deki59 141 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene situacija hronoloski, ukratko, prilicno ocajno i placucim glasom sledeca: Strasno. :o :o :o Ocigledno da je u pitanju los primerak Kinroada u sprezi sa izuzetno losim servisom koji ne otklanja ne sve nedostatke, nego ni one koji su uoceni. :-[ Da nisi vezan u garantnom roku za taj servis, verovatno bi, do sada, "utegao" ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan NikolaCruss,.ebi im kevu brate,posle ce biti kasno! btw,nisi se pohvalio,a mislim da imas zasto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidite, ono sto mene najvise nervira je sto uglavnom nije stvar da je kinroud los ili da je lose napravljen, vec je problem sto oni znaju sta prodaju, robu iz vrlo masovne i jeftine proizvodnje, i ustedeli bi mnogo cimanja, gubljenja renomea i troskova, i sebi i musteriji, kad bi svaki primerak pre nego ga isporuce vizuelno detaljno ispregledali, probali i izmenili sitne nedostatke. Ne oni ti ga tutnu i kazu aj bezi odavde, i onda ti dolazis ko mutav, jedno po jedno. Kur ce tako da razviju posao! Jer meni je bila ispucana ta cevka, ok desava se, mogli su to i sami da vide, a ne da ja vozim 700 km pa da pukner skroz, pritom sjebavajuci ko zna sta jos. Ja sam s atakvom cevkom isao na skup u V. Plani, ko bi platio da sam negde usput ostao?!?! Pa to je nemar i ugrozavanje bezbednosti covece! Ali ko te pita za to u Srbiji... Pa ja sada vozim za pazovu treci put za isti problem : Kilometar sat i karburator! Ne znam, izgleda sam bas maler... Sta bi bilo covece da sam iz leskovca? Do sada bi me dolasci na servis kostali jedno 3.000 E samo u slepanju?! Boli njih... A sto kaze forest, da se pohvalim, polozio sam testove za A, u cetvrtak polazem voznju, mada se trenutno osecam vrlo bajkerski impotentno i sjebano.... Polagacu na svom motoru, ako bude radio, ako ne, na vespi auto skole, sto mi se bas i neradi, jer je motor skroz drugaciji, rucni menjac, od onog koji sam jedini vozio i na kom sam se ucio, mog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam polagao na nekom italijanskom skuteru, onom postarskom, sa automatskim menjacem... Takav je bio u skoli, nije bilo nikakvih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, ne znam sta da ti kazem na sve te tvoje probleme. Ja sam sa mojim Kinroadom ali 150ccm presao za dva meseca oko 1200km i nisam imao nikakvih problema sem sto je lanac kacio u kuciste od filtera za vazduh i to su majstori specijalnim alatom (cekicem) resili za par minuta u toj Novoj Pazovi. Izgleda da stvarno nisi imao srece sa svojim motorom, ali savet je da sredjujes to dok traje garancija. To ti je nesto kao Yugo najvise se kvari kad je nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene situacija hronoloski, ukratko, prilicno ocajno i placucim glasom sledeca: Do sada sam na Kinroudu 250 menjao: * Pukao blatobran * Pukao roll bar * Pukao srednji nogar za podizanje motora * Otpao poklopac naslona iza suvozaca * Automat migavaca i greska na el. instalaciji * Kilometar sat nije pokazivao preko 70 km/h * Cevi koje provode smesu od karburatora do klipova ispucale, pustale vazduh, motor zato trzao ko besan u prvo vreme, ja mislio zbog neiskustva da tako mora dok se ne razradi, a i serviser mi tako rekao * Ispod sedista postoji plasticna kutija u koju se smestaju strujni automati i sl, nije bila ni montirana, tek naknadno ugradjena Vrlo verovatno sam nesto i preskocio, potisnuo, kako god... Napominjem, za svaku od ovih intervencija sam isao do Nove Pazove, najcesce je zena isla zamnom kolima, p ame vracala, a onda me za par dana ponovo vozila da pokupim motor. Do tamo imam 35 km, nedao bog da zivim dalje, do sad bih verovatno zapalio motor. Trenutni status: Ne radi kilometar sat iako je zamenjen. Motor ok ide do 4.000 obrtaja, a tada ga mu se zvuk pretvara u brundanje struga, stravicne vibracije, katastrofa. Odvezao sam kod servisera zbog kilometar sata i toga brundanja prosli cetvrtak, u subotu me odvezla zena po motor (aman dokle bre!) pokupio sam ga, na putu do kuce sam provalio da su vibracije i urlanje nepromenjeni, i da kilometar sat i dalje ne radi?! Sad mi je