yamayka 2 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo ovako stoje stvari, danas sam menjao ulje na XT 600E i kad sam sve to zavrsio i da pogledam na merac kad ono nista ne pokazuje, zasto?, da li smem da teram tako ili ne?, nisam pametan totalno sam zbunjen...pomagajte braco bajkeri!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 3009 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prvo opisi kako si promenio ulje, suvi karter ima malo specificni nacin zamene a neki modeli traze i ispustanje vazduha..... ispustio ulje iz masine i iz rama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 28, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si nasuo ulja? Ulje se meri na vruc motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamayka 2 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan procitao sam na forumu proceduru za menjanje ulja... http://www.bjbikers....3&topic=27492.0 nego mene interesuje koji je to specifican nacin menjanja ulja jel bi mogao da mi opises? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamayka 2 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si nasuo ulja? Ulje se meri na vruc motor tako sam i proverio ali nista,kad sam ugasio motor i osrafio merac bio je od ulja pa sam ga obrisao i opet sam samo stavio bez da ga zastrafljujem pa proverio i ono nista suv merac. nemam toliko iskustva sa ovim motorima ,do skora sam vozio MZ 125 pa bih te zamolio posto vidim da i ti imas isti motor kako ti menjas ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 28, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Zagrejes motor, odvrnes prvo onaj manji sraf sa prednje strane rama i ispustis svo ulje iz rama (pazi krece ulje naglo), onda odvrnes onaj veci sraf, koji se nalazi odmah kod poluge menjaca, i odatle ce izaci sve sto ima. Posle skines filter, stavis drugi, zavrnes sve, dolijes jedno 2l ulja, upalis ga jedno 10-15s da radi, ugasis dolijes jos 0.7l i to je to Inace procitaj ovu temu, ima dosta korisnih informacija http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19900-yamaha-xt600-all-in-one/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Avgust 29, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Zagrejes motor, odvrnes prvo onaj manji sraf sa prednje strane rama i ispustis svo ulje iz rama (pazi krece ulje naglo), onda odvrnes onaj veci sraf, koji se nalazi odmah kod poluge menjaca, i odatle ce izaci sve sto ima. Posle skines filter, stavis drugi, zavrnes sve, dolijes jedno 2l ulja, upalis ga jedno 10-15s da radi, ugasis dolijes jos 0.7l i to je to Inace procitaj ovu temu, ima dosta korisnih informacija http://forum.bjbiker...600-all-in-one/ Zavisi koji model XTa je u pitanju. Ima malo razlike, da se ne zbuni covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yamayka 2 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Zagrejes motor, odvrnes prvo onaj manji sraf sa prednje strane rama i ispustis svo ulje iz rama (pazi krece ulje naglo), onda odvrnes onaj veci sraf, koji se nalazi odmah kod poluge menjaca, i odatle ce izaci sve sto ima. Posle skines filter, stavis drugi, zavrnes sve, dolijes jedno 2l ulja, upalis ga jedno 10-15s da radi, ugasis dolijes jos 0.7l i to je to Inace procitaj ovu temu, ima dosta korisnih informacija http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19900-yamaha-xt600-all-in-one/ hvala drugar, ziv bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...