Vlaskalic 12 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki KLE 500, 2000. godiste.Garaziran, pokrivan, nije stojao napolju nije kisnuo. Kupljen prosle godine, fakultet je razlog prodaje. Sipan antifriz, promenjene pakne, dajem uz njega givi kofer. Sve u svemu odlican motor, spada u kategoriju ispod 500 ccm (jeftinija registracija) i torsi oko 4-5L Uvezen iz Pariza, presao oko 24000 km. Snaga 33 kw (oko 50 ks) CENA 2000 EVRA FIKSNO, BEZ CENKANJA I ZAMENA ! Kontakt: acavlaskalic@yahoo.com 066/409061 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2 FEET 0 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srbija,Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mozes da se otarasis ovakvog motora zbog faxa ili bilo cega...c.c.c. u svakom slucaju svaka cast..hrabra odluka..srecno na faxu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Uci ti skolu, bice vremena za motore, posle kupis novog od plate. ( eh... ) Odlican je! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 28, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Uci ti skolu, bice vremena za motore, posle kupis novog od plate. ( eh... ) Лаж коју сам слушао скоро цело детињство (на жалост) 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Uci ti skolu, bice vremena za motore, posle kupis novog od plate. ( eh... ) Лаж коју сам слушао скоро цело детињство (на жалост) Isti slucaj !!! I zavrsio fax i to jedan od tezih i dalje teram tocak zajedno sa burazerom. Ne bi se ja otarasio motora zbog faxa. Inace sve pohvale za ovaj motor. Vozio sam ga skoro po grckoj (naravno iznajmljen) i odusevio se kolko je udoban i povozan. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ga prodavao, ali svi znate kakva su vremena tako da moram...ako sve bude ok na fakultetu kad ga zavrsim pazarim opet Pozdrav za sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 28, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Uci ti skolu, bice vremena za motore, posle kupis novog od plate. ( eh... ) Лаж коју сам слушао скоро цело детињство (на жалост) Takođe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem da mu je istekla registracija pre mesec-dva.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 29, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ga prodavao, ali svi znate kakva su vremena tako da moram...ako sve bude ok na fakultetu kad ga zavrsim pazarim opet Pozdrav za sve Ja skupio pare za moju mazgu nakon pola godine od završetka faksa. Sve od plate. Samo dobro zagrej stolicu i ožuljaj dupe učeći, pa će biti para. Srećno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 29, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Studiram i vozim motor (studiram gradjevinski fax u bgu, koji i nije bas lagan, a motor sam kupio od svojih para) tako da ti ne preporucujem da prodajes motor samo zbog faxa Jedino ako si bas u krizi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da osvezim oglas sa novim slikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Molim sve sa smesnim ponudama da me NE ZOVU.... fore kao sto su imam 1200 evra krza je danas ... nista se ne prodaje .. to me ne zanima, prodajem Kawasaki od 500 ccm a ne kymco od 50. Cena je 2000 i fiksna je. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Septembar 26, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan matori kupio bih ti ovaj motor odmah da imam te pare, mnogo sam razmišljao o motorima, mislim da je ovakav idealan za moj prvi, naravno skuter koji vozim se ne računa. Ako ga koji slučaj ne prodaš do nove godine ili i posle, treba da se malo zaradi i da se otarasim ovog mog magareta i biće. U svakom slučaju srećno sa prodajom, ali nadam se da ga nećeš prodati još radi sebe Šalim se sigurno ti treba keš tako da sve najbolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1900.... HITNO !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan CENA 1800.... JAKO HITNO !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Octobar 9, 2011 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan добра понуда ... срећно са продајом! п.с. код нас се тешко продају квалитетне а јефтине ствари ... или неки ''дреш'', а да пече са ценом, или нека лагарија имају прођу, јгб ... живели! ... извините за оф ... Славиша Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Octobar 9, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan brate nateraćeš me da opljačkam nešto da bi kupio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan U kakvom su stanju gume,lanac i lancanici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu kao novi...ali mogu jos da se kotrljaju bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno palis druze,odose novci na drugu stranu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Octobar 17, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno palis druze,odose novci na drugu stranu. Čovek lepo ostavio telefon, ja da sam imao novca zvao bih ga i dogovorio se, ne bih čekao da se pojavi na forumu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Octobar 23, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno palis druze,odose novci na drugu stranu. Pa jbg,,.,.,.nisam stalno na forumu. Kao sto je covek rekao iznad..telefon imate pa zovite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1750 ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi prodade li KLEmentinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...