markodjurovic 815 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E kad se i ja probudi pre nego sam naviJo sat. Nista , ttusiranje pa da trazim tu Visnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Septembar 2, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je vec sigurno da dolazim i ja sa Zuzom.Necemo vas usporavati,ne sekirajte se :) Stizemo u subotu ujutro,jer zbog posla ne mogu ranije. Znate put? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan D. Jutro ! U jeeeee, ala Jager brzo spava... 3:34 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 2, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=aFefw8J111U 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 2, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja zbog posla nikako ne mogu da dodjem tako da vam zelim srecan put, dobar provod i puno uzbudljivih puteva barica i livada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav celom društvu, lepo vreme, dobre staze, malo padova(iskljucivo onih ispod stola u Domu), malo prasine i puuuuuunoooo dobre zabave , koja je uostalom vec zagarantovana, pa kad se vratite da nas zatrpate lepim slicicama kako bi i mi koji smo spreceni da dodjemo mogli da udahnemo bar delic verujem fenomenalne atmosfere! Fenomenalan provod i da nam se zivi i zdravi vratite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem prvo do Trstenika,pa posle Kraljevo - Ivanjica. Ako ima neko veceras oko 19-20.00h iz Kraljeva, ili negde usput, raspolozen da ide za Goliju, mogli smo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmilojkovic 4 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 50 postova Lokacija: Ćuprija Motocikl: Suzuki DR650 SE & Sprint Pulser 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ide li neko od vas sutra ranom zorom? Ja krecem iz Cuprije, pa preko Krusevca, Aleksandrovca, Baljevca i Raske. Ako ima jos neko da prolazi tuda, ne bi bilo lose da udruzimo snage. P.S. Je l je ovo dobar plan puta? Nikad nisam bio u tom kraju, ako ima bolja opcija do Golije (mozda preko Brusa, Brzeca?), pricajte, da na vreme menjam marsrutu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan sa čijeg vrha (Jankov kamen 1833 m) možete videti najlepši pogled na Peštersku visoravan. ja verovatno necu moci da idem, ali kada se budete peli na jankov kamen koji svakako preporucujem, predlazem da niposto ne propustite, kad ste vec na motorima i jedan vrh u neposrednoj blizini koji jeste nesto neznatno nizi od jankovog kamena, ali sa koga se pruza 10x bolji pogled jer nije ogromni zaravnjeni plato kao sto je JK, vec je dosta manje povrsine (sasvim dovoljno i za 100 motora, ne brinite, nije za lomljenje glava) i dosta je isturen u odnosu na ostatak krajolika, te pruza fantastican pogled od oko 180 stepeni kojim se zahvata sve od kosovskih planina, duge poljane i pestera kao na dlanu, preko cak i durmitora daleko u daljini, sve do zlatara ili obliznjih planina na severozapadu ovo je na osnovu google maps okvirna lokacija vrha, verujem da lokalci znaju gde se nalazi a nalazi se kada se nakon velike sume kroz koju se posle golijske reke i cesme prolazi, te se izadje na vrhu na raskrsnicu puteva na velikoj cistini, sa cije desne strane se nalazi veliki ogradjeni rezervat za medvede ili sta je vec, a levo se skrece ka jankovom kamenu. tu sa te raskrsnice se pored jedne usamljene napustene kuce poludesno ide uzbrdo i kroz sumu izbija na taj vrh, koji se sa tog mesta vidi i golim okom jer nije vise od kilometra udaljen P.S. - ako ko od ljudi iz kraja zna kako se zove taj vrh, neka mi kaze, vema bih mu bio zahvalan, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 2, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Poručujem vam da vas mrzim... Nemam para za ovu akciju tako da se vidimo neki drugi put. Lepo se provedite i neka se niko ne povredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 2, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem prvo do Trstenika,pa posle Kraljevo - Ivanjica. Ako ima neko veceras oko 19-20.00h iz Kraljeva, ili negde usput, raspolozen da ide za Goliju, mogli smo zajedno. Ako budes imao vremena za nekakvu kafu...javi se... Treba da Brki ide danas iz Kraljeva. Saljem ti broj na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ide li neko od vas sutra ranom zorom? Ja krecem iz Cuprije, pa preko Krusevca, Aleksandrovca, Baljevca i Raske. Ako ima jos neko da prolazi tuda, ne bi bilo lose da udruzimo snage. P.S. Je l je ovo dobar plan puta? Nikad nisam bio u tom kraju, ako ima bolja opcija do Golije (mozda preko Brusa, Brzeca?), pricajte, da na vreme menjam marsrutu! Dobra ti je marsuta. Iz Raske preko Trnave, Kuti, Odvracenica pa Golijska reka. To je ukupno 50 km od Raske. Srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan sa čijeg vrha (Jankov kamen 1833 m) možete videti najlepši pogled na Peštersku visoravan. ja verovatno necu moci da idem, ali kada se budete peli na jankov kamen koji svakako preporucujem, predlazem da niposto ne propustite, kad ste vec na motorima i jedan vrh u neposrednoj blizini koji jeste nesto neznatno nizi od jankovog kamena, ali sa koga se pruza 10x bolji pogled jer nije ogromni zaravnjeni plato kao sto je JK, vec je dosta manje povrsine (sasvim dovoljno i za 100 motora, ne brinite, nije za lomljenje glava) i dosta je isturen u odnosu na ostatak krajolika, te pruza fantastican pogled od oko 180 stepeni kojim se zahvata sve od kosovskih planina, duge poljane i pestera kao