Yankiee 104 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan DAYTONA 350 : 2009 godiste ! 2010 prva reg. ,presla 3100 km registrovana u avgustu na mom imenu ! Sedi i vozi bez ulaganja ! extra zvuk! bez bisaga i torbe za alat 1700€ u CENU MOZE SKUTER DO 50 CCM !! injektorsko ubrizgavanje , potrosnja 3,5! katalizatore jos ima zvuk nije poboljsan busenjem vec sirim muflerom ugradjenim u originalne auspuhe . Verujem da je ovo najjeftinija ponuda u Evropi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hajde sta ste se stisli ? Imam drugi motor nudite nesto sad je prilika !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko predjenih km, i koja je boja - bela ? i zamena za vespu 2001 g. crvena, extra plus kesh. sta kazes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 3100 KM , BELA BOJA , ima slike cak i video na forumu kineski motori samo torbe ne bi dao ! koliko kubika je vespa ? zainteresovan sam ! 065/5501801 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za auto do max vrednosti 3000 eura uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan veliko zimsko snizenje pocinje 1700 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Septembar 10, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan bez slika oglas ko da nisi ni stavio ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Septembar 10, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Другар, један савет. Напиши нешто више о мотору, колико прешао, у каквом је стању итд... Слике обавезно постави, мало је њих ко ће да оде да погледа и да тражи у кинеској империји слике које си ти поставио, а још мање је оних који знају о којем мотору се ради. Састави детаљан опис мотора, постави 5,6 слика и ићи ће много лакше. Овако тешко да ћеш га продати... П.С. Немој да мислиш да се правим паметан, али само покушавам да ти помогнем. Срећно са продајом !!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 10, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! u pravu ste ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 13, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vas podsetim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan i jos jednom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno !!!!! 1500 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na ponudi, ako mu nista ne fali, onda je stvarno najniza ponuda ikada za Daytonu 350! Kostala je do 00 nekada, a ne smem da priznam da sam i ja zagledao i pokusavao da se zamislim na kruzeru 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagerista 10 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Xingyue XY 400 GY Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu kako dobar motor, da nisam pazario Xingyue ovo bi bio moj izbor. Srecno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Za onog koji sumnja da tu nije nesto u redu moze i skuplje , npr 2400 eur ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Octobar 15, 2011 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan kakav kruzer stvarno ne mogu da verujem da se nije prodao,,čoveče pa ovo je remek delo dizajna..prelep je za svakog vikend bajkera(kao što sam ja) prvi bi ga kupio da nemam šedovku 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Octobar 15, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off, zanima me cisto informativno u kojoj se zemlji proizvoti ovaj motor, posto je stvarno vizuelno mnogo lep... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Octobar 16, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kineske proizvodnje ali Regal Raptor važi za proizvodjaca sa vrlo korektnim kvalitetom i sa manje-više originalnim dizajnom. U svakom slučaju Daytona je popularan motor i na zapadu i na stranim forumima se ne žale na njega. Za 1500 evra ovo je po meni trenutni best by na forumu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan <Stvarno vise nego povoljna kupovina, valjda je tolika besparica, ili suvise ok cena, neznam ali cudo da motor jos uvek tu na prodaju. Molim vlasnika da mi pusti pp koliko bi mu ja doplatio uz onu crvenu Vespicu od 50 ccm sto sam predlagao. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...