majstor rekao da dovezem motor (Opa, novi momenti?!?!?!) izgleda je sad crkao karburator, pa da ostavim motor, zamenice ga, takodje i kilometar sat. Ja cu jos ovaj put da odvezem motor. Samo, ovaj put ne dam zeni da me vozi, vraticu se autobusom, nemam srca vise da je cimam zbog moje ljubavi prema motorima, ocito pogresnog uvoznika, pogresnog servisera ili sta vec! Ako ne bude sve ok, idem kod servisera da mu se krvave nane... i idem na drugi servis, a oni ima da plate racun. Sledeci korak, ako ne srede sve, je da zovem trzisnu inspekciju, ne polazem mnogo nade u to, ali mislim da je to poslednji korak za spas dostojanstva, na interese sam vec i zaboravio... Da ne pricam da mi je pola sezone propalo. Presao sam dosad 1.200 km i jebiga imao sve moguce kvarove. Pa vi meni sad kazite, drugari, ko je bre ovde lud!? Jesam se iscimao, skupio pare, jesam li potpisao ugovor i u kesu platio koliko su trazili? I sad ce oni meni da okrpe motor, ne bi li kako izasao iz garancije, i onda su slobodni? Je l tako treba? Da li su kinezi takvi, ili su samo kinroudi takvi ili je samo moj jebeni primerak takav? Vozio sam se sa Forestom, R.I.P.-om i dragonflyom, njihovi motori zvuce i ponasaju se dosta drugacije, ja sam do sada misli da je stvar u tome sto moj nije razradjen, ali sad vise ne mislim tako... Pozdrav drugari, savetujte, kad ubijem nekoga, bice kasno Srce me boli kad pročitam nešto ovako - mlad bajker koji bi trebao da je na putu da zavoli motore, a zapravo prolazi kroz pakao sa namerom da zapali isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cope druze,nije to bas tako strasno kao sto izgleda, ;D u stvari nije nas drug Nidza toliko deprimiran,doci ce to sve na svoje uskoro,pa ce da cvrkuce ovde,i da hvali svog konja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iz Forestovih usta u Bozije usi! I to ako ima neko antivibraciono bozanstvo da mi se smiluje.. Mozda treba prineti neku prigodnu zrtvu, npr. servisera... Odoh ja sad za Pazovu, da "ostavim motor", eto, i meni nesto novo i egzoticno da se desi... Fala na podrsci druzari, Cope prezivecu ja, ne volim ja motore zbog kineza niti servisera, nece se to tako lako unistiti... Ako ne uspe ovo, prodajem zenu i kupujem TDM!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas u Pazovi, evo ovog minuta sam usao u kucu i reko da vas izvestim sta je bilo. Ja sam inace prosli vikend vozio motor kod majstora zbog tih vibracija, onreko ostavi ga, to zahteva detaljan pregled nema zezanja, j apresrecan, bes moje vreme i cimanje, samo da mi makinu srede. Tuzno je to sto ce ga u najboljem slucaju vratiti u stanje u kom sam ga kupio, srecan ja ko onaj iz majstorske radionice sto obuva papuce kad ulazi u kola, Steva Zigon. Elem, otisao sam po bajk u subotu i on mi kaze, otvorio je karburator, od one cevke koju je zamenio vikend pre toga, koja je bila ispucala, otisle neke gumice u karburatodu, zamenio je, probao i sv eok, nema vibracija. Extra kazem ja, sila si, vec mislim da mu sledeci put kupim neko pice, ipak je lafina... Nisam odmakao ni pola KM, prati me zena sa kojom i sve cerkom, ja ponosno jezdim ispred, opet vibracije, iste. A jebiga, reko, mora d atripujem, na autoputu ista pesma. Ja ga raspalio, i stvarno kad stignem do 70 km, umanje se vibracije, ili me zaglusi motor, ne znam. Ali, nikako da predjem 70 km. Kad smo stigli kuci, pitaam j azenu, koliko smo najbrze isli, posto je uvek bila iza mene. 110 km/h! Au bem ti kilometar sat, pa ja bi se jos svadjao sa pandurom da mu ne valja radar, moj sat sigurno ne gresi, sad je zamenjen! I danas kad sam dosao, majstor ga malo turira, oslusne odakle su vibracije, kad ono... Secate se lika koji ima u putovanjima pricu, isao je do soluna sa kinezom, cekala ga zena tamo? On je mala maca za mene, jer su s enjemu sranja desavala bar u lepoti mora i grcke, sto olaksava. Pukao ladno sraf koji drzi motor vezan za ram, ima ih ukupno 3, ovo je onaj najjaci, dugacki, sa donje strane od pozadi! Sto je jos najgore, ja sam od tada presao 135 km tacno, zamisli?! I bio u medjuvremenu na servisu i oni zamenili gumice i pustili me da dalje vozim?! Tako sam sad ostavio motor, vratio se autobusom, kaze