nordi 362 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan E ovde se "zakucasmo" ! Sta se desilo, ce da cujete Pogodili smo skretanje. Sad moze po gasu Op op op ! :lol: Izgleda da nece moci. Ok, okrecite ta cudovista ! Bas smo nasli gde da parkiramo I zato, neizbezno proklizavanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Prati samo nivu, covek zna put. ( a ima posle da nas odere za to ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Eto i naseg stada :jee1: I konacno meandre Uvca. Zasluzili smo ovaj pogled. Sunce przi. Snalazi se ko kako moze. Imamo i mi "letacicu " 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Septembar 21, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ++++++++++++ svaka cast Nordi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Popsy se zabelezava. A ovu ne smem da komentarisem, bilo je reci ranije :lol: Libero glavom i bradom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Gde smo ih ostavili tu su nas i cekali Nismo se dugo zadrzavali. Krenuli smo do "kampa" pored reke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Tu nas je ovaj sa Nivom odrao za nekakav ulazak :stabre: I sad spustanje. Nismo mogli da prodjemo bez "zrtava ". Trebalo je saopstiti ekipi Sve je brzo sredjeno. Ja i jedan deo ekipe smo morali da idemo ranije. Dok smo odlazili cuo sam nesto :kao afrikanci sredjuju Tenerin tocak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan na putu kuci kulaza. Hvala vam svima na druzenju, ovo ce dugo da se pamti. Do sledeceg susreta ! :zdravo: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Septembar 21, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi momčino na druženju i na mnogo lepih fotografija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salasije 1 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Kan amm 800 max xt atv Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vase bicikle nemogu po snegu da osetite istu stazu i cari Golije. Cast mi je i drago mi je sto sam sa vama proveo dan u sali medusobnom razumevanju uskladenom razmisljanju jednom recju ekipa ste snova . Pozdrav . ps ruska sledeci put vozi iza mene i bez brigeeeeeeee !!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Septembar 22, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nordi, za sta vas je odrao onaj sa nivom? Jesu li Jager i Drvodelja ovaj put ostavili vodu u nekoj hladovini? Pre smo skapali zedni kad su ostavili u tank torbi, direktno na suncu, na +40. Posle kod onog domacina popili ceo bunar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vase bicikle nemogu po snegu da osetite istu stazu i cari Golije. Mislis ? Cast mi je i drago mi je sto sam sa vama proveo dan u sali medusobnom razumevanju uskladenom razmisljanju jednom recju ekipa ste snova . Pozdrav . I nama je bilo drago, i bila nam je cast !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Septembar 25, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... http://www.youtube.c...h?v=z96oo_OyDZ8 Pa mazalo se ... a šta ću, kad spreja NEMA Hmm...Ja rndalice mazem isto ovako, a sprej stoji na polici. Racunica je sledeca: manje ce se zaljepiti pjeska na ulje, nego na ljepljivi sprej. E sad, moj sprej je za asfalt, a ne znam da li postoji neki specijalni (neljepljivi) za rndalice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, naravno. http://www.jcmotors.com/p-1627-motorex-622-offroad-chain-lube-spray.aspx Ili neki sličan. Navodno se manje lepi prljavština za lanac sa ovakvim sprejevima... Jes' da manje i drže, pa treba češće mazati... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav od ceperka cekam novo vidjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Nordi, za sta vas je odrao onaj sa nivom? Pa nigde ni kapije niti neke zgode .... na sred livade stade covek i uze svakom po 100 dindzi. Malo mi to ne ide u glavu. Protivnik sam toga al' ajde ako je neko izgradio tu nesto lepo i mora da odrzava pa trosak... ali ovo je priroda "ko' od majke rodjena, + dve barake. Nisam pio pivo jer nisam imao para ali mislim da nije ni ono za dz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto vase bicikle nemogu po snegu da osetite istu stazu i cari Golije. BusMan : Mislis ? Da budem malo precizniji.. Po snegu i to bas na Goliji : I meni je bila cast i nadam se da ce se ukazati i sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 27, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nordi, za sta vas je odrao onaj sa nivom? Pa nigde ni kapije niti neke zgode .... na sred livade stade covek i uze svakom po 100 dindzi. Malo mi to ne ide u glavu. Protivnik sam toga al' ajde ako je neko izgradio tu nesto lepo i mora da odrzava pa trosak... ali ovo je priroda "ko' od majke rodjena, + dve barake. Nisam pio pivo jer nisam imao para ali mislim da nije ni ono za dz to je bilo za ulaz na vidikovac, jel je to privatna imovina a i nacionalni park (nije za ulaz na kamp) i meni nije bio problem pogotovo sto su se ljudi iscimali da nam pokazu put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Septembar 27, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To sto su se iscimali da vam pokazu put trebali su unapred da kazu da kosta, a to za placanje "vidikovca" to mi je malo bezveze. Ja sam gore bio X puta, nikad mi niko nije trazio ni dinara. Niti u kampu, niti gore na brdu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 27, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li dobili fiskalni racun ? Bez njega nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 27, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo ulaznicu Meni onaj lik deluje skroz ok, mislim da ce novac otici za pametne stvari tako da mi nije zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 27, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na tom vidikovcu bio 2 puta. Prvi put sa Muljazom i niko nas nije ni pogledao, a kamo li nešto naplatio Mada, koliko para mi je u životu otišlo na gluposti, tih 100 dindži mi nije uopšte bilo žao... Na kraju krajeva, vidikovac je sređen, neko se oko toga zaista potrudio. Staza je oivičena krupnim kamenjem. Ja skidam kapu onom ko je teglio te kamenčuge da bi napravio stazu. Sve to mora nešto da košta. 100 din je ama baš apsolutno u redu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nordi ja sam naglasio pre odlaska na vidikovac da je ulaz 100din,tako mi receno a ti si tad imao probleme oko fitera goriva pa verovatno nisi cuo.Cisto sumljam da su one ulaznice odstampali dok smo mi bili na vidikovcu. Muljaz ti kada odes gore ides sa par ljudi,nas je ipak bilo malo vise pa nismo mogli proci neprimeceno.Da si ti sa tojih X odlazaka dao po 100din verovatno bo oni potrosili sve ulaznice pa bi mi usli dzabe. U nedelju sam bio na meandrima nasuli su i poravnali deo puta. Sto se tice vodica sa Nivom ja sam coveka zamolio da nas odvede i ujedno poveze dve dame i nesto od prtljaga da ljudima bude lakse.Naravno, na moje insistiranje covek je od mene bio nagradjen za to. Nordi licno mislim da pozitivne stvari koje su se dogodile tog vikenda treba da bace u zaborav ulaz od 100din,a siguran sam da ce novac od ulaza otici na pravo mesto.Ipak imas pivo od mene kada se vidimo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Septembar 27, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan To je onda doslo do nekih izmena za koje nisam znao. Vidi se da nisam bio mesec dana na meandrima. Ja cu da im dam i 200 dinara, ako hoce da me odnesu do obale i posle iznesu nazad na brdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Nordi ja sam naglasio pre odlaska na vidikovac da je ulaz 100din,tako mi receno a ti si tad imao probleme oko fitera goriva pa verovatno nisi cuo.Cisto sumljam da su one ulaznice odstampali dok smo mi bili na vidikovcu. Nordi licno mislim da pozitivne stvari koje su se dogodile tog vikenda treba da bace u zaborav ulaz od 100din,a siguran sam da ce novac od ulaza otici na pravo mesto.Ipak imas pivo od mene kada se vidimo. Dobro je da se novac trosi na infrastrukturu, to obozavam Ruska , imas i ti pivo od mene kad se vidimo ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...