lazarbgd 12 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo i ja sam malko preuredi moj motoric dao sam mu svoj zig. Prvo sam se razmisljao o cevkama iz louisovog kataloga pa mi ispade skupo pa sam onda na kompu uradio crtez i lepse je ispalao a i jeftinije oko 100e. Evo i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan A i kao sto vidite gornja cev je tu radi estetike mada cu u skorije vreme da ofabam unutrashnjost cevke da deluje kao da obe funkcionishu mogao sam i nju da napravim da radi al bi mi se narushio esetcki izgled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6333 Napisano Novembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si uradio, meni se sviđa. Možda si čak mogao i da skratiš cevke malo, ali i ovako je dobro, ne znam šta kažu ovi naši akcijaši koji imaju isto motorče? A ležim noćas i nešto razmišljam ;D, bio juče kod našeg dobrog Darka - R.I.P.-a u Vrčinu i zagledao njegovog Princa, tako ima zgodne rol-barove da se za hladno vreme na njih navuče neka lepo sašivena cerada ;D ili tako nešto, bila bi odlična zaštita od vetra za kolena, šta kažete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma bi vraga, meni su kolena jedno 20 cm iznad tih Roll barova, slaba vajda, a i bre Arakis, jel si poludeo, pa zar cruisere u skuter da pretvaramo?! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan matori,pa ti si genije! odlicna ideja,akcija skoro nikakva, a efekat odlican.Mada,nas prijatelj Dare ima i vizir koji nikada nije montirao jer mu je ruzan,a isti bi ga dosta zastitio od vetra/hladnoce.Jbg,izgleda da smo mi ljudi koji voze kruzere neka specijalna sorta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6333 Napisano Novembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma bi vraga, meni su kolena jedno 20 cm iznad tih Roll barova, slaba vajda, a i bre Arakis, jel si poludeo, pa zar cruisere u skuter da pretvaramo?! ;D ;D Ćut' bre Nidžo, čuvaj svoje pecaljke a ne da u mojim godinama ideš pu pu pu ne daj bože po banjama ;D Šta ima veze, lepo čuva a malo košta, ko ga šiša što neće baš lepo da izgleda ;D Vidiš ti Peco šta čovek sa insomnijom svašta smisli u časovima dvokolice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Леле, сада када накачите ветробране а-ла "Титова-Гардијска-мотопратња-током-Самита-Несврстаних" од два квадрата плексигласа и сиве камионске цераде. Кад размислим, могао би ту да падне и нека конструкција од рол-бара до носача кофера, па и горе церада, као кров... Ма дајте, када за'лади, користите возила која имају некакав ентеријер. После вожње по времену када су ми се руке лепиле од мраза на ручице квачила и кочнице, не седам на мотор чим мало за'лади. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sigurno necu propustiti nijedan lep vikend kojim nas kalendar pocasti, ali ove voznje po lokalu, tesko motorom, pa bre kad udjem u banku, dok se ja razmontiram i progovorim, oni cuvari ce vec d ame skembaju onako maskiranog! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se nije roll bar vec Crashbar znam i iz licnog iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6333 Napisano Novembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D jebga, je l' prošle ljute rane pri fatanju zeca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ja sigurno necu propustiti nijedan lep vikend kojim nas kalendar pocasti, ali ove voznje po lokalu, tesko motorom, pa bre kad udjem u banku, dok se ja razmontiram i progovorim, oni cuvari ce vec d ame skembaju onako maskiranog! ;D ;D ;D S obzirom na krizu koja im je zavladala prije ce biti da ce te docekaju kao najrodjenijeg :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju kako da nabavim felne za kineza al ove kao na sprintovom princu? Ja imam kao na kinroudu pa bi ih menjao za ove kao za princa uz moju doplatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 17, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan odlicno si resio chunkove ,mislim oni kineski su stvarno "jeftino izgledali skroz" i jedino treba da resis te plastikanac bisage grozne su sa sve tribalom! evo ti jedno dobro resenje koje sam ja primenio na mojoj beti ,posto njeni originalni koferi kostaju 250 evrica ja sam kupio kineze od sprinta i istapacirao ih u eko kozu evo ti par slicica da vidis koliko je uspela kamuflaza platikanaca, planiram samo da im bocno dodam neki "ukras" i to je to ako si zainteresovan meni je ortak tapetar uzeo 2000 din. za ovu sminku,sve materijal i ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ууууу, "Бети" чучи змајски са овом пресвлаком. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno si resio chunkove ,mislim oni kineski su stvarno "jeftino izgledali skroz" i jedino treba da resis te plastikanac bisage grozne su sa sve tribalom! evo ti jedno dobro resenje koje sam ja primenio na mojoj beti ,posto njeni originalni koferi kostaju 250 evrica ja sam kupio kineze od sprinta i istapacirao ih u eko kozu evo ti par slicica da vidis koliko je uspela kamuflaza platikanaca, planiram samo da im bocno dodam neki "ukras" i to je to ako si zainteresovan meni je ortak tapetar uzeo 2000 din. za ovu sminku,sve materijal i ruke Mogu da ti kažem da slike extra izgledaju, čuš extra fenomenalno. Jbg moraću da ti ukradem proizvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bogami lepo izgledaju te bisage mozda ti i ja ukradem ideju. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 17, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan chu" ukradesh pa ja pustio u promet da pomognem u low budget opremanju , a da izgleda dobro chek da objavim sliku tapacirane stare nolanove kacige da s' useres od divote ima da razbijemo one MOMO DESIGN kacige sto kostaju dvesta trista jevreja jbte razbacuju se ciframa ko da mi se.....mo lovu tako da ako nekom treba luda eko kozom oblozena oprema ...pazi sad saljem slicke... :o prva slika je originalna nolanka kupljena za deset jevrejcica a ostale slike kad mi je ortak preshtepao i tapacirao ,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima li vas koji su stavili neki drugi auspuh umesto fabrickog, da li mozete da okacite klipove da uporedim zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ... to je to ako si zainteresovan meni je ortak tapetar uzeo 2000 din. za ovu sminku,sve materijal i ruke Djole, pusti mi na p/p adresu i telefon tog tvog ortaka tapetara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan i meni, i meni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tapetar je carobnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tapetar je carobnjak Eto kao nam covjek iz dosada pravi probleme, sad moram da nadjem one kutije koje sam planirao da bacim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan isti slucaj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo istapacirano. Narocito Beti lepo stoje koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 18, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan isti slucaj! ;D Ajde javi kada mu budes nosio svoje kofere pa da idemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...