tibor 479 Napisano Novembar 24, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan jos tri dana spustam cenu na 2.800e za keš, nakon toga skidam oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Novembar 24, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodan tajming, mislim da tih 200 Eura nece da pomognu. Drzi cenu, ostavi oglas i cekaj. Ja jurio neki oldtajmer, mesecima gledao oglas i trudio se da prodam nesto. Kad sam dosao do love, nema Alfe koju sam jurio u oglasima. Ja poludim, reko prodata i kupim nesto drugo. Pola godine kasnije isti tip istu Alfu nudi za manju lovu, nije ni bila prodata al prodavcu prekipelo i povukao oglas. A ja opet bez kesha...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 25, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodan tajming, mislim da tih 200 Eura nece da pomognu. Drzi cenu, ostavi oglas i cekaj. Ja jurio neki oldtajmer, mesecima gledao oglas i trudio se da prodam nesto. Kad sam dosao do love, nema Alfe koju sam jurio u oglasima. Ja poludim, reko prodata i kupim nesto drugo. Pola godine kasnije isti tip istu Alfu nudi za manju lovu, nije ni bila prodata al prodavcu prekipelo i povukao oglas. A ja opet bez kesha...... tibore dajem moju za tvoju mislim moj u suzuki za shegovku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 479 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan demro, vrlo rado bih da mi odgovara takav odmah bi ti se obratio, ali ne odgovara mi. Kako sam za vikend odlucio da ga menjam, zakljucavam temu jer je motor otisao. nadam se kad budem postavljao temu na ovo mesto da ce vremena biti malo bolja.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...