lawyer 324 Napisano Avgust 27, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan ma opusteno http://www.youtube.com/user/blinkimr#p/u/14/opdWcdFxRLg Opušteno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Popsy kaze,podloga je bez krupnog kamenja.Sutra prolazim celu trasu,a slike njlosijeg dela puta postavljam kada se vratim.Na osnovu toga sami procenite sta je za koga prohodno a sta nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan AMA bas sve staze, puteve, na GOLIJI utabali su odavno TOMOSI, YAWE, MZ i to celavim gumama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Avgust 28, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma mozhe strom, mozhe bilo koji motor, samo je do vozacha... koma na stromu do japana... mislim da ce prezhiveti goliju... i jedan savet, brzha grupa bi mogla da se dogovara tajnim rukovanjem or something jer realno, nisu svi za brzhu grupu a tripuju se da je "sporija" grupa prespora pa precene svoje mogucnosti.... cilj je da se uzhiva a ne da se lome motori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma mozhe strom, mozhe bilo koji motor, samo je do vozacha... koma na stromu do japana... mislim da ce prezhiveti goliju... i jedan savet, brzha grupa bi mogla da se dogovara tajnim rukovanjem or something jer realno, nisu svi za brzhu grupu a tripuju se da je "sporija" grupa prespora pa precene svoje mogucnosti.... cilj je da se uzhiva a ne da se lome motori... Ma nema potrebe za "tajnim rukovanjem" biće sasvim dovoljno da se dogovorimo ko će ići u koju grupu. Realno, nisu svi vozači istih sposobnosti, a ni želja. Mi ne vozimo trku. Vozimo iz zadovoljstva, a svakome različiti tempo predstavlja zadovoljstvo. Dakle, svako vozi po svojim mogućnostima i željama, a čekamo se na raskršćima. Tako je bilo do sada na svim vožnjama i tako će biti i za ubuduće Za stroma sam se, naravno, šalio Može i strom, neće se nigde juriti bez potrebe.... Teški padovi se ne dešavaju, ili su veoma retki. U izvrtanjima na malim brzinama u glavnom stradaju plastike na motorima, pa je iz tog razloga veoma važno imati crash barove. Na kraju krajeva, šta je Student uradio sa Vespom na Rtnju :care: , dokazuje da nije do motora, već "srca junačkog" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Strom je kao rođen za enduro. u svim enduro takmicenjima i vožnjama Stromova koliko hoceš i nekoliko Harley Davidsona te po koja MV Augusta F 4 RR. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koska 7 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HP2 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima. Pridruzio bi se voznji i druzenju. Nisam primetio da li ima neki dogovor za polazak iz Beograda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da.. jos se ne zna krecemo li cetvrtak.. ili petak.. U svakom slucaju reko covek da pravimo spisak.. a mi se samo zajebajemo Vlajko moze spisak cisto da imamo neku orjentaciju. 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li Ruska moze naknadno da prepravi temu u glasanje, kao sto je Aca uradio, samo sa "da". To bi bilo mnogo preglednije. Ako ne moze Ruska, onda da proba neki admin? 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. B@ne 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da moze da prepravi temu i napravi glasanje.. a vas dvojica sta se gurate? 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 28, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan aj blagoš nama ti opet u subotu do Ivanjice... biće neka vožnjica i u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama, da sam blize pa da potjeram ovu afriku svoju Mi idemo na vlasic sredinom septembra. Visina je tacno sto metara veca. uzivajte. Jel se moze doci motorom do Jankovog Kamena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze.Jankov kamen je planiran u ovoj voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Crven Ban i ja (malolitrazni vod) krecemo u petak oko podne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Par mesta koja obilazimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Idemoooooo.... 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord Razmisljam zbog finansija da spavam u satoru ili da dodjem u subotu ujutru. Kad se krece na voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nece se krenuti pre 9:00 tako da imate doviljno vremena da stignete u subotu ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan 1. Jager 2. Popsy 3. Vlajko 4. BusMan 5. B@ne 6. Pasha 7. Crven ban 8. OverLord 9. Brki82 ima i nas kampera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan a vas dvojica sta se gurate? Ma B@ne stavio nove Scout-e, pa sad misli da je brzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan a vas dvojica sta se gurate? Ma B@ne stavio nove Scout-e, pa sad misli da je brzi. Ne mislim da sam brži, ja znam da sam brži 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E moj B@ne.. znas kad ces ti da dozivis da cakulaju klinci iz kraja.. u daljini se cuje neko razvlaci neku eRinu.. sledeci komentar je.. "to mora da je Rade Busman" i tako.. kad god se cuje neko da cepa makinu.. mi kazemo evo ga Rade.. probava gume.. pa ti vidi.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da .. pogotovo kad cakulaju, a Rade sedi pored njih :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan a vas dvojica sta se gurate? Ma B@ne stavio nove Scout-e, pa sad misli da je brzi. Ne mislim da sam brži, ja znam da sam brži Hmm... zasuo sam te sa 2 kubika makadama pa i nisi mogao da vidis da sam tri minute u prednosti. Obrati paznju drugi put!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...