Jump to content

Moto Zajednica

Prenocista u Srbiji

Recommended Posts

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Otvaram ovu temu sa zeljom da ona bude mesto gde cemo skupiti licna iskustva i preporuke za jeftina, a pristojna prenocista u Srbiji. Pri tome mislim na privatne sobe, jeftine a uredne hotelcice i sl.

Trazeci gde bi mogao da prenocim sa porodicom na putu da Budve (hocemo da usput obidjemo sve sto stignemo, pa ce put trajati sa nocenjem oko 30h, shvatio sam da nigde na forumu nema objedinjeno mesto gde bi mogli da procitamo preporuku gde da prespavamo u, ili u blizini nekog mesta. Bilo bi dobro da admin-i obeleze ovu temu kao lepljivu, jer smatram da bi izuzetno koristila svima koji zele da putuju po Srbiji.

Znaci, napisite lokaciju, kontakt telefon ili tacnu adresu prenocista, opis u par reci i cenu koju ste platili.

• Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2868 postova
  • Motocikl: strom 650

Može kod Komša.Ekstra lokacija i jevtino.Bio pre dve godine nesećam se cene bila zanemarljiva,nemam broj telefona čovek neće da ima mobilni.

http://www.smestaj.i...srebrno_jezero/ od nedelje idem pa ću videti

http://www.vertigo-city.rs/ Ovo ćo da probam od nedelje

• Podržavam 1

@TomoB: Izgleda da nisam dovoljno jasno postavio temu.

Treba da napisete SOPSTVENO iskustvo, ili bar od prijatelja, a da Googlaju ljudi mogu i sami.

@JeftaNS: nisi napisao licni utisak, koliko i kada si platio itd.

Ajmo da ovo bude kao neki adresar prenocista, koristice nam svima.

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

ceo kraj oko mesta Divcibare kod domacina smestaj je od 400 do 1000 kinti zavisi kako gde (700 pa nadalje je sa doruckom domacim). Imas i dnevne varijante ono rucak i odmor posto je relativno blizu BGa.Odatle lako se spustis do Uzica

Letos smo nocili u Novom Pazaru kod Haruna. Jako korektan lik, rezervisao sam sobe telefonom. U sklopu kuce (nedaleko od centra grada) ima i radnju koja radi do 3h ujutru, pa iako mi je auto pun stvari sa sve krovnim koferom nocio ispred kuce, nije bilo nikakvih problema (ima video nadzor ispred kuce/radnje. U dvoristu iza hangar-vrata ima mesta za 10-ak motora. Cena po osobi je bila 5 EU, sobe istina male, kao i kupatila, ali cisto i uredno. Ako Vam treba samo da prenocite, super stvar. Tel. je (066) 967 3979, ul. Rifata Burdzevica 92. Svaka preporuka. :takoje:

• Podržavam 1

• Drug član, 2868 postova
  • Motocikl: strom 650

Zaboravio da dopišem.

Na srebrnom jezeru od 700-800 dinara razni smeštaji al se svi nešto snebivaju za jednu noć.

Borsko jezero sasvim pristojno smeštaj ima svoj parking.

Prolom Banja 400-500 dinara na sve strane ja bio u samom centru za 500 soba sa kupatilom nije neka fensi al čista soba čista posteljina više mi i ne treba,motor se parkira pod prozor.

Ovo nisam bio zato što nisam imao vremena al bože zdravlja dogodine.Cena je smešna

http://www.brusonlin...vezda-brus.html

Ima gde sam sve bio ove godine

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70625-malo-po-srbiji/page__p__1140286__hl__po+srbiji__fromsearch__1#entry1140286

• Ne silazi, 5559 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Zamrla tema: Ima li neko jeftino prenociste na potezu Kraljevo-Raska- Novi pazar????????????

U Kraljevu "Dragacevo", oko 1500din po osobi u dvokrevetnoj sobi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja