svrle 2 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shot at 2007-08-07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 7, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Da je brz ne sumnjam, a da li je lep to je već diskutabilno.... :-\ :-\ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 7, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni se bogami svidja , vrlo interesantan u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Poštujem rad u svakom slučaju,a ovo imaš da vidiš i kod nas u Pančevu samo na R1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno?Ako imas neku sliku ae okaci da vidim kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja da ti okacim sliku te R1, samo ne vidi se bas mashina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Avgust 7, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Sta god te pali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ovo moar da je neki crnac radio, samo oni mogu tako da urade bajk. ;D jel to ona R1 sa jednostrukom zadnjom viljuškom? bilo je reči ovde o njoj. gledao sam klip sa njom, kad je stigla kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan OFF: Aj' neka neko postavi sliku te R1 turbo, ako ima. Bas bih voleo da vidim kako izgleda ta zver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Avgust 7, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Turbo, ili gresim? Malo li je fabricke snage, jos i turbo... Ko ce to da vozi? Ja ne bih smeo ;D Ako se ne varam, ono je Hayabusa. Prelepo, ali... Toliko medjuosovinsko rastojanje u Srbiji brale - ne bi islo. Zadnja vilica produzena verovatno da bi se teze odizao prednji tocak pri startu, debljina tocka kamionska - tipicno dragsterski...ceo motor je prilagodjen za drag trke (ulicne). Pa samo "molerajski" rad mora da kosta ko ceo motor, ako ne i jace. Hromiranje - tipicno americka navika. Neka, hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan OFF: Aj' neka neko postavi sliku te R1 turbo, ako ima. Bas bih voleo da vidim kako izgleda ta zver. Izgleda kao "obična" R 1 dok je ne zagledaš malo bolje.Na agregatu je teško primjetiti da je naturpijan,jer se sve uklopilo u fabričke gabarite,sve je tako slatko leglo kao da je to tako i normalno.Plastike su oslikane,ali se vidi da ih nije radio "neki crnac",nego neko sa stilom.Na tabli su vidljivi dodatni instrumenti,a zanimljivo je da je motor imao i nitro,ali sada nije u upotrebi.Zadnja viljuška je mono,a prava poslastica su točkovi,ja nikada nisam vidio nešto ljepše,kao da su magnezijumski kraci upakovani u karbonski obruč? Ima toga još... Veoma zanimljiv motor,čestitke vlasniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova zadnja viljuska nije mono,vec klasicna produzena zadnja viljuska,ustvari nemam sta da mislim,klasicna viljuska.Kompletni tockovi su hromirani,ne vidim nikakav karbonski obruc.To je OK.Rad,oko boje ne sumnjam da je vrhunski ali ja nikada ne bih vozio ovako ofarban motor,ukljucujuci pistolje i mrtvacke glave,ali nekome se to i svidja.Sto se tice boje mislim da bi ovde kod nas mogao da ga vozi neki napaljeni klinac ili neki shaban.Ram je odradjen dobro,to je moguce i chrom.Rukohvat mi se ne svidja sto je hromiran,usijano sediste-lakovano,rucice i detalji okolo,rucke,tegici...iskicherisano.Hrom kich vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova zadnja viljuska nije mono,vec klasicna produzena zadnja viljuska,ustvari nemam sta da mislim,klasicna viljuska.Kompletni tockovi su hromirani,ne vidim nikakav karbonski obruc. gosn obelix je pričao o toj turbo R1 iz pančeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan OFF: Aj' neka neko postavi sliku te R1 turbo, ako ima. Bas bih voleo da vidim kako izgleda ta zver. Izgleda kao "obična" R 1 dok je ne zagledaš malo bolje.Na agregatu je teško primjetiti da je naturpijan,jer se sve uklopilo u fabričke gabarite,sve je tako slatko leglo kao da je to tako i normalno.Plastike su oslikane,ali se vidi da ih nije radio "neki crnac",nego neko sa stilom.Na tabli su vidljivi dodatni instrumenti,a zanimljivo je da je motor imao i nitro,ali sada nije u upotrebi.Zadnja viljuška je mono,a prava poslastica su točkovi,ja nikada nisam vidio nešto ljepše,kao da su magnezijumski kraci upakovani u karbonski obruč? Ima toga još... Veoma zanimljiv motor,čestitke vlasniku Čuo sam za taj motor više puta, nikako negde da naletim na neku sliku. Čuo sam da je motor prepun nekih detalja i opreme, da je baš "unikat". Da ne odemo baš skroz u off. Što se tiče ove Hayabuse, pa tipičan američki stil. Dosta truda i para, i nakraju izgleda kao neka jeftina kineska igračka. Ne znam... Meni se na svidja. A da ide dobro, u to ne sumnjam uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoće da vidi R1 turbo iz Pančeva nek se javi i nije problem motor je od našeg drugara i nije nikakav problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 8, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova zadnja viljuska nije mono,vec klasicna produzena zadnja viljuska,ustvari nemam sta da mislim,klasicna viljuska.Kompletni tockovi su hromirani,ne vidim nikakav karbonski obruc. gosn obelix je pričao o toj turbo R1 iz pančeva. Onda izvint'e,greska Obelix,ali tema je bila ova hayabusa ako se ne varam. Lepo je covek napisao OFF,ali ja nisam pogledao. A kako vidim nastavio je OFF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku probao sam taj R1, a sta reci ;D ;D ;D Smrt Smail Age Cengovica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 11, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan eh, da i ja provozam to chudo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uffff... Hvala za slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 12, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku probao sam taj R1, a sta reci ;D ;D ;D Smrt Smail Age Cengovica ;D Cengica ;D Btw jel to ona od 250 konja sto se prodaje za 10 soma u oglasima?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Avgust 13, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je bio jedno vreme u posedu kod mog drugara u pecincima i ide kao nevreme, drugar ga je probavao i na zadnji ali mu je tesko polazilo za rukom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan jes brz,al sto je gadaaaaaaan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer26 1 Napisano Avgust 20, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan totalno gadan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano April 27, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan Ova R1 sa slika je trenutno kod mog ortaka u Kraljevu .... bas smo bili na voznji sad u nedelju ... motor ide bas dobro !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano April 30, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ide i koliko trosi, jel ga testirao drugar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...