djole grunf 100 Napisano Novembar 18, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan za sve informacije oko mototapetarije javite se oblaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari da se malo pohvalimo ;D Na Зорге-ovu inicijativu napisasmo koju rec u vezi Qingqi prototipa, kao i jednu slicicu u Photoshop-u. Administratoru foruma se dopala prica, kao i to sto smo spomenuli bandu, pa bi zeleo da se malo i predstavimo i zakacimo koju slicicu, sajt i sl. Pa sad ako ste za saradnju mogli bi da izaberete po koju slicicu i da mi posaljete na mail, pa da nas adekvatno predstavim i kazem po koju, kao i da Forestu dodju pivo. Naravno pomenuo bih citavu BJB zajednicu i napisao i o tome ponesto. Uostalom, evo sta je Зорге prokomentarisao. (nadam se da ne zameras na citatu) ....Шта мислиш, да напишеш нешто о екипи и окачиш коју фотку? Нек се зна да и овде има "Шаолин рајдерса" коју готово листом гањају крузере (и спимпатизера исто). Пошто је модер лик који живи у Кини, можда од њега добијемо информације из прве руке о којечему што је не два точка кинеске производње, па и о онј лудој идеји о увози контејнера са моторима која је поменута недавно на форуму код нас. Да заинтересујемо мало екипу "Кинеза" да се скупа неке фотке, снимци, испише неки текст и покаже каква је екипа овде?... EDIT: Zaboravih link ;D http://www.mychinamoto.com/forums/showthread.php?p=3699#post3699 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan WOW, Malo je reci svaka cast momci,posebno Blackbite-u na odlicnom postu! ( na koje smo se mi ovde , btw, vec navikli, pa i ne odreagujemo kako bi trebalo) Odlicna ideja , mislim to za saradnju, samo nisam razumeo ko, i zasto mi dodje pivo? ( ali se ne bunim naravno ;D ;D ) Te slicice bi trebale po meni,da budu sa nekih zajednickih voznji ( sto mislim da dosta nas ima), samo mi je zao sto se nismo skupili na jednom mestu, pa da imamo i jednu zajednicku,onako sve sa motorima,ali ima vremena ( ili mozda jos uvek nije kasno? ) Nazalost BJB jos nema engleski deo price, pa ces u predstavljanju zajednice bas morati da se potrudis, ali znamo da stvarno ima mnogo toga lepog da se napise. Ako ista mogu da pomognem,stojim na raspolaganju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Isto takođe, čak štaviše, ako i ja mogu da pomognem, negde da "zanosim na krivini", jav'te Sročio si ga Blackbite, svaka ti pjevala po Kini i okolini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar potez Belackbite Isto takođe, čak štaviše, ako i ja mogu da pomognem, negde da "zanosim na krivini", jav'te Isto kao i Arakis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kaže se: Isto takođe ;D Sad sam malo vršljao po njinom forumu, svašta ima lepo. Pročitah neki članak, naslov je nešto u smisui : "...da li je došao kraj jeftinoj kineskoj robi...) i lepo kaže čika da je osnovna razlika u proizvodnji i prodaji u kineskim fabrikama to što oni NEMAJU grupu advokata i market-mastera koji prate proizvodnju i prodaju i koji koštaju brdo para sve evropske proizvođače! Sledeća stvar je da ima vrlo malo automatizacije, robota i tako tih stvari, radna snaga je jeftina i odlično obučena i sposobna da u roku od nekoliko sati (a ne dana ili meseci!) promeni proizvodnu liniju, ispravi sve nedostatke "u hodu" što se kaže. Koliko vremena i para bi trebalo evropskoj fabrici da kupi novu proizvodnu liniju, nove mašine, sve to isprogramira i optimizuje...a sve se na kraju prikaže u ceni krajnjeg proizvoda. I Artur Klark lepo napisao da će Kinezi lagano zavladati svetom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sta bre Artur Klark? Ja sam to rekao pre 5 godina, Kinezi i Indijci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E neka si ga kazao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @ Blackbite Extra si to uradio,nego sto se tice slicice mislim da imas Wolflorda,tebe i mene sa voznji. Pozz svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Novembar 19, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan kod nas ljudi jos nemaju povjerenja u kineze,ali tak je bilo npr.s automobilima made in korea,pa se to s vremanom promijenilo.moze svatko misliti sto hoce,ali kinezima ipak svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan predrasude su cudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Dobro vece dobri ljudi!Pratim forum vec neko vreme a od skoro sam i vlasnik dvotockasa proizvedenog u PRC-u,People Republic of China.Da li je PRC ili ne vreme ce pokazati.U pitanju je Keeway Superlight 150,koji za sada radi bez greske,inace jr stigao do Budimpeste pa i nazad bez problema doduse sa prethodnim vlasnikom.Vidim da ovde imam dosta komsija posto sam ja iz M.M.Luga a cesto sam i u N.Banovcima.Boze zdravlja i pada cene nafte pa da se na prolece malo provozamo i sve ostalo sto uz to ide.Samo da dodam da mi ni grunfovanje nije strano a i da se slazem da ovo globalno zagrevanje uopste nije dobro za pivo.