kanda82 59 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Problem je taj sto mi akumulator crkao, alternator salje vise struje, tj. crkao je regler.... e sada nastaje problem posto regler se nalazi u samom kucistu altrnatora ja sam nasao kompletan altrernator naravno polovan i zamenio ali nisam jos stavio nov akumulator, maltene desava se isto stanje i dalje alternator salje veliku struju. pa moje pitanje je sad dali ima neke veze zato sto nisam stavio nov akumulator ili je nesto drugo ili sam tolki baksuz da sam kupio alternator da mu regler ne valja...da sam na kraju pomislio da je mozda meni samo crkao akumulator pa da zbog njega alternator salje fals struju.....pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nije da se nešto razumem, al' kako si ustanovio da regler šalje više struje, tj. valjda si mislio na napon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan nije da se nešto razumem, al' kako si ustanovio da regler šalje više struje, tj. valjda si mislio na napon? moja greska mislio sam na napon.....neznam ni sta pisem izlude me.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Алтернатор без акумулатора то се не ради . на мотоциклу са алтернатором обавезно мора бити спојен акумулатор И то исправан по могућности, мрзиме сад да објашњавам зашто али то је тако. И највероватније си сјб.... и тај други реглер поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Алтернатор без акумулатора то се не ради . на мотоциклу са алтернатором обавезно мора бити спојен акумулатор И то исправан по могућности, мрзиме сад да објашњавам зашто али то је тако. И највероватније си сјб.... и тај други реглер поздрав sve sredjeno, sa novim akumulatorom raadi ko sat...hvala..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarco 0 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od koliko do koliko treba da iznosi voltaza na RF600R sa svetlima i bez njih?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...