Jump to content

Moto Zajednica

Nova Jakna Iz Louis-a Fast Lane, velicina M

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Syma

Znaci kao iz naslova, nova jakna iz Louis-a:

Crno, siva, bela...

http://www.louis.de/_107728b0248935c78b813aa65ea1146d16/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=64&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208773

Velicina je M, velika je za moju zenu, najradije bi je zamenio za istu, broj manju, mozda cak XS. Duzina rukava od ramena je 62-64 cm, obim grudi 94-97 a struka 88-91...

Moze SMS, moze PP itd... Tomislav, 064 226 946 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 21 postova

I ja prodajem istu takvu samo plavo-zuta, stigla mi juce iz Nemacke, i mala mi. Velicina je isto M, za visinu otprilike oko 1,70m, i tezinu oko 70kg. Meni bi mozda po duzini bila i dobra ali imam oko 80 kg pa mi uzana u struku. Cena je 30 eur, toliko je mene kostala...

post-19581-0-63509500-1315570455_thumb.jpg

• U prolazu, 21 postova

I ja prodajem istu takvu samo plavo-zuta, stigla mi juce iz Nemacke, i mala mi. Velicina je isto M, za visinu otprilike oko 1,70m, i tezinu oko 70kg. Meni bi mozda po duzini bila i dobra ali imam oko 80 kg pa mi uzana u struku. Cena je 30 eur, toliko je mene kostala...

Ajte ljudi, kupujte jaknu - treba mi veca a jakna je za te pare super - cenu spustam na 2500 din. + postarina0takoje.gif

064/2158-518

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Syma

Dajte uozbiljite se... :) :)

Prvo ja da prodam jaknu pa posle svi ostali... Cena nije vazna, vazno je da se nekom svidja, da mu bude taman i da bude zadovoljan sa njom. Opet oko cene, meni je drugar doneo iz Hamburga sa rasprodaje po ceni. Platio sam je 20 eura i dve dobre ture pica (u dinarima) a vi vidite i izracunajte koliko je to. :) Ja mislim da je 25 eura sasvim OK ??? ;) A nije ni kao ona plavo zuta, bljak... :)

• U prolazu, 21 postova

Dajte uozbiljite se... :) :)

Prvo ja da prodam jaknu pa posle svi ostali... Cena nije vazna, vazno je da se nekom svidja, da mu bude taman i da bude zadovoljan sa njom. Opet oko cene, meni je drugar doneo iz Hamburga sa rasprodaje po ceni. Platio sam je 20 eura i dve dobre ture pica (u dinarima) a vi vidite i izracunajte koliko je to. :) Ja mislim da je 25 eura sasvim OK ??? ;) A nije ni kao ona plavo zuta, bljak... :)

Ej, ne vredjaj mi jaknu, onaj ko ima zuti motor mislim da se ne bi slozio sa tobom 1moto3.gif Sta ja znam, meni su lepe obe za te pare0takoje.gif

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja