rus022 1051 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Skuter je kupljen pre nekih mesec dana naravno nov (kao , zbog garancije).Problem je sto je vec crk'o far( sijalica ).Posto kod ovl.prodavca i servisera nema takva,(12V 35w/35w)a a ni na jednom drugom mestu je nisam nasao , da li mogu stavim drugu od 45w. Da li ce moci , zbog akumulatora, releja , da ne napravim jos vecu stetu?Ako je toliki problem za jednu sijalicu , sta bi tek bilo za neki drugi deo?Naravno , ubedjuju me da su iste porucene ali nikako da stignu...... Nije mi toliko hitno , drugi far radi ali sa oba se daleko bolje vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan To bi trebalo da su standardne sijalice, kojih ima po prodavnicama autodelova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1051 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju su halogenke, nasao sam 35w35w ,ali su one stare"balonke" koje mi ne odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.motobike.rs/skuteri/osvetljenje/sijalice/cat_244.html?page=0 pogledaj osmu na prvoj strani i 13 na drugoj, jedna od te dve je sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1051 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,nasao sam ,ona sa druge strane je. Ali mene ipak interesuje da li bi ona od 45 w pravila problem?Mnogo se lakse nalazi,ovako bi morao svaki put porucivati i placati dostavu(oko 200din ) tako da izlazi prilicno mnogo,obzirom na kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...