Scarface 0 Napisano Avgust 5, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me procedura unutrašnjeg pranja kacige(full face), mozda je bila ova tema, al znate kako kazu:Ponavljanje je...(dalje ne znam;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 5, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi da li unutrasnjost kacige tj. oni sundjeri mogu da se vade ili ne. Ako mogu izvadis ih operes, osusis i vratis unutra. Ako ne mogu da se vade onda kupis sprej (ne znam tacno kako se zove) isprskas unutrasnjost malo ostavis da stoji i to je to, mada mi kod ove varijante nije jasno sta se tu opere al' ajde. Najbolje resenje ti je da (ukoliko jos nisi kupio kacigu) uzmes neku kojoj se vadi unutrasnjost. Jesu skuplje ali bar je higijena zagarntovana Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u centru s motorex sprej za suvo pranje kacige...ja ga kupih pre 2 meseca i ne stigoh da ga probam :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Imas u centru s motorex sprej za suvo pranje kacige...ja ga kupih pre 2 meseca i ne stigoh da ga probam :-\ Hondočasnik-pozer ;D ;D ;D Ako ti se unutrašnjos' kacige ne vadi, odnesi kod Endurca u preduzeće, oni to profesionalno peru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u centru s motorex sprej za suvo pranje kacige...ja ga kupih pre 2 meseca i ne stigoh da ga probam :-\ Hondočasnik-pozer ;D ;D ;D Ako ti se unutrašnjos' kacige ne vadi, odnesi kod Endurca u preduzeće, oni to profesionalno peru. Baš to htedoh da napišem, oprao je kacigu ekstra (doduše na mojoj kacigi se vadi unutrašnjost). Neki likovi mi prosuli pivo po njoj, baš je dobro smrdela, nisam mogao da je nosim. Sad apsolutno ništa. K'o nova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 5, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HVALA MOMCI, od velike pomoci kao uvek!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Gde je Endurac? Ja sam u Zemunu od skoro pa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...