tommy.n 152 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kao iz naslova, nova jakna iz Louis-a: Crno, siva, bela... http://www.louis.de/_107728b0248935c78b813aa65ea1146d16/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=64&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208773 Velicina je M, velika je za moju zenu, najradije bi je zamenio za istu, broj manju, mozda cak XS. Duzina rukava od ramena je 62-64 cm, obim grudi 94-97 a struka 88-91... Moze SMS, moze PP itd... Tomislav, 064 226 946 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Avgust 21, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da napises cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
limitless 3 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja prodajem istu takvu samo plavo-zuta, stigla mi juce iz Nemacke, i mala mi. Velicina je isto M, za visinu otprilike oko 1,70m, i tezinu oko 70kg. Meni bi mozda po duzini bila i dobra ali imam oko 80 kg pa mi uzana u struku. Cena je 30 eur, toliko je mene kostala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
limitless 3 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja prodajem istu takvu samo plavo-zuta, stigla mi juce iz Nemacke, i mala mi. Velicina je isto M, za visinu otprilike oko 1,70m, i tezinu oko 70kg. Meni bi mozda po duzini bila i dobra ali imam oko 80 kg pa mi uzana u struku. Cena je 30 eur, toliko je mene kostala... Ajte ljudi, kupujte jaknu - treba mi veca a jakna je za te pare super - cenu spustam na 2500 din. + postarina 064/2158-518 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 30 eur, toliko je mene kostala... kako su te osisali!!! kod akosa za 22e uzeo istu sinu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
limitless 3 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, opet bih dao iste pare samo za broj vecu... Naravno, prvo da prodam ovu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Dajte uozbiljite se... :) Prvo ja da prodam jaknu pa posle svi ostali... Cena nije vazna, vazno je da se nekom svidja, da mu bude taman i da bude zadovoljan sa njom. Opet oko cene, meni je drugar doneo iz Hamburga sa rasprodaje po ceni. Platio sam je 20 eura i dve dobre ture pica (u dinarima) a vi vidite i izracunajte koliko je to. Ja mislim da je 25 eura sasvim OK ??? A nije ni kao ona plavo zuta, bljak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U bre, koliko jakni se ovde prodaje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
limitless 3 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dajte uozbiljite se... :) Prvo ja da prodam jaknu pa posle svi ostali... Cena nije vazna, vazno je da se nekom svidja, da mu bude taman i da bude zadovoljan sa njom. Opet oko cene, meni je drugar doneo iz Hamburga sa rasprodaje po ceni. Platio sam je 20 eura i dve dobre ture pica (u dinarima) a vi vidite i izracunajte koliko je to. Ja mislim da je 25 eura sasvim OK ??? A nije ni kao ona plavo zuta, bljak... Ej, ne vredjaj mi jaknu, onaj ko ima zuti motor mislim da se ne bi slozio sa tobom Sta ja znam, meni su lepe obe za te pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paya 14 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs Madass 125cc (2008), ER-6N (2014) Prijavi odgovor kao problematičan Ako ponuda još važi, zovem danas posle posla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...