno) Ima dosta lepog da se vidi u Ljubovijskom kraju. Ako planirate da idete ka Ljuboviji, javite mi se par dana ranije, ako budem u rodnom kraju da vas sačekam i ugostim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 25, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ico, pa što ćutiš !?! Eto nam destinacije za dolazeći vikend (jedan dan, nedelja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Octobar 25, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mala dopuna teme: vRhPoLjskE mAgliNE - 25.06 - 26.06.2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...