Mikka 431 Napisano Avgust 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kum Braca prekljuce krenuo na mokru goru na par dana i kad su prilazili gori naleti na kamen i pocepa gumu, na svu srecu prosli su ok !!! (krenuli su kolima) Ja se ponudih da mu dobacim novu i da se provozam ;D Fina i prijatna voznjica do mokre gore !!! sve vreme je padala kisa i smorio sam se ko' zmaj ! ali treba da se isporuci guma !!! kad vec pada, ajd da probam gume i prijatno sam iznenadjen anakee gumama, peglao sam 100-140 po ibarskoj a guma drzi kao da je suvo ! ??? Voznja sa sve gumom ! ;D Klopica na zlatiboru pravac mokra gora zamena gume i povratak, naravno cim sam izasao sa mokre gore pocela je kisa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Avgust 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dali ja to dobro vidim da si ga opet ozuljao po desnoj strani :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kvalitetno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 6, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan dali ja to dobro vidim da si ga opet ozuljao po desnoj strani :o :o :o Oooooo da ! xe xe ! na krfu ! pri pakovanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Avgust 7, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan vidim da i guma ima kišno odelo.. na sve si mislio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da sam znao, tebe bih pre 2 god zvao za kuma a ne ovog mog koji bi me oterao u k.... da mu javim da mi donese tocak na Taru. Bravo Mikko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan e Mikko koji je to dan bio kada si isao da odneses gumu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...