Dominator96 864 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi dan kad sam kupio motor , secam se oko 9-10l je bilo u njemu i to sam sprzio za 120km ali konstatnog cepanja Pa da ti kazem ocekivao sam POTROSNJU ali 8 nisam... Da sam ga cepao, jesam jer sam ga tek uzeo i hteo sam da vidim sta moze i sta mogu da ocekujem od njega... I ispao je da je taman ono sto meni treba... Iskreno se nadam se da ce se smanjiti bar na 6 normalnijom voznjom... A inace sam i ja imao (imam i dalje dok ne sredim i prodam) exceed 125ccm kojeg kad cepas koliko moze da ide trosi 4l max... Potrudi se da vozis normalno , znam da je u pocetku to jako tesko Drugov Dominator na otvorenom je trosio ispod 5l ,prosecne brzine oko 100km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da da... Moram se iskontrolisati maksimalno sledecih 100km... I naravno javljam rezultate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Mart 12, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije trosio 8 ni na OFFu gde samo cepam prvu i drugu. Moj trosi izmedju 5.5 i 7 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije trosio 8 ni na OFFu gde samo cepam prvu i drugu. Moj trosi izmedju 5.5 i 7 litara. Pa zato je meni malo cudno... Sta vi sipate 95 ili 98??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu neke velike razlike izmedju 95 i 98, na kojoj pumpi obicno sipas? Ja sam do sad uvek na NIS-ovoj sipao i nista posebo nije, moram na MOL-ovjoj probati hvaljenja je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa nekom logikom 98 oktana = skuplji = (ne mora da znaci)kvalitetniji = bolje performanse = veca potrosnja... Sipam iskljucivo na nis-ovim pumpama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Mart 13, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 98 oktana LMAO Na Dominatoru sigurno neces osetiti razliku izmedju 98 i 95 (ako je uopste i ima u zemlji Srbiji) zato sipas jeftiniji i ne razmisljas puno o oktanima vec teras dok god ne potrosis i poslednju kap iz tanka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Mart 13, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Masina u Dominatoru je pravljena za koriscenje olovnog benzina i nije zgore da se ponekad malo rokne neki aditiv tipa oktan booster ili sl. , a zna i da smanji potrosnju. Beograd-Kraljevo-Raska-Leposavic putna brzina 120kmh , potrosnja 4 litre okruglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 13, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i kod mene Dominator za svakodnevnu upotrebu i po malo van asfalta..gsxr ne mogu vise voziti po gradu,to je mucenje...evo slike,96g.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao i kod mene Dominator za svakodnevnu upotrebu i po malo van asfalta..gsxr ne mogu vise voziti po gradu,to je mucenje...evo slike,96g.. Dobrodosao u nasu sektu Kako si zadovoljan masininom i kakvi su utisci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 13, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Za sada bez utisaka,nisam ga vozio,bice ovih dana,verujem da ce biti ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 13, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko mu stoji ler gas i gde se steluje? Cini mi se da je malo veci...Koje ulje preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan 98 oktana LMAO Na Dominatoru sigurno neces osetiti razliku izmedju 98 i 95 (ako je uopste i ima u zemlji Srbiji) zato sipas jeftiniji i ne razmisljas puno o oktanima vec teras dok god ne potrosis i poslednju kap iz tanka. E neka si mi rekao.... Masina u Dominatoru je pravljena za koriscenje olovnog benzina i nije zgore da se ponekad malo rokne neki aditiv tipa oktan booster ili sl. , a zna i da smanji potrosnju. Beograd-Kraljevo-Raska-Leposavic putna brzina 120kmh , potrosnja 4 litre okruglo. Ovo moram da probam... Sta preporucujes? Stigao i kod mene Dominator za svakodnevnu upotrebu i po malo van asfalta..gsxr ne mogu vise voziti po gradu,to je mucenje...evo slike,96g.. E sa zdravljem da se sluzis.. Deluje mi kao dobar primerak... Nadam se da ces se pridruziti mini dominator skupu kad se (i ako) bude organizovao... Na koliko mu stoji ler gas i gde se steluje? Cini mi se da je malo veci...Koje ulje preporucujete? Kod mene je ler gas sa desne strane izveden na sraf iznad agregata a ispod plasike i karburatora... Videces ga 100% ima izvedena sajla i na njoj sraf srednje velicine... I koliko se secam nesto malo vise od 1.000rpm kad se zagreje... Za ulje mozes pogledati stranicu dve iznad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Mart 14, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Sa desne strane karburatora oma poveci ler sraf (pazi na vruc auspuh) i kad je topao bacas ga na 1300 +- 100 obrtaja (po knjizi) a verujem da je to zbog jednog cilindra i automatskog dekompresora. Ulje cepaj mineralno 20-50 ( motul, repsol, ipone . . . . ) . Pusti ga da se dobro ugreje , lagano ga teraj u startu a kad se ugreje . . . . . . . . hmmmm , pa neznam stvarno sta onda , odgovor se sam namece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 14, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo upoznavao sa ovim cudom,ova prednja guma 21 mi je bas cudna,valjda navika na 17...nego gde se meri nivo ulja na ovom traktoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hehe Njemu je ulje u ramu... Ispod guvernale pre rezervoara imas plasticni cep... Posle milion saveta nadjoh u manual-u da se meri kad je zagrejan u fullu, onda ga ugasis, sacekas min dva da se ulje slegne i odvrnes, izvadis, obrises naravno, vratis bez zavrtanja i pogledas... To je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 14, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam se pitao cemu to sluzi..nego koliko ulja staje u zameni sa filterom,gde ga sipam? Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 14, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu ga i sipas... A koliko ne mogu da se setim tacno... Nesto vise od dve... Mogu pogledati kasnije pa ti javim... Ali u svakom slucaju on ti trosi ulje... I uvek ga imaj u rezervi, to ti je po meni najbitnije na dominatoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1310 Napisano Mart 14, 2015 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Tu na čepu gde proveravaš nivo tu ga i sipaš samo pazi kad nalivaš, sipaš litru pa sačekaš koji minut da nebi povraćao ulje po ramu a 20-50 se tako lepo zalepi za farbu. Idu 2 litre , filter ili ne uvek sam sipao 2 litre i uvek je bilo dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan E lep dan bese juce ne bas povoljan za voznju ali sta ces... Prosao sam 90km i koliko je god to bilo moguce umerenem voznjom po gradu potrosio sam tacno 6l... Tako da pretpostavljam da to mogu da ocekujem na otvorenom putu na 100km... Sledece je koliko ce preci sa punim rezervoarom.. Da sam zadovoljan - prezadovoljan sam motorcicem i nadam se da ce da sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se juce vozao doduse oko 50km ali bogami me vetar dobrooo izmlatio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 16, 2015 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Momci, mislim da ste promašili mesto za temu. Garaža je mesto gde se piše o kvarovima, popravkama, problemima i rešenjima. Pratim ovu temu i ok je, ali mislim da bi trebalo da stoji u delu foruma: Motocikli/Enduro/Mehanizacija. Čisto da ne bude zabune kada neko pretražuje forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ok valjda neko da premesti ako ima potrebe... Ja licno, u pocetku kad sam trazio podatke o dominatoru nisam mogao da nadjem nista konkretno, pogotovo na jednom mestu i onda vidoh ovu temu gde pise u opisu generalno vezano za dominatora i tu se raspisah... Totalno mi je nebitno gde ce biti... Samo da ih nema milion ( kao sto ih vec ima...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Mart 16, 2015 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Valja li ovo i pretpostavljam da ce moci za dominu al reko da vidim mozda je neko imao.... http://www.kupujemprodajem.com/veliki-izbor-cerada-za-motor-12133334-oglas.htm?filter_id=29168343 Hocu jos da uradim na dnu da se dosije kao kanal da provucem sajlu ili nesto i da vezem sa ovim http://www.kupujemprodajem.com/Katanac-sa-alarmon-19005537-oglas.htm?filter_id=30567946 Pokusavam da smislim nesto jer ce se desiti nekad da ga ostavim ispred zgrade pa da imam zastitu i od kise a i katanac mi jeluje zanimljivo iako je jako jeftin... Vase misljenje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 17, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Kako su se pokazali na duzem putu,200,300 km dnevno po vrucini ili neki tezi off..? Ovo mi je prva vazdusara pa mi je cudno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...