sredice, izmenace mi sve srafove ki\oji drze motor, z asvaki slucaj, pa ce biti motor u subotu. Eto ljudi, sorry za poruku danas, ali kulminiralo mi nezadovoljstvo. Lakse mi je sad kad znam sta je problem, niej nista u samom agregatu, bice nekako. Nadam se da je do sad puklo sve sto je moglo.... Uz boziju pomoc, motor nazad u subotu Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I da, sad citam svoj potpis, dole, Titovim stazama revolucije do Pekinga!? Covece, ja se zezao, ali za mene stvarno ovaj bajkerizam ispade rovovska revolucija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari danas sam bio malo da se provozam i dok sam parkirao motor primetim da imam neku rupu kod kvacila a nisam je do sad primetio,cini mi se da ima i mali navoj unutra.Gledao sam sad slike od pre i vidim da je bio tamo sraf unutra jel zna neko zasto je to?Da nevozim ako je nesto ozbiljno. E da i Nikola...........nedaj se covece..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti ja Nidzoni da ce na kraju da ispadne neka extra glupost ;D Jbte,ko bi rekao da je antivibraciono bozanstvo ustvari obican sraf!Vasem motoru stvarno mnooogo nije dobro,ali eto majstor Zivota nikako da se skoncentrise na vas problem,i saslusa vas do kraja ;D ;D ;D Brate izvini za ove posalice,nisam nista lose mislio naravno,samo mi je drago sto ipak nije veliki problem (ne daj boze neki ozbiljan kvar na agregatu,ali na kraju krajeva,sve se da popraviti) Sve je to sastavni deo naseg bajkerskog zivota,ja to tako kapiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci! Evo komp je opet u pokretu... Vidim Nidza nam je imao dosta problema sa motorcetom. Ali srecom sve je sredjeno!!! Ti bas imas "srece" da ti sve rikne u garanciji I ja bi trebao da pretresem moju makinu. Za svaki slucaj da malo dotegnem srafove i proverim da mi nesto ne fali... Inace ja sam za da krenemo u subotu za Veliku Gradisku. Necu da idem sam,a treba mi neko iz ove nase kineske argele da bi isli do 70km/h... Pa ko je za?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 30, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slayeru Ja mislim da je to rupa za sraf, koji drzi taj poklopaz prednjeg zupcanika,sa jos jednim srafom koji se nalazi 10,15 cm vise. Nije nista strasno samo skini taj gornji i probaj da li odgovara tu gde fali. Nisam siguran da su iste duzine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari danas sam bio malo da se provozam i dok sam parkirao motor primetim da imam neku rupu kod kvacila a nisam je do sad primetio,cini mi se da ima i mali navoj unutra.Gledao sam sad slike od pre i vidim da je bio tamo sraf unutra jel zna neko zasto je to?Da nevozim ako je nesto ozbiljno. E da i Nikola...........nedaj se covece..... druze,i ja sam nesto gledao na svome,mislim da ti to nije nista ozbiljno,samo sraf koji drzi poklopac,i verovatno je otpao u voznji.Tako da,ne brines,samo ga nabavi,i "zapusi rupu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Prolazim juce preko nekih iskopina, kamenja, sljunka na putu na kome su radovi u toku. Naisavsi na nama uvek zanimljivu podlogu prikocio sam na nekih 20-30kmh, medjutim to sto sam pustio kocnicu nije sprecilo da brzinomer ne nastavi da obara brzinu. Na nuli stao, na nuli ostao. Elem izgleda da je prsla sajla ili vec ne znam sta ima u tom sklopu, nikad nisam to rasturao. Najgore od svega je sto mi neradi dnevna kilometraza jer mi pokazivac za gorivo pokazuje Empty, cim potrosim 2-3 litre. Da konfuzija bude veca na autu mi crk'o pokazivac nedavno, a predjenu kilometrazu ne ocitava dobrih 15-20 godina. Cak sam juce istripovao da mi na skuteru pokazivac isto prso jer mi nesto dugo stoji na Full, pa sam gledao u rezervoar da vidim dali ima corbe, jer nisam mogao da se setim kad sam zadnji put sipao. Naravno corbe bilo, nego on trosi ko upaljac pa u tome problem ;D. Posto sam cas u autu, cas na motoru, cas na skuteru, i nema teorije da ni blizu procenim koliko sam sa cime presao, kontam da mi je jedino resenje da nosim litru-dve po dzepovima, za nedaj boze. Enivej, moracu sa nekim da "izbazdarim" obrtomer, da znam na koliko tacno vrti na 40-60-80, da mi se slucajno ne desi