Mmrva 35 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je predivna stvar, a BMW je sam vrh! Na žalost moramo se rastati, zbog privatnih problema. Ovaj BMW je izuzetno očuvan sa puno dodate opreme i ko god ga uzme neće se pokajati! Prešao je izuzetno malo i nikad nije ni ogreban! Ako ništa,vredi ga pogledati, jer gde god se pojavi pleni pažnju! Tražim 5300 evra i mislim da vredi svaku paru! Moj tel. 063 38 64 91! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ispočetka! Neko je pitao koje je godište , a ja reko ..97! Kupljen u fabrici BMW u Nemačkoj(a ne Spaletovoj, od strane majstor Spaleta(koga mnogi ne vole, mnogi vole)! Ovaj podatak je važan jer ko zna Spaleta zna da ima u vlasništvu dosta motora , i njegovi motori ne prelaze mnogo, a svi su redovni sa papirima! Pri tom je na mom motoru ugrađeno dosta dodatne opreme, pa to sve treba videti! Nazovite me pa da pričamo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je presao? Sta sve ima od opreme? Kakve su gume? Jel ima nekakvih ostecenja? Jel radjen servis, sta je menjano i kada? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Au kakva lepota druze,srce mi je stalo kada sam video spravu....hajde ako ti nije problem daj nam jos slika da ako vec ne mozemo imati tog lepotana da uzivamo pareci oci na njemu....tebi zelim srecnu prodaju i da sto pre ponovo nabavis jos lepseg i boljeg,pozdrav D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, motor je izuzetan.Prešao je 25700km, i nikad nije udaran, odnosno ništa na njemu nije menjano zbog kvara već iz hira! Mislim na komplet izduvnu granu sa loncem i filter vazduha, ogibljenja i kočnice! Gume su isto tako odlične mogu izgurati još sigurno dve dobre sezone, ili tri normalne, zavisno od pređenih km.! Reg. ističe u januaru i sasvim je prihvatljiva s obzirom na kubikažu! Ulaganje u njega - nula dinara.Još slika ću postaviti uskoro. Želim da ga uslikam taze slike, da neko ne kaže da su slike bajate od zimus! Servisiran je normalno redovno, sva ulja, pakne, svećice...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Obećano ispunjeno! Stigle taze slike! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Obećano ispunjeno! Stigle taze slike! excelent !!! ,kako je ovo dobro,bolje i od sexa...uhhhh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi kakav ti je sex !!!! Motor je ekstra srecno sa prodajom . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove fotke ubrizgavam u venu i mastam da cu tako nesto imati jednog dana,kad porastem i probudim se u nekoj drugoj zemlji...koja nije Srbija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom, izuzetno lep i ocuvan primerak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Može i zamena! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleCS 5 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: BMW f 650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao motor i neverovatno da je motor tog godista u tako perfektnom stanju. Steta sto po gabaritima ne odgovarmo jedan drugom U svakom slučaju, sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 12, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ovaj BMW nema ni jednu sliku sa prednje strane. Ako nije ona fora:Da se budale cude. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ovaj BMW nema ni jednu sliku sa prednje strane. Ako nije ona fora:Da se budale cude. Branko, šteta da se ne zoveš Zorka,jer si mnogo vidovit! Jesi ovo ti na tvom avataru, ima tu nešto! Ha,Ha, šalim se nije bilo zle namere, jer je motor izuzetan i nema tajni! Stiže i prednja strana vrlo brzo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo još malo sličica iz drugih uglova! Pa i spreda! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Septembar 13, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eeee..bas lijep motor,srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama, ali to nije dovoljno,treba i malo para. Zato i nudim zamenu, al za nešto veliko i jeftino!Želja mi je da bude što veća razlika u doplati(ako mogne)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom druze!!!! Motror izgleda savrseno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem svima, ali nema se izgleda sredstava u Srbiji i to ti je! U svakom slučaju još neki dan i ako stigne drugo rešenje za mene,(a na putu je) obustaviću prodaju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, još malo pa nestalo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Posle prvog skidam oglas i dižem kredu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mmrva 35 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd-Kaluđerica Motocikl: BMW K 1200 RS Prijavi odgovor kao problematičan Kreda stigla, motor u garažu, oglas OFF!Sreća je ipak bila na mojoj strani! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...