redoran 73 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam odlucio da svoj motor ne prodam, znaci da moram jel' te da ga "nabudzim". interesuje me koji bi auspuh mogao da se namesti na njega -samo zadnji lonac- (akrapovic, yoshi.. arow ili neki custom made) jer generalno za moj model ovi proizvodjaci ne rade ali.... ovo je srbija znaci mora da moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 8, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan ja sam hteo na mog bandita 400 isto da stavim drugi auspuh i postavio sam bio temu... na kraju ga nisam ni stavio jer nisam uspeo da nadjem bash za moj model... evil_zo je rekao da je bitno da na specifikaciji auspuha pishe da je za bandita 400 da bi dobio neshto snage... imash kod zorana fabijanovica u bachkoj topoli da uzmesh polovnog akrapovica da pasuje na tvoj motor prilichno jeftino... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Karbonski F-1 prigusivac odlican za taj motor protocan i ultra lak mislim da je ulazna cev 45mm. 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan RAJO gde se moze kupiti ili naruciti prigusivac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 10, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj negde i Yoshimura, ja mislim da njih preporucuje Suzuki, u nekom dilu su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...