jos da me upecaju za prekorcenje, a nemam ni A pa bi bilo veselo. (naravno vozim samo do obliznje prodavnice, cisto da se malo dopuni akumulator ;D, ali nikad se ne zna ) @ Slayer I ja mislim da je u pitanju neki manje bitan sraf koji samo treba da zavrne nazad. @Dzax Necu da idem sam,a treba mi neko iz ove nase kineske argele da bi isli do 70km/h.. Evo ocu ja al da vozim prvi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u pravu ste to je sraf koji drzi poklopac,samo smor je sto verovatno necu naci isti takav da se slaze sa ostalima,mada prvo moram videti dal cu naci bar slican takav pa da to zasrafim.Thx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Skini taj sto imas, odnesi ga kod prodavca da ti nadje istih dimenzija i kupi sve nove i zamijeni. Tako ces ih sve imati iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom na broj kineza i zajednicke teme mislim da bi trebalo da se otvori podforum kao i za MZ jer ova tema postaje pretrpana Administratori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u pravu ste to je sraf koji drzi poklopac,samo smor je sto verovatno necu naci isti takav da se slaze sa ostalima,mada prvo moram videti dal cu naci bar slican takav pa da to zasrafim.Thx zameni ih sve jbg,nisu skupi bas toliko ( a mozda nadjes i lepse).Ja sam recimo,zamenio sve srafove koji mi drze one sive plastike sa strane,jer su ovi posle prve kise poceli da hrdzaju,a i tako su bili kvalitetni,da ne verujem da bi izdrzali vise od dva puta skidanje-stavljanje ( Dzax i Rip znaju o cemu pricam).I kupim za neku sichu pakovanje od 15 komada,imbus srafove.Em su lepo legli,em meni cak i lepse izgledaju,nekako su "motorskiji" (kakva kovanica,a? ;D ).Posto mi motor vise nije u garanciji,polako krece lagana custom-izacija,zato sam i pitao u nekom od predhodnih postova za kopiju agregata.Blackbite je bio u pravu,Virago,te sam skinuo service manual,pa ce biti malo lakse.Planiram prvo da nadjem normalan,stakleni far,i da zamenim ovo plasticno govno,pa da mogu i H4 da stavim,a da mi ne istopi pola motora.Mada,za sad ne diram nista ( osim ako,ne daj boze nesto rikne ),a tokom zime cu da smisljam podlosti.Barem nasi motori imaju prostora da se menjaju.Recimo,pre izvesnog vremena vidim parkiran motor kao moj(ja kreten zurio,pa nisam pazljivije osmotrio detalje),majstor mu skinuo te sive plastike sa strane,izgleda mrak,10 puta lepsi!E naravno,dodjem ja kuci,i probam isto,ali nije samo to,jos nesto je doradjivao.Sad blejim okolo ne bih li ga ponovo negde sreo,da pogledam detaljno,eventualno da upoznam coveka,mnogo mi se dopalo sta je uradio tomerc,to je dobra ideja,podforum!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ideju od kojeg motora je kopija masine 162 FMJ od 150 cmm, a koja se ugradjuje i u Kinroad 150-16. evo kako izgleda. ??? ??? ??? Dosta vremena sam danas izgubio na bikezu pokusavajuci da nadjem nesto slicno kod japanaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Jul 31, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...samo da off-nem malo...mahao sam poštovanoj seki koja je bila u prodavnici u Vrčinu, iz kola juče, nisam opet imao vremena da svratim..a nije bilo ni jedno muško unutra pa nisam hteo da prepadam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jul 31, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ideju od kojeg motora je kopija masine 162 FMJ od 150 cmm, a koja se ugradjuje i u Kinroad 150-16. evo kako izgleda. ??? ??? ??? Dosta vremena sam danas izgubio na bikezu pokusavajuci da nadjem nesto slicno kod japanaca. A evo kako izgleda na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 31, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...samo da off-nem malo...mahao sam poštovanoj seki koja je bila u prodavnici u Vrčinu, iz kola juče, nisam opet imao vremena da svratim..a nije bilo ni jedno muško unutra pa nisam hteo da prepadam ;D bas si ti neki fin gospodin ,btw, postovana seka je R.I.P.-ova supruga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Jul 31, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gazdarica, znači Samo vi ožežite, srećan rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...