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @ Blackbite Extra si to uradio,nego sto se tice slicice mislim da imas Wolflorda,tebe i mene sa voznji. Pozz svima. Dzax-a si zaboravio, i to se ima. Ostali sibnite koju slicku sa voznji na blackbite@gmail.com, moze i neka sa grunfovanja da se docara atmosfera, kao i slika vas sa vasim motoricem, ili sta god smatrate da bi bilo zanimljivo. Forest-e, imas mnogo lepih slicica sa BJB voznji, a kako su teme o voznjama tradicionalno velike, da ne bih citao sve redom izaberi par najzanimljivijih slicica pa posalji. @aspar Banovci su u komsiluku, moglao bi da nekad i da nam se pridruzis na nekoj voznjici. Inace jako lep motor, a dosadasnja iskustva govore i da je veoma pouzdan. Arakis-e, da se nisi vozao danas svajcarskom 9-kom ka vozdovcu kojim slucajem negde izmedju 14:30 - 15:00 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, BBite, ceo dan nisam mrdnuo guzicu iz fotelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ostali sibnite koju slicku sa voznji na blackbite@gmail.com, moze i neka sa grunfovanja da se docara atmosfera, kao i slika vas sa vasim motoricem, ili sta god smatrate da bi bilo zanimljivo. Forest-e, imas mnogo lepih slicica sa BJB voznji, a kako su teme o voznjama tradicionalno velike, da ne bih citao sve redom izaberi par najzanimljivijih slicica pa posalji. imam druze kol'ko hoces,samo reci koliko da ti posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo momci vratih se sa voznje koja je neplanski trajala duze nego sto sam mislio... Zamisao mi je bila da,posto vec kasnim, krenem motorom do grada i vratim se oko 15-16,ali kako se situacija odvijala neocekivanim tokom ja zavrsi na nekoj torti u Borci... Da nije toplo,nije,ali zato je hladno Ali ja sam se pripremio,uzeo full kacigu od komsine zene. Skoro dobio kao poklon kaubojke ,rucno pravljene pre jedno 10tak godina. Desna je malo uza pa me zulja ali zakon su za zimu jer u njima mi uopste nije hladno. Jesu ruzne ali kada se obuju izgledaju dosta dobro! Rukavice su mi problem posto mi se prsti mrznu u ovima sto imam... Pantalone su mi isto potrebne jer ni duge gace ne pomazu ispod farmeraka. Sve ostalo je ok! ;D Znate ono kada si iza kamiona kada udjes u onaj cep iza njega,pa nema vetra. Dosta dobra fora samo je opasno,bili smo sami na autoputu pa je drzao konstantnu brzinu i ja sam mogao da mu pridjem na jedno metar,jer samo tada si zasticen,cim si malo dalje kontraefekat je. Vidim jos jedan kinez iz Banovaca Blacki lep poduhvat poslacu ti par slicica... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 19, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan @ Blackbite Extra si to uradio,nego sto se tice slicice mislim da imas Wolflorda,tebe i mene sa voznji. Pozz svima. Dzax-a si zaboravio, i to se ima. Ostali sibnite koju slicku sa voznji na blackbite@gmail.com, moze i neka sa grunfovanja da se docara atmosfera, kao i slika vas sa vasim motoricem, ili sta god smatrate da bi bilo zanimljivo. Forest-e, imas mnogo lepih slicica sa BJB voznji, a kako su teme o voznjama tradicionalno velike, da ne bih citao sve redom izaberi par najzanimljivijih slicica pa posalji. @aspar Banovci su u komsiluku, moglao bi da nekad i da nam se pridruzis na nekoj voznjici. Inace jako lep motor, a dosadasnja iskustva govore i da je veoma pouzdan. Arakis-e, da se nisi vozao danas svajcarskom 9-kom ka vozdovcu kojim slucajem negde izmedju 14:30 - 15:00 ? Ja ci ti sibnem slicke preko Skype-a. Lakse je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Novembar 19, 2008 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta mu fali? Opet ja o temi da će Kinezi uskoro progutati sve.... Video sam ovaj motor i kod nas, varijanta od 125ccm kosta valjda 2300 a ona od 250cc ce da bude par stotina eura skuplja. Nemojte me drzati za rec u vezi cene ali tako je nesto bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li neko zna koliko se krecu kineski cetvorotockasi od 250ccm,i ako ga neko ima da mi se javi kako bih ga pitao nesto vise o to motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15771.msg364412#msg364412 date=1227180581] interesuje me da li neko zna koliko se krecu kineski cetvorotockasi od 250ccm,i ako ga neko ima da mi se javi kako bih ga pitao nesto vise o to motoru Pogledaj u auto oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Novembar 20, 2008 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15771.msg364412#msg364412 date=1227180581] interesuje me da li neko zna koliko se krecu kineski cetvorotockasi od 250ccm,i ako ga neko ima da mi se javi kako bih ga pitao nesto vise o to motoru Imas keeway cetvorotockase, od 2000e pa navise, tako nesto... www.keeway.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Novembar 20, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=15771.msg364412#msg364412 date=1227180581] interesuje me da li neko zna koliko se krecu kineski cetvorotockasi od 250ccm,i ako ga neko ima da mi se javi kako bih ga pitao nesto vise o to motoru keeway ih ima u ponudi mada ako sam dobro obavesten problem je sa regisracijom istih- nas stari dobri zakon o saobracaju iz 16 veka ne poznaje termin cetvorotockas ATW QUADD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kako sa ja obavesten, regisrtuju se kao traktori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 21, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan kako sa ja obavesten, regisrtuju se kao traktori Da. Ali u papirima mora da stoji da je radna (poljoprivredna) masina, a ne quadd ili ATW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako i dobiju zelenu tablicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...