raskosur 22 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem vizir za Sv-a 650 n varijanta... 064/2122-639 Rasko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1386 Napisano Avgust 23, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj oglas u nasoj moto-berzi,rubrika moto-madjar ako ti odgovara pozz Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Beogradu u Marinkovoj Bari, Dusanovac, lik se zove Ivan i pravi vizire po meri. Meni je radio, stvarno je vrh. Izgubio sam br, ali raspitaj se po forumu Ivan Vizir, znaju ga svi. Nije skup a odlican je Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno, moze lock... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 5, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si uzeo? Aj ako nije problem neki info, slika? Gledam i ja nesto razbija me vetar na duzim putovanjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...