sashac 8204 Napisano Januar 30, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi molim te nesto o potrosnji.Mislim na normalnu voznju?Ne na onu sa 180km/h U voznji na magistralnom putu sa suprugom trosi mi 4.5 l pri brzinama od 60-90kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 30, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam se dvoumio izmedju ove Suzane i Yamahe TDM 850 4tx. Pobedio je TDM, al uvek me nesto strecne kad vidim Suzanu. Ja sam sa tdm-a presao na Suzanu...hehe...Drugi dozivljaj potpuno,mnogo divljiji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10384 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam se dvoumio izmedju ove Suzane i Yamahe TDM 850 4tx. Pobedio je TDM, al uvek me nesto strecne kad vidim Suzanu. Ja sam sa tdm-a presao na Suzanu...hehe...Drugi dozivljaj potpuno,mnogo divljiji ... Ako i ove godine ides na moto skup u Indjiju,mozemo malo da podivanimo na ovu temu, ukoliko se ranije ne sretnemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 30, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam se dvoumio izmedju ove Suzane i Yamahe TDM 850 4tx. Pobedio je TDM, al uvek me nesto strecne kad vidim Suzanu. Ja sam sa tdm-a presao na Suzanu...hehe...Drugi dozivljaj potpuno,mnogo divljiji ... Ako i ove godine ides na moto skup u Indjiju,mozemo malo da podivanimo na ovu temu, ukoliko se ranije ne sretnemo. Vidimo se tamo 100%...A i na voznjici i pivcu svakako...ali samo jednom...malom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 30, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam se dvoumio izmedju ove Suzane i Yamahe TDM 850 4tx. Pobedio je TDM, al uvek me nesto strecne kad vidim Suzanu. Ja sam sa tdm-a presao na Suzanu...hehe...Drugi dozivljaj potpuno,mnogo divljiji ... Ako i ove godine ides na moto skup u Indjiju,mozemo malo da podivanimo na ovu temu, ukoliko se ranije ne sretnemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 30, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Samo su za vx beli standardno,a za gs crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Januar 31, 2014 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan sinaMolim vas za pomoc oko odluke Suzuki VX 800 ili Yamaha Diversion 600.Ali uzimajuci u obzir i cenu odrzavanja registracije,kvalitet masine,udobnost.... Promenio Januar 31, 2014 član idavorak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Januar 31, 2014 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan po mom misljenju sto se tice odrzavanja VX je jeftiniji jer ima 2 cilindra 2 karburatora, a XJ ima 4 , ali XJ to nadoknadjuje sa jeftinijom registracijom. jos jedan plus za VX ide zato sto ima kardan koji je mnooogo laksi za odrzavanje, sipas ulje i miran si, tj nema stalno ciscenja i podmazivanja i zajebancije kao sa lancem. Sto se tice udobnosti, oba motora su vrlo slicna, polozaj sedenja i nogu, a kvaliteta, pa to su japanci tu nema problema naravno pod uslovom da kupis neki ocuvan primerak. Nebi da spamujem ali, posto vidim da volis Naked masine mozda bi u trku trebao da ubacis i Hondu CB 500, ima samo par konja manje od VX i XJ, ali ne zaostaje ni u cemu ostalom za njima, moze sve sto i oni, jeftina za odrzavanje, jeftinija registracija nego XJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 31, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan sinaMolim vas za pomoc oko odluke Suzuki VX 800 ili Yamaha Diversion 600.Ali uzimajuci u obzir i cenu odrzavanja registracije,kvalitet masine,udobnost.... Vx bez ikakve dileme.Oba su dobra motocikla,ali 600-tica ce ti brzo dosaditi,veruj mi.Registracija vx-a je negde koliko se secam oko 19000,odrzavanje zaista nije problematicno,kao sto kolega rece kardan je mnooogo izdrzljiviji od lanca,a i nema prljanja,prskanja,podmazivanja...Ja sam stavio Bobanovo sediste sa gelom,i prezadovoljan sam ,ne boli bulja ni posle 300 km...dobro boli malko ,Ivanov vizir je umnogome ublazio udare vetra,da ne kazem da ih je eliminisao...Kao sto rekoh VX bez dvoumljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Januar 31, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan po mom misljenju sto se tice odrzavanja VX je jeftiniji jer ima 2 cilindra 2 karburatora, a XJ ima 4 , ali XJ to nadoknadjuje sa jeftinijom registracijom. jos jedan plus za VX ide zato sto ima kardan koji je mnooogo laksi za odrzavanje, sipas ulje i miran si, tj nema stalno ciscenja i podmazivanja i zajebancije kao sa lancem. Sto se tice udobnosti, oba motora su vrlo slicna, polozaj sedenja i nogu, a kvaliteta, pa to su japanci tu nema problema naravno pod uslovom da kupis neki ocuvan primerak. Nebi da spamujem ali, posto vidim da volis Naked masine mozda bi u trku trebao da ubacis i Hondu CB 500, ima samo par konja manje od VX i XJ, ali