na dlanu, preko cak i durmitora daleko u daljini, sve do zlatara ili obliznjih planina na severozapadu ovo je na osnovu google maps okvirna lokacija vrha, verujem da lokalci znaju gde se nalazi a nalazi se kada se nakon velike sume kroz koju se posle golijske reke i cesme prolazi, te se izadje na vrhu na raskrsnicu puteva na velikoj cistini, sa cije desne strane se nalazi veliki ogradjeni rezervat za medvede ili sta je vec, a levo se skrece ka jankovom kamenu. tu sa te raskrsnice se pored jedne usamljene napustene kuce poludesno ide uzbrdo i kroz sumu izbija na taj vrh, koji se sa tog mesta vidi i golim okom jer nije vise od kilometra udaljen P.S. - ako ko od ljudi iz kraja zna kako se zove taj vrh, neka mi kaze, vema bih mu bio zahvalan, pozdrav Brdo se zove Grmicak. Ime je dobilo zbog cestih udara groma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan obzirom da je vrska cuka i vrlo usamljeni ogoljeni plato, i ne cudi me da tu ilija opaljuje cesto ali ako nema oluje, predlazem da se niposto ne propusti odlazak na taj vidikovac @ceperko - hvala ti druze puno za informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan mali nagovestaj, mada slika nije ni blizu dozivljaja uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja verovatno necu moci da idem, ali kada se budete peli na jankov kamen koji svakako preporucujem, predlazem da niposto ne propustite, kad ste vec na motorima i jedan vrh u neposrednoj blizini koji jeste nesto neznatno nizi od jankovog kamena, ali sa koga se pruza 10x bolji pogled jer nije ogromni zaravnjeni plato kao sto je JK, vec je dosta manje povrsine (sasvim dovoljno i za 100 motora, ne brinite, nije za lomljenje glava) i dosta je isturen u odnosu na ostatak krajolika, te pruza fantastican pogled od oko 180 stepeni kojim se zahvata sve od kosovskih planina, duge poljane i pestera kao na dlanu, preko cak i durmitora daleko u daljini, sve do zlatara ili obliznjih planina na severozapadu Nisam siguran, al mislim da je to taj vrh. Nikad ga ne zaobiazim kad sam na Goliji. JK mi previse urban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan too lutko!!! , mislim da je to taj vidikovac pogled je nenormalan skroz, a i to sto kazes, nije urban kao jankov kamen koji sem toga da kazes da si bio na najvisoj tacki golije nema u sustini nista ja sam se peo pesice i hteo dusu na nos da ispustim, ali kad sam se popeo, sav napor sam u trenu zaboravio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmilojkovic 4 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 50 postova Lokacija: Ćuprija Motocikl: Suzuki DR650 SE & Sprint Pulser 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ide li neko od vas sutra ranom zorom? Ja krecem iz Cuprije, pa preko Krusevca, Aleksandrovca, Baljevca i Raske. Ako ima jos neko da prolazi tuda, ne bi bilo lose da udruzimo snage. P.S. Je l je ovo dobar plan puta? Nikad nisam bio u tom kraju, ako ima bolja opcija do Golije (mozda preko Brusa, Brzeca?), pricajte, da na vreme menjam marsrutu! Dobra ti je marsuta. Iz Raske preko Trnave, Kuti, Odvracenica pa Golijska reka. To je ukupno 50 km od Raske. Srecan put! Hvala puno! A, bas sam se pitao da li moram do Novog Pazara ili i od Raske idu neki putici u planinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6586 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mnogočlana banda je krenula sa sakupljanjem u Ralji još oko pola 11, krenuli su oko 3! Morali su da se podele u dve grupe, da ne bi bili sumnjivi policijskim snagama kao neki neprijavljeni demonstranti. Želim vam divan provod, vidimo se u nedelju, kad krenete kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ide li neko od vas sutra ranom zorom? Ja krecem iz Cuprije, pa preko Krusevca, Aleksandrovca, Baljevca i Raske. Ako ima jos neko da prolazi tuda, ne bi bilo lose da udruzimo snage. P.S. Je l je ovo dobar plan puta? Nikad nisam bio u tom kraju, ako ima bolja opcija do Golije (mozda preko Brusa, Brzeca?), pricajte, da na vreme menjam marsrutu! Ja cekam Acu iz Paracina i za sat vremena krecemo za Goliju,Prvo cemo dao Studenice preko cemerna a posle sa Nordijem...ce da vidimo. OVAKO,ko prolazi kroz Kraljevo za Goliju,najblize je i najbolje posto se ide za GOLIJSKU REKU,da se ide PREKO KAONE!tim putem od KRALJEVA do IVANJICE ima 65km!!!Dakle,kad izadjete iz Kraljeva i krenete prema Raski,u Konarevu odmah posle rakrsnice za MATARUSKU BANJU,nalazi se prodavnica JANOK.Tu pitajte za put za KAONU,i posle spusta iz KAONE,na ulazu u GUCU,na kruznom toku skrenete levo i pravo vam je IVANJICA!aj odoh da se pakujeemmm.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Pade malo kise, ima izgleda za jos. Ugasice prasinu koliko toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan samo da ne naletite na neki potocic i malo škrapica. http://www.youtube.com/watch?v=7M1piWiuYcE&feature=player_embedded#! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na Banjici sretoh i pozeleh sretan put Jageru, Zextrimu i jos jednom kolegi , pa sretan put i ostalim banditima. Pozdravite moju omiljenu Goliju, njenu pitomu lepotu i divlje konje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 2, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam otisao.... spontano sam sreo drugare i ispratio ih ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Како ће то да прође без тебе? А можда си могао да нагњечиш и другу страну ребара па да те боли стерео! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...