misa-pei 6468 Napisano Novembar 7, 2024 Drug član, 3042 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Potkapa mi ne odgovara nikako jer nosim naočare i onda je veoma teško da se pogode uši. Pola sata nameštam naočare koje se onda magle jer potkapa nekako gura topao vazduh na stakla. A i stvar je navike... Kad sam počinjao da vozim, potkape nisu postojale nigde osim u JNA. Imam ih dve, tri... ali jok. Ne vredi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Novembar 7, 2024 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I sam nosim naočale i potkapa mi je neizostavna, stvar navike.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1797 Napisano Novembar 15, 2024 Drug član, 627 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja tripujem, ili obični i karbonski Explorer nisu baš isti oblik školjke, odnosno sunđera? Obični me udara malo iznad čela, karbonski leži kao dupe na noši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bianconeri 3 Napisano Nedelja u 19:25 U prolazu, 5 postova Lokacija: Budva Motocikl: Honda NX500 2024. Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam da kupim kacigu LS2 FF901 ADVANT X. Zanima me da li neko ima ovaj model i kakva su iskustva? Takođe mi je interesantna i NOLAN N120-1. Tu su neđe cjenovno a i po recenzijama koje sam pronašao na internetu. Zato bi mi najviše značilo ako neko ima jedan od pomenutih modela da prenese svoje iskustvo. Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano Nedelja u 20:12 Drug član, 2364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Bianconeri je napisao: Razmišljam da kupim kacigu LS2 FF901 ADVANT X. Zanima me da li neko ima ovaj model i kakva su iskustva? Takođe mi je interesantna i NOLAN N120-1. Tu su neđe cjenovno a i po recenzijama koje sam pronašao na internetu. Zato bi mi najviše značilo ako neko ima jedan od pomenutih modela da prenese svoje iskustvo. Hvala unaprijed Ja sam uzeo pre neki dan Advant X, nije loša kaciga, lagana je za flip up segment. Za sad ne krcka i ne škripi. Primetio sam da su delovi unutrašnjosti kod ušiju nekako širi i veći pa kapiram da je moguće da će biti manja buka. U kompletu se dobija dodatni tamni vizir, pinlock, vreća i ranac za kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano juče u 08:03 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si je kupio i koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3355 Napisano juče u 08:39 Drug član, 2364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno ti je najjeftinija u DDMoto...daju 15% popusta na LS2 pa izađe ispod 40k. Inače je oko 42k 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano juče u 11:20 Drug član, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i u Moto bike-u, ako ima model i brojn koji tražiš!Ja sam uzeo Carbon, ozbiljan su popust dali na licu mesta.Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...