ne zaostaje ni u cemu ostalom za njima, moze sve sto i oni, jeftina za odrzavanje, jeftinija registracija nego XJ Hvala!!!.Naravno moze i Honda CB 500 to je ok samo da nadjem jos nekoga ko nju prodaje i hoce moj motor uz doplatu i moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Februar 1, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Vx bez ikakve dileme.Oba su dobra motocikla,ali 600-tica ce ti brzo dosaditi,veruj mi.Registracija vx-a je negde koliko se secam oko 19000,odrzavanje zaista nije problematicno,kao sto kolega rece kardan je mnooogo izdrzljiviji od lanca,a i nema prljanja,prskanja,podmazivanja...Ja sam stavio Bobanovo sediste sa gelom,i prezadovoljan sam ,ne boli bulja ni posle 300 km...dobro boli malko ,Ivanov vizir je umnogome ublazio udare vetra,da ne kazem da ih je eliminisao...Kao sto rekoh VX bez dvoumljenja... A zasto mislis da ce mi brzo dosaditi?A sto se tice Bobanovog sedista,ODLICNO je .Video sam ga na tvojim slikama.Inace motor je stvarno ekstra(Suzana).Ako se odlucim za njega smaracu te za savete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 1, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Doduse,retki su,ima samo 1 na oglasima,crveni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Februar 1, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas da nema odrzavanja kardana, treba redovno da mu se menja ulje ima lezajeve i krst a treba i zupci vratila da mu se mazu. Stoji da zahteva manje od lanca ali kazem da ne dodjete u zabludu da ne mora bas nista da se cacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10384 Napisano Februar 1, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Neuporedivo manje brige oko kardana nego oko lanca i lancanika. Dokazano u praksi. Svi koji su vozili jedno i drugo znaju razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odusevljen VX-om, velika je greska bila sto sam umesto VX-a kupio XJ900 i zatim se razocarao njime preglomaznoscu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 2, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas da nema odrzavanja kardana, treba redovno da mu se menja ulje ima lezajeve i krst a treba i zupci vratila da mu se mazu. Stoji da zahteva manje od lanca ali kazem da ne dodjete u zabludu da ne mora bas nista da se cacka Alekre,objasni i ljudima na koliko se menja ulje u kardanu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 2, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odusevljen VX-om, velika je greska bila sto sam umesto VX-a kupio XJ900 i zatim se razocarao njime preglomaznoscu.. Gile slazem se sa tobom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 2, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moguce da nema vise nikoga da vozi VX... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odusevljen VX-om, velika je greska bila sto sam umesto VX-a kupio XJ900 i zatim se razocarao njime preglomaznoscu.. Koje godiste je bio tvoj VX i kako je bilo za delove i opste odrzavanje motora kakvo je.Procitao sam negde da je covek napisao kako je sa prelaska sa copera na VX bio jako nezadovoljan polozajem vozaca.Naravno da je sve to individualno,ali ako vecina kaze da je jako udoban motor onda to nesto znaci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me dobro shvatio, dvoumio sam se izmedju VX i XJ, pa sam kupio XJ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10384 Napisano Februar 2, 2014 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga moj drugar, mislim VX-a. Kaze naj veci problem mu je da nadje kod nas nove gume, 18-ice. ostalo - njente problemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me dobro shvatio, dvoumio sam se izmedju VX i XJ, pa sam kupio XJ. Aha ok !!!Mislio sam da si vozio VX pa nakon toga XJ. Izgleda da ipak finansije odlucuju (u startu mi jeftiniji,istina i stariji) XJ Diversion 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 2, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga moj drugar, mislim VX-a. Kaze naj veci problem mu je da nadje kod nas nove gume, 18-ice. ostalo - njente problemo! Guma ima,mishelin pilot road 2 i 3,su u dimenzijama za vx...recimo.Metzeler takodje,Pirelli...Ja imam Metzeler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Februar 2, 2014 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga moj drugar, mislim VX-a. Kaze naj veci problem mu je da nadje kod nas nove gume, 18-ice. ostalo - njente problemo! Guma ima,mishelin pilot road 2 i 3,su u dimenzijama za vx...recimo.Metzeler takodje,Pirelli...Ja imam Metzeler. ionako mu je samo prednja 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 2, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa da zadnja je 150 70 17.Prednja 110 80 18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...