Ljakse 0 Napisano Avgust 25, 2007 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan :oau, jebote, koji blam, pa to je Kawasaki KLR 650 taj sto sam ja mislio, a ne KLE 500! Sad sam bio na sajt www.bikez.com i procito nesto i o KLE-ju. Pa to je stvarno paralel-twin, ali mi se cini da je suvise visokoobrtajan za jednog endura(vidi odnos precnika i duzine hoda klipa). To je mozda i dobro za nekog ko prelazi sa sportaka nanjega. Ima i u nekom starom Moto magazinu neka kritika onjemu i otprilike su zamerili ono sto si iti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 26, 2007 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Narode ja bas nisam neki extra poznavalac, al razmislite o Aprilia Pegaso BMW 650F ili Cagiva Canyon ? Ja inace posedujem Cagivu Canyon i za sada sam jako zadovoljan jedino me potrosnja nervira oko 7-8 Lit/100 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9637.msg127286#msg127286 date=1186647268] evo da te malo uputim kako to ide sa tim transalpom jer sam ja gledao drugi motor koji prodaje isti lik, to jest Cvele. motori su uveženi iiz italije i kao što kaže cibric on ima više komada pa ne zna detalje o svakom, motor je kod železničke stanice pa ako si blizu možeš da pogledaš samo mislim da je cevele juče otišao opet za italiju. na cenu dodaj još troškove registracije, a tek za dva meseca možeš da ga prevedeš na svoje ime, jer kad se carine motri moraju da se prave ulazni papiri na neko ime i prava registracija mora biti na tog lika. inače i meni je rekao za gsxr1100 da je prešao oko 30000 i stvarno tako piše na satu, da li su to prave kilometraže to niko ne može da ti garantuje. samo mala ispravkica, nema otudjenja 90 dana ako motor nije registrovan i onda se registruje na tebe ti ne mozhesh da ga otudjish 90 dana a ako je na njega onda on ne mozhe 90 dana da ga prevede iliti otudji ispravka 2 meseca. Ja sam 17.jula reg. motor na moje ime i dobio zabranu otudjenja do 17.septembra ;D E sad, sto su mi se zalomili jul i avgust sa po 31 dan, pa je to ukupno 62 dana, jbg ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fokus 0 Napisano Avgust 31, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo vozim KLE-a vec godinu dana i nekako mi se cini da je to motor za sve... I za asfalt iza off-road i za putovanja ali i za grad!Iskreno nemam puno iskustva sa drugim motorima.Probao sam Hondinu Afriku na kratko i Keeway krosera od 250ccm (Keeway ne zasluzuje da bude pomenut uopste).Uglavnom bih se slozio sa wolfyjem i dodao to da je strasno poslusan.Ja sam ga vozio najbrze 150-160 km/h i tada kao da krece da "igra" na putu,cudan trip,mada mislim da je to zbog guma ili zbog kofera pozadi ili i zbog jednog i zbog drugog... Terao sam ga i po Kosutnjaku off road (od cesme pa do one kafane na vrhu,Devetka se zove valjda) i odlicno se ponasao,jedino sto je tezak,ali nemam prava da se zalim na to...Neki su me kritikovali na semaforima,kao brate sto si to uzeo,ja to ne bih nikad vozio cak i da mi ga poklone i te price,mislim da puno pricaju i da su velike lozane cim daju sebi za pravo da govore takve stvari...KLE je super! Jedino mi je zao sto ga prodajem sada i sto nisam imao priliku da probam da ga izvezem na Pancicev Vrh na Kopu,ali ko zna...Mozda jednog dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Septembar 1, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=9637.msg127286#msg127286 date=1186647268] evo da te malo uputim kako to ide sa tim transalpom jer sam ja gledao drugi motor koji prodaje isti lik, to jest Cvele. motori su uveženi iiz italije i kao što kaže cibric on ima više komada pa ne zna detalje o svakom, motor je kod železničke stanice pa ako si blizu možeš da pogledaš samo mislim da je cevele juče otišao opet za italiju. na cenu dodaj još troškove registracije, a tek za dva meseca možeš da ga prevedeš na svoje ime, jer kad se carine motri moraju da se prave ulazni papiri na neko ime i prava registracija mora biti na tog lika. inače i meni je rekao za gsxr1100 da je prešao oko 30000 i stvarno tako piše na satu, da li su to prave kilometraže to niko ne može da ti garantuje. samo mala ispravkica, nema otudjenja 90 dana ako motor nije registrovan i onda se registruje na tebe ti ne mozhesh da ga otudjish 90 dana a ako je na njega onda on ne mozhe 90 dana da ga prevede iliti otudji ispravka 2 meseca. Ja sam 17.jula reg. motor na moje ime i dobio zabranu otudjenja do 17.septembra ;D E sad, sto su mi se zalomili jul i avgust sa po 31 dan, pa je to ukupno 62 dana, jbg ... skuter od 150ccm uvezen iz amerike nije mogao da se otudji 3 meseca kako to, ne znam... samo mi je strashno nelogichno da je nekome 2 a nekome 3 meseca... bash se secam da sam chekao tachno 90 dana da ga prevedem na svoje ime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Septembar 1, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidish ovo, odmah zaboravi na kle i tran....... itd. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=10185.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta reci vise kad je Kawa vrh brate! Pa zamisli kakav udes sam imao a on polomio oba migavca, nogostup desni iskrivio, tegic na volanu ogulio i desnu stranu kofera izgrebao!? to je sva steta na njemu, ko ne veruje neka dodje da vidi. A ide extra, mada, bio bi bolji da razvija vise snage na nizim obrtajima. Bas me zanima kakav bi bio sa karburatorom od 500 GPZ sto rece Srbac? Meni je to takodje motor za sve, od grada do dugih putovanja. Svako voli ono sto ima!Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...