X3M 26 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u ekstra stanju,imao generalnu pre 600 kilometara,znaci tek razradjen...i takodje da napomenem da je motor stranac ali ima sve regularne papire... e sad lik mi trazi ctx+300 evra doplate za njega...da li vredi te pare???a opet napominjem da je stranac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Onako laicki ja bih rekao da mu ti onda poklanjas CTX-a!?Mada nemoj da me drzis za rec,nisam skoro (par godina) kupio motor pa da znam kako se krece cena za CTX ali mislim da znam sto se tice stranaca jer ih je moj kraj pun,i taj motor je toliko star (ma koliko dobar bio) da vredi manje od 500 eura sigurno,moja procena da vredi slicno toliko,eventualno nesto malo vise,kao doplata koju ti trazi,tako da ja na tvom mestu ne bih to prihvatio,bolje ga pitaj za cenu za kesh pa nam javi onda,da vidimo da li je taj tip"normalan"!? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pazi, kad god uzimaš tako star motor rizikuješ da se zarobiš sa njim. neka je kao iz fabrike, starost ga ubija i posle nećeš moći nikome da ga prodaš, a da ga skoro ne pokloniš. što kaže lomnica pitaj ga za cenu u kešu pa da vidimo da li je normalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Vazi,pitacu ga za cenu u kesu,pa cu vam javiti sta je rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Avgust 8, 2007 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nek je CTX 300e i ovih 300 to je vec 600. Mnogo za to godiste pa neka je u tip-top stanju, opet je skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre ctx 300 evra???Ja ga ispod 600 ne dam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Avgust 8, 2007 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tim gore, ako mozes da ga prodas za 600 prodaj ga, dodaj pare pa pazari nesto novije. Uostalom pogledaj malo oglase. Racunaj da ce te carina,porez i spediterske usluge izaci bar jos 200-300 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan E imam jednu ispravku,motor je 89' i resio sam da mu ponudim ctx glavu za glavu,ako hoce hoce ako nece i ne mora!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan XT250 je legenda i neuporedivo je bolji od tomosa u svakoj varijanti. Sumnjiva mi je ta generalna, to ne volim kad cujem da je motor otvaran, radjen i sl. Dobro ti sve pretresi pre eventualne kupovine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam majstora za to,znaci da ga povedem kad krenem da kupim motor da on to pogleda...i da zaboravio sam da kazem da mi lik daje garanciju na masinu,kao da napravimo pismeni ugovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan XT250 je legenda i neuporedivo je bolji od tomosa u svakoj varijanti. Mislim da o tome ne treba ni pomisljati da se diskutuje sta je bolje ali ipak necu ja ovaj motor da vozim ne znam kolko vremena,ja to i kada bih uzeo sada prodao bi vec sledece godine,jer u maju punim 18 i hocu da uzmem dobar i mlad motor...tako da moram u obzir da uzmem sanse za eventualnu prodaju ovog,tj. dal bi uspeo da ga prodam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 9, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan XT250 je legenda i neuporedivo je bolji od tomosa u svakoj varijanti. Mislim da o tome ne treba ni pomisljati da se diskutuje sta je bolje ali ipak necu ja ovaj motor da vozim ne znam kolko vremena,ja to i kada bih uzeo sada prodao bi vec sledece godine,jer u maju punim 18 i hocu da uzmem dobar i mlad motor...tako da moram u obzir da uzmem sanse za eventualnu prodaju ovog,tj. dal bi uspeo da ga prodam... Nisam te bas najbolje razumeo... Primice se kraj sezone, da kupujes motor pa da ga prodajes, pa da opet kupujes na prolece ti se ne isplati. Bolje teraj Tomicu i sledece godine skupi pare pa razmisli sta ces da radis. Nemas mesta za neku ugradnju na toj Yamahi, osim ako motor nije u fabrickom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajde videcu nekako da ga slikam kad opet budem isao kod coveka,a to ce mozda biti danas pa vi procenite kakvo je stanje al koliko sam ja uspeo da vidim motor nema ogrebotinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...