john314 627 Napisano Decembar 25, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan ok,cujemo se...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan lemy...pogledaj polovniautomobili.com/motori/13148978/sprint-prince-princ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 26, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Prince princ WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sprint Prince princ, 2007. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 19000 km, Jagodina. Cena 1.800 € - Motori - Polovni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1044 Napisano Decembar 26, 2018 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Zo_lee said: Sprint Prince princ WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sprint Prince princ, 2007. godište, Chopper / Cruiser, vozilo prešlo 19000 km, Jagodina. Cena 1.800 € - Motori - Polovni... Video sam ranije ovo, mislim da je lik prodavao i zadnju viljusku ovakvu posto je imao viška. Realno, necu sigurno ici u ovom pravcu, meni licno ruzno, jedino mi se svidja široka zadnja guma, ali to je svakako stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katamaran 3 Napisano Avgust 21, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Da li se usuditi Kinezom po vrucini BG - Indjija? Ako bi doslo do pregrevanja da li bih imao neke simptome pre nego sto nastane neka steta? Do sad sam ga vozio samo po BG, malo mi frka od ove voznje. Far mi je tragikomican. Mogu da stavim neku jacu sijalicu? edit: cetvorotaktni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 22, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je ispravan motor pici.Ja sam vozio Leskovac -Beograd bez odmora,stao 5 minuta da popijem vodu po vrucini od 40C i nista challengeru.Zato samo opleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3101 Napisano Avgust 22, 2019 Drug član, 1061 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Imao bi simptome u vidu pokazivača temperature Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katamaran 3 Napisano Avgust 22, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se usudio. Riknuo sam do.tamo u nekom krs Lastinom busu bez klime. Cini mi se da nema pokazivac temperature. Izvrsicu kasnije blizu inspekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10526 Napisano Avgust 22, 2019 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Katamaran je napisao: Da li se usuditi Kinezom po vrucini BG - Indjija? Ako bi doslo do pregrevanja da li bih imao neke simptome pre nego sto nastane neka steta? Do sad sam ga vozio samo po BG, malo mi frka od ove voznje. Far mi je tragikomican. Mogu da stavim neku jacu sijalicu? edit: cetvorotaktni motor. Pa masini je gore kad je vozikas po BG-u, nego kad je vozis na otvorenom, tj magistrali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Avgust 23, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Biker-Boy je napisao: Pa masini je gore kad je vozikas po BG-u, nego kad je vozis na otvorenom, tj magistrali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katamaran 3 Napisano Avgust 24, 2019 U prolazu, 42 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki Intruder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam onako laicki opretpostavio da joj je vece maltretiranje duza voznja. onaj crveni trougao se mozda pali ako se pregreje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pribojac 0 Napisano Januar 31, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Priboj Motocikl: Kinroad xt-250 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi. Zanima me dal moze da se stavi 140/70 R17 guma na Kinrouda 250? Ili generalno na taj tip kineskog rama? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5513 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Pribojac said: Zdravo ljudi. Zanima me dal moze da se stavi 140/70 R17 guma na Kinrouda 250? Ili generalno na taj tip kineskog rama? pozdrav U svaku temu ces postaviti isto pitanje? Strpi se malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da napisem koju od nedavno vlasnik yamasaky skaystar-a jako malo vozenog 2008 godiste za sada sam odusevljen koliko je ovo vreme dozvolilo da se proba pa ako je neko raspolozen da mi kaze na sta da obratim paznju sto se tice slabih tacaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 15, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da napisem koju od nedavno vlasnik yamasaky skaystar-a jako malo vozenog 2008 godiste za sada sam odusevljen koliko je ovo vreme dozvolilo da se proba pa ako je neko raspolozen da mi kaze na sta da obratim paznju sto se tice slabih tacakaЈел то скутер или мотор? Колико јел кубика?Ала је умрла ова тема.... 2009/2010 било по 30так постова на дан Браћа кинези забушавају.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 15, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @DzOkS Poboljs`o se standard i Kinezi nisu vise interesantni, a sve vlast ne valja i male zarade?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 15, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Branko има нешто и у томе али пре бих ја рекао да наши увозници нису испратили кинезе до краја. Заиста има опасних машина, квалитет их а опет повољних... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 15, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @DzOkS Aaa jbg-a ima svega, samo je ponuda jeftinih Japanaca kod vas u Srbiji ( nije ogranicen uvoz kao u BiH ) tolika da vise niko ne razmislja o Kinezima. Edit: Ja ne mogu ovdje uvesti nista sa karburatorskim motorom, a ajnspric samo poslije 2003. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 15, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @DzOkS Aaa jbg-a ima svega, samo je ponuda jeftinih Japanaca kod vas u Srbiji ( nije ogranicen uvoz kao u BiH ) tolika da vise niko ne razmislja o Kinezima. Само пива нема да ти и ја заједно попијемо. Од кад се провуче оно једном у Темерину пре 10 година више да те не упецам.... Бијељина? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 15, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @DzOkS Svega druze ima, ali nas nema...Ne mozemo se nikao sastati? Ja vec odavno ( 4-5 godina ) ne gostujem u NS i okolini, a tebe na ovaj kraj nema, sve je to zivot. Imao sam ja kod kuce problema, ali sam sve to donekle rijesio, pa se valjda ovo ljeto negdje napokon vidimo, popijemo po koje pivo i po nesto na zub nabacimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 15, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @DzOkS Svega druze ima, ali nas nema...Ne mozemo se nikao sastati? Ja vec odavno ( 4-5 godina ) ne gostujem u NS i okolini, a tebe na ovaj kraj nema, sve je to zivot. Imao sam ja kod kuce problema, ali sam sve to donekle rijesio, pa se valjda ovo ljeto negdje napokon vidimo, popijemo po koje pivo i po nesto na zub nabacimo. Ето мене у Бијељини колико у понедељак ако време подржи (шалим се) Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, DzOkS said: Јел то скутер или мотор? Колико јел кубика? Ала је умрла ова тема.... 2009/2010 било по 30так постова на дан Браћа кинези забушавају.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Motor manuelni menjač 4t 5 brzina 125cc evo današnja slika sa male vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 15, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor manuelni menjač 4t 5 brzina 125cc evo današnja slika sa male vožnjeРеци брате Принц 125 он је први и основни, ови сви после су исти само што се другачије зову. Има ту мало одступања али ништа битно. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 15, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovaj model dosta poboljšan što se princa tiče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 15, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Што се тиче слабих тачака, струја и ланац (и то зависи од примерка до примерка) ја се надам да на твоме неће бити ништа.Рецимо мени је за 6 месеци и пређених 18 000 км (да да истина је) са све одласком на море и још којекуде, страдала само лула на свећици. Милина једна, потрошња 2.5 до 3.5 литара. Ма иди бре.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...