Dexterr 1969 Napisano Avgust 14, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr ti se bas navrzo na mene Bogami nisam se navrz'o ni na koga, ima oko 1700 članova, nemam ni vremena, ni volje da ''nagnam'' ni na koga već samo malo reda da udahnem pojedinim ugroženim rubrikama... Ništa lično! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan Dexterr-ok druze! ko sto raja rece,i meni se cini da je ulje retko za taj motor.pocelo da se pali posle 400-500km,znaci voznja 400-500+radna temperatura+pomalo temperature napolju+malo godinice.zbog toga meni mirise da je retko za njega.e,sad kako to proveriti? malo mi cudno,da ti se tako ponasao i sa starim uljem,koje je bilo jos i razbijeno,onda verovatno nebi pomislio da je do ulja,posto bi se isto ponasao i sa starim i sa novim. ako je kao sto je rekao vladezx11,da lampica pokazuje pritisak ulja,a ne nivo,onda sito po mjeni nije zaprljano,jer bi na vecim obrtajima falilo motoru ulja zbog gliba koji bi se nalazio u situ,i nebi moglo da propusta dovoljnu kolicinu ulja koje bi u tom momentu motoru bilo potrebno,i u tom momentu bi se opet upalila lampica. posto si ga zamenio,i pocelo je to da se desava,zbog toga je i meni tu nekako privucena paznja. sto rece raja zameniti malo gusce ulje i filter,to bi bilo najbezbolnije. sada bi trebao nekako to da proveris,a to je znaci samo drugo ulje. ispitaj sve mogusnosti,i na kraju sam donesi odluku sta ces da uradis,da nebi posle bilo ovaj,ili onaj mi reko,ja uradio i ono nije to. nas bi trebao da gledas kao pokazatelje,znaci oni pokazuju u kom zecu cuci grm.to bi bilo to. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 14, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Cim se Mare ispovrne sa mora teram motor pa cemo videti... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Mare se danas vraća. Sutra ga isprepadaj, trebalo bi da bude u servisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 15, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mare se danas vraća. Sutra ga isprepadaj, trebalo bi da bude u servisu Kapiram ja njega...more, cuga, gitare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan hmmmmm... more da... cuga... tu i tamo... a gitare ;D Šalim se. Čuo sam se sa njim juče. Trenutno je u Čačku, danas bi trebalo da stigne u BG, a sutra je najverovatnije ''već'' u servisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo Peki posto mi je izbrisan post u hondacbr1000rr05,bez pp.samo da kazem da sam se salio a ti se naravno ne ljutis,na ono za hondu,bio je mali off ali nista strasno jos sam stavio ,izgleda da je to nekome zasmetalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 15, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo Peki posto mi je izbrisan post u hondacbr1000rr05,bez pp.samo da kazem da sam se salio a ti se naravno ne ljutis,na ono za hondu,bio je mali off ali nista strasno jos sam stavio ,izgleda da je to nekome zasmetalo... Iskren da budem nisam to ni pročitao a i da jesam sigurno se ne bih naljutio hmmmmm... more da... cuga... tu i tamo... a gitare ;D.... Ubacio bih ja tu i nedepilirane nemice iz zlatnih 80-ih al se bojim da me Dex ne oplete zbog off-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 15, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ubacio bih ja tu i nedepilirane nemice iz zlatnih 80-ih al se bojim da me Dex ne oplete zbog off-a oplete oplete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Ako neka nemica drži prstić u rupici i pri tome pomogne da se ne pali lampica... to nije off ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 15, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neka nemica drži prstić u rupici i pri tome pomogne da se ne pali lampica... to nije off ;D E to je gol u gostima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...