Charuga 769 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam skoro Fotoaparat Samsung W650 ..... izmedju ostalog ima i funkciju GPRS...... Cackao sam nesto po netu....registrovao produkt...skidao mape...ubacivao na karticu ali se na aparatu i dalje ne ocitavaju....ima li ko iskustva sa ovim stvarima..... generalno taj GPS za fotke i nije bitan...ali ako je vec tu...? Zna li neko malo vise o ovome i kako da se obradujem....tj..... kako ubaciti mape na karticu i da sve to radi kako treba..... http://www.whatdigitalcamera.com/equipment/reviews/compactcameras/128405/1/samsung-wb650-review.html http://www.cnet.com.au/samsung-wb650-339301237.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da GPS prijemnik u tom aparatu (kao i u drugima) sluzi samo da upise GPS koordinate u samu fotografiju (exif). Kasnije, sa odgovorajucim softverom mozes da vidis gde si to snimio - recimo na Google Earth i slicnim programima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 27, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazu ovde??? ovde nekazu nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da GPS prijemnik u tom aparatu (kao i u drugima) sluzi samo da upise GPS koordinate u samu fotografiju (exif). Kasnije, sa odgovorajucim softverom mozes da vidis gde si to snimio - recimo na Google Earth i slicnim programima. I ja mislim da ima samo tu funkciju,bar je tako za moj aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Takodje i ja mislim,a onda na samsungovoj mapi vidis gde je snimljena.Najpametnije ti je da iskljucis tu funkciju jer srce bateriju a besmislena je,ja sam na mom tako uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...