SpontanaDeskripcija 742 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Plan mi je da krenem 30, avgusta i da provedem u putu 10-15 dana... Kroz Bosnu bih isao ovom putanjom: Bratunac, Tuzla, Doboj, Zenica, Donji Vakuf, Banja Luka, Prnjavor, Bosanski Novi- (novi grad), Bosanska Krupa, Bihac. Pa odatle bi ptesao u Hrvacku (Plitvicka Jezera) i vozio do mesta Grude kroz Hrvacku: Putanja kroz Hrvacku (Plitvicka Jezera - Grude) Pa bi odatle isao za Mostar i kasnije se spustio na Neum. Verovatno cu tu prespavati... I dalje putanja se nastavlja: Neum-Dubrovnik- Crna Gora- Prolazak kroz Albaniju i Ohrid i obilazak okoline i Kuci Otprilike 3000km je put... Na putovanje ce verovatno solo ici, ako imate neki korisni predlog javite se!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi od Rumunije koju si planirao pa nista?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da krenem u julu Bugarska i Rumunija, zato sto su mi rekli da je to najbolji period zbog Karpata... Medjutim slomih ruku 10 jula i nista nije bilo od ture koju sam planirao da traje 20-25 dana! Pa sam se onda odlucio za septembar i malo okolnih zemalja. Odvezao sam ovu turu samo bez Banja Luke i Plitvickih jezera. Evo malo slika sa ture: http://www.youtube.com/watch?v=NZ-1TTafB6M 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Novembar 2, 2011 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan extra voznja, extra video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 8, 2011 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan tako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...