acim 768 Napisano Avgust 5, 2007 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me na koliko se pumpaju gume na R motorima 600 kubika za normalne uslove vožnje, dakle ne za trke, već za ulicu i puteve. Dobio sam informaciju 2.2 napred i 2.6 pozadi, da li je to OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Avgust 5, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice guma,na svakoj gumi bi trebalo da pise 'psi' i onda iza ovoga neki odredjeni broj.taj broj treba da se pomnozi sa brojem 0,07.dobijeni rezultat ti je koliko maximalno smeju gume da se naduvaju-znaci nikako ne preko tog broja.ja imam neki podatak za prednju 2,5,zadnja isto 2,5.ti ipak pogledaj sta pise na gumi,i nemoras je naduvati skroz do kraja,neka bude manje od onoga sto pise i to je to.trebalo bi da pise pored 'psi' da li je mera data za duvanje gume kada je hladna.nadam se da ce ti ovo biti dovoljno. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan 2.6 napred, 2.9nazad ali to je malo previse za ove nase klizave (pri)gradske puteve. Najbolje je taj pritisak kao sto si naveo (ja toliko koristim), pa ako primetis preteranu istrosenost, ti povecaj, ako nece da lepi- smanji, sta da ti kazem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Generalno, za tu klasu vazi: 2.5 prednja i 2.9 zadnja Za Yamahu R6 iz 2004. user manual kaze: Solo riding - 2.5/2.5 Sa saputnikom i teretom 2.5/2.9 Za moj model (2005) vazi 2.5/2.9 za sve uslove voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...