baneBP 1265 Napisano Januar 15, 2016 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisi uradio sediste? Javi ako nadjes nekog ko kvalitetno radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kevina drugarica treba da mi odradi, kupio sam odavno eko kozu za presvlacenje , samo cekam dan da joj odnesem Cim bude uradjeno javljam ti, i govorim utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sediste gotovo jos juce ......yeaaaaaa 3 godine cekam na ovaj trenutak jedva cekam da vratim sve plastike na mesto i vidim kako ce ceo motor izgledati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 22, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kod Bobana sediste presvlacenje i obrada sundjera oko ~60e jeste cifra ali vredi. Mnogo strpljiv covek 7 dana smo sredjivali sediste dok nismo dobili ono sto sam hteo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Februar 7, 2016 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Jel stavljao neko mozda kros blatobran napred na Dominatora? Jel ima mozda negde u Novom Sadu ili okolini da se kupi (moze i polovan al da je citav)? Trebalo bi da se lako montira a i nije nesto skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 7, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio pre neki dan i ne svidja mi se. Moj je od nekog malog cross kawasakija pa izgleda smesno.. Kupljen je na aliexpresu za 10-15eur. Montira se na 4 srafa koja se nalaze na vilama i na koje je trenutno nakacena plastika kroz koju ide sajla cajgera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel imao neko problem sa alnaserom, tacnije zavergla 2 puta pa onda zuji, verovatno ne moze da okrene ili sta vec? Koji je uzrok toga, koliko moze da kosta popravka itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si siguran da je bas anlaser? Ako je do ne ni trebalo da je veliki problem mozda su cetice ili nesto drugo, ima ljusdi sto rade reparaciju anlasera nije to nesto skupo. Ako je vec bendiks onda je ozbiljnija stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam siguran, ne znam sta bi moglo da bude.. nije se to pre desavalo, motor je stajao 3-4 meseca jer nisam bio u BG.. Ako je "ozbiljno" koliko je to u €? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To ti niko ne moze reci jer ne znas do cega je problem... Proveri anlaser, tako sto ces skinuti ovu deklicu, ispod nje imas zupcanik koji povezuje anlaser i bendiks, skini njega i verglaj , da ti radi anlaser u prazno, tako ces znati dal je u njemu problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Anlaser nije problem, radi odlicno, tako da izgleda da je bendiks. Nije mi samo jasno kako je od 3 meseca stajanja mogao da zvekne sam od sebe. Videcu da sredim neke druge stvari dok ne bude love za to, za sad sam nasao samo za 70eur.. Dakle, ako neko ima bendiks na prodaju, nek se javne, i takodje bi mi trebao neutral switch za rd02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se desilo da je pukla opruga na bediksu, anlaser vergla ali dole krci Majstor stavio neku oprugu sa drugog motora evo pola god tako vozim, sve super 30e mi je bio za to uzeo Mada ne bi trebalo da tek tako odjednom ode bendik , on se vremenom trosi , skini ga i vidi kakav je,mozda je i kod tebe pukla opruga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu sledece nedelje da resim pa da sklapam polako da moze u martu da se vozi normalno, bar dok sam jos u nasoj divnoj drzavi a posle ili ce na poklon nekome ili cu da ga ostavim da se vozi po planinama i offu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1377 Napisano Februar 13, 2016 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan U tom bendixu iliti frajlaufu moze biti svasta. Imao sam slucaj da mi je jedna od tih rolnica pukla po sred zljeba za opugu i napravila kurcslus, moze da se desi da je opruga pukla, moze da se desi da je kavez koji drzi rolnice pukao pa se rolnice iskevzecile ... svasta tu ima oko tog frajlaufa i to je ustvari jedina stvar koja crkne na Dominatoru. Ako je sve u redu sa njim na oko a cini ti se da je malo potrosen onda skini oprugu sa rolnica , ona je identicna kao i oruga koja se nalazi u semerinzima, nadji joj mesto gde se spaja , odvrce se na tom mestu , skrati sa debljeg kraja za par milimetara i opet je uvrni nazad. To ce ti resiti problem ( bar meni na dve godine bez da zakaslje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Upalio sam motor jutros uz neke savete Ljupceta Lesevica iz Kraljeva kojim se ovim putem zahvaljujem Radi sve normalno sada kao i ranije, nema problema sa bendiksom, i danas je pala voznjica, 20ak km off-a i 30ak km normalne voznje grad otvoreno.. Sledece da se sredi je ovo sto zeza peta brzina, lanac i lancanici i gume i to je to, plastike sam uvezao vezicama i drzi bolje nego fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo bili malo vredni Ostalo jos da se pojacaju varovi, za svaki slucaj i da se ofarba... Tu je naravno i glavni majstor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Februar 16, 2016 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ne može tako. A gde ce snaša da stavi noge kad se bude vozila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce morati da ih digne stavicu fazastere samo da ofarbam nosace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao.......15 000 bogaami.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da sam ja prosle godine dao 24, to je i do jaja haha.. koje je godiste tvoj? Moj je 1996 pa bi jos trebalo da bude jeftinije ove godine zbog 20 god itd itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 24 ? sunce ti meni je prava bila 19 000, sad 15 000 93 god , jos u saobracajnoj 30 kW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Dominator was here Pale su nove gumice, continental tkc 80! Ps vulkanizer 500 din za oba tocka sa sve skidanjem i montazom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Februar 20, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos po koja sitnica da se odradi i spremni smoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Mart 2, 2016 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan The mean machine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...