Jump to content

Moto Zajednica

Pranje kacige???

Recommended Posts

• Zainteresovan, 655 postova

Zavisi da li unutrasnjost kacige tj. oni sundjeri mogu da se vade ili ne. Ako mogu izvadis ih operes, osusis i vratis unutra. Ako ne mogu da se vade onda kupis sprej (ne znam tacno kako se zove) isprskas unutrasnjost malo ostavis da stoji i to je to, mada mi kod ove varijante nije jasno sta se tu opere al' ajde.

Najbolje resenje ti je da (ukoliko jos nisi kupio kacigu) uzmes neku kojoj se vadi unutrasnjost. Jesu skuplje ali bar je higijena zagarntovana  :)

Pozz

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Imas u centru s motorex sprej za suvo pranje kacige...ja ga kupih pre 2 meseca i ne stigoh da ga probam :-\

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Imas u centru s motorex sprej za suvo pranje kacige...ja ga kupih pre 2 meseca i ne stigoh da ga probam :-\

Hondočasnik-pozer ;D ;D ;D

Ako ti se unutrašnjos' kacige ne vadi, odnesi kod Endurca u preduzeće, oni to profesionalno peru.

Guest Cubric

Hondočasnik-pozer ;D ;D ;D

Ako ti se unutrašnjos' kacige ne vadi, odnesi kod Endurca u preduzeće, oni to profesionalno peru.

Baš to htedoh da napišem, oprao je kacigu ekstra (doduše na mojoj kacigi se vadi unutrašnjost). Neki likovi mi prosuli pivo po njoj, baš je dobro smrdela, nisam mogao da je nosim. Sad apsolutno ništa. K'o nova!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja