Garfield 66 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sežana - Slovenija Motocikl: Honda CB 500s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braći iz Srbije, a ponajviše mom školskom drugu i prijatelju Bandoleru.... Najprije se izvinjavam za greške, ali pošto sam Slovenac, Srpski znam samo koliko sam učio u osnovnoj školi. Ime mi je Marko - 1970 godište i vozim Hondu CB 500s - g. 1999. Inače bi sam sebe opisao sledečim pregovorom: "Four wheels move the body. Two wheels move the soul." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Avgust 17, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 17, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao garfilde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 79 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!!! dobra ti je formula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 20, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljen sošolc in dobrodošel. Srečno in varno vožnjo ti želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Avgust 20, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Marko i dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 20, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav i tebi i dobro nam dosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 20, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, hajde malo ispricaj kako ste ganjali cure ti i bandolero. znam barem jednog clana foruma koga bi to interesiralo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 20, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan hehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Garfield 66 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sežana - Slovenija Motocikl: Honda CB 500s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, hajde malo ispricaj kako ste ganjali cure ti i bandolero. znam barem jednog clana foruma koga bi to interesiralo. He he, ganjali, mi motore u to vreme i to cele dane, cure su bile tek ukras na njima..... Prerađivali, glancali, oljepšavali smo ih ko blentavi. U to vreme ('85) smo imali Apn 4 i automatike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 20, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha.... TOMOS je zakon !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...