LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram ovu temu sa zeljom da ona bude mesto gde cemo skupiti licna iskustva i preporuke za jeftina, a pristojna prenocista u Srbiji. Pri tome mislim na privatne sobe, jeftine a uredne hotelcice i sl. Trazeci gde bi mogao da prenocim sa porodicom na putu da Budve (hocemo da usput obidjemo sve sto stignemo, pa ce put trajati sa nocenjem oko 30h, shvatio sam da nigde na forumu nema objedinjeno mesto gde bi mogli da procitamo preporuku gde da prespavamo u, ili u blizini nekog mesta. Bilo bi dobro da admin-i obeleze ovu temu kao lepljivu, jer smatram da bi izuzetno koristila svima koji zele da putuju po Srbiji. Znaci, napisite lokaciju, kontakt telefon ili tacnu adresu prenocista, opis u par reci i cenu koju ste platili. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 12, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, da je ova baza o smeštajih i ostalim podacima dosta iscrpna. http://www.381info.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1883 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma super nema prenoćišta bez 2000. Mi tražimo ono 500-700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Avgust 12, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze i na Zlatiboru da se nadje soba za 5-7e po glavi a kamoli negde drugde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1883 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može kod Komša.Ekstra lokacija i jevtino.Bio pre dve godine nesećam se cene bila zanemarljiva,nemam broj telefona čovek neće da ima mobilni. http://www.smestaj.i...srebrno_jezero/ od nedelje idem pa ću videti http://www.vertigo-city.rs/ Ovo ćo da probam od nedelje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @TomoB: Izgleda da nisam dovoljno jasno postavio temu. Treba da napisete SOPSTVENO iskustvo, ili bar od prijatelja, a da Googlaju ljudi mogu i sami. @JeftaNS: nisi napisao licni utisak, koliko i kada si platio itd. Ajmo da ovo bude kao neki adresar prenocista, koristice nam svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 12, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ceo kraj oko mesta Divcibare kod domacina smestaj je od 400 do 1000 kinti zavisi kako gde (700 pa nadalje je sa doruckom domacim). Imas i dnevne varijante ono rucak i odmor posto je relativno blizu BGa.Odatle lako se spustis do Uzica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Letos smo nocili u Novom Pazaru kod Haruna. Jako korektan lik, rezervisao sam sobe telefonom. U sklopu kuce (nedaleko od centra grada) ima i radnju koja radi do 3h ujutru, pa iako mi je auto pun stvari sa sve krovnim koferom nocio ispred kuce, nije bilo nikakvih problema (ima video nadzor ispred kuce/radnje. U dvoristu iza hangar-vrata ima mesta za 10-ak motora. Cena po osobi je bila 5 EU, sobe istina male, kao i kupatila, ali cisto i uredno. Ako Vam treba samo da prenocite, super stvar. Tel. je (066) 967 3979, ul. Rifata Burdzevica 92. Svaka preporuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1883 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio da dopišem. Na srebrnom jezeru od 700-800 dinara razni smeštaji al se svi nešto snebivaju za jednu noć. Borsko jezero sasvim pristojno smeštaj ima svoj parking. Prolom Banja 400-500 dinara na sve strane ja bio u samom centru za 500 soba sa kupatilom nije neka fensi al čista soba čista posteljina više mi i ne treba,motor se parkira pod prozor. Ovo nisam bio zato što nisam imao vremena al bože zdravlja dogodine.Cena je smešna http://www.brusonlin...vezda-brus.html Ima gde sam sve bio ove godine http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70625-malo-po-srbiji/page__p__1140286__hl__po+srbiji__fromsearch__1#entry1140286 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StariRatnik027 16 Napisano Avgust 13, 2012 Ghost Rider, 65 postova Lokacija: Toplicki okrug Motocikl: Kymco KR-Sport Prijavi odgovor kao problematičan U Sokobanji sam nalazio privatni smestaj za 400din a u Vrnjackoj za 500din. Mesec Jul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Zamrla tema: Ima li neko jeftino prenociste na potezu Kraljevo-Raska- Novi pazar???????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 18, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pogledaj moju preporuku za N. Pazar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4784 Napisano Septembar 21, 2013 Ne silazi, 5559 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Zamrla tema: Ima li neko jeftino prenociste na potezu Kraljevo-Raska- Novi pazar???????????? U Kraljevu "Dragacevo", oko 1500din po osobi u dvokrevetnoj sobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam jeftinije, ali hvala Doktore "Svilen konac", Blaziceva 4, Kraljevo- 800 kinte nocenje bez dorucka, sobe odlicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 239 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan U Rumi balon Cara. Kafe pizerija sauna. cena dogovor. Rasa 063 508 845. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...