rbdesign 8 Napisano Januar 2, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: sremska mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan primecuju se promene,jel to folija na bocnim stranicama, u svakom slucaju lepo izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan primecuju se promene,jel to folija na bocnim stranicama, u svakom slucaju lepo izgleda Da dobio je i malo karbon nalepnica,sad izgleda ovako 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 14, 2012 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Da li je prodat motor, ukoliko nije interesuje me cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Februar 15, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Nije prodat ,cena je navedena u prvom postu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 15, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo jedina zemlja u kojoj niko nista ne prodaje a cene iste i posle 6 meseci... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Februar 15, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo jedina zemlja u kojoj niko nista ne prodaje a cene iste i posle 6 meseci.. Bice iste i posle 12 ako treba ,meni nije hitno .Ne vidim svrhu tvog posta. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan uf, ako mene pitas i treba da mu bude ista kao u prvom postu...na slikama stvarno izgleda savršeno, ne sumnjam da je takav i uživo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Februar 15, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga video i stvarno dobro izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zilens 2 Napisano Februar 17, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Tako Dobar Motor Prijavi odgovor kao problematičan ma vido nego i cuooo ali koliko bi trebalo dodatnih kg na moje magare